Vážení zákazníci, v době státních svátků 29. 3. a 1. 4. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Tablety   >   Tablety s Google Android

Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110

Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 / 7
Kód: 93700799
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
EU distribuce / 2jádrový procesor 1.2GHz / 1GB RAM / Interní paměť 8 GB / 2MPx zadní fotoaparát / Funkce Bluetooth, GPS, Wi-Fi / Hmotnost 310 g / Rozměry (Š×V×H) 193 x 116 x 9.7 mm / Operační systém Android 4.1 / Bílá

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Samsung P/N: SM-T110NDWAXEZ

Související produkty

Doporučujeme
Další příslušenství
Držáky
Nabíjení
Čistící prostředky
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Podmanivý displej


Jeden ze svých hlavních trumfů neskrývá tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 v rukávu, ale dává ho patřičně na obdiv. Až se do jeho displeje s rozlišením 1024 x 600 (WSVGA) zadíváte na vlastní oči, pochopíte proč. Na úhlopříčce 7" vám naservíruje dostatečně detailní obraz v příjemných barvách, aby každé jeho zapnutí přinášelo radost.


Velikost displeje Rozlišení
7" 1024 x 600 (WSVGA)






Výkon na práci i zábavu 


Srdcem tabletu Samsung je 2jádrový procesor taktovaný na frekvenci 1.2 GHz s dostatečným výkonem na práci i zábavu. Vyřizujte emaily, dívejte se na filmy, bavte se u nejnovějších aplikací nebo si zahrajte oblíbené hry. O základní multitasking (spuštění více aplikací najednou) a plynulý chod operačního systému Android se potom stará 1 GB operační paměti.


Počet jader CPU Frekvence Operační paměť RAM
2 1.2 GHz 1 GB






Prostor pro nejdůležitější soubory 


Úložiště tabletu disponuje kapacitou 8 GB pro ta nejdůležitější data, která potřebujete mít neustále u sebe. Uložíte na něj všechny potřebné dokumenty, menší množství hudebních skladeb či fotografií, pořízených 2Mpx fotoaparátem, a také potřebné aplikace. Je také potřeba pamatovat na to, že určitou část paměti si pro sebe vždy zabírá operační systém.

Kapacita vnitřní paměti Slot na paměťovou kartu Rozlišení fotoaparátu
8 GB Ano 2 Mpx



Pokud by vám nestačila kapacita vnitřní paměti, můžete úložný prostor tabletu snadno rozšířit pomocí paměťové karty o další desítky gigabajtů. Následně lze také na kartu soubory přesunout (včetně podporovaných aplikací), a uvolnit tak potřebné místo v tabletu.


Možnost rozšířit paměť kartou
Ano







Ideální tablet na cesty 


Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 přináší výjimečnou mobilitu podloženou kompaktními rozměry 116 mm na výšku, 193 mm na šířku a 9.7 mm do hloubky. Díky tomu se tablet výborně ovládá a jeho držení nedělá problém ani uživatelům s menšími dlaněmi. Snadné manipulaci i přenášení byla uzpůsobena také hmotnost tabletu, která činí příjemných 310 gramů, což je na 7" tablet velmi pěkné číslo.


Výška Šířka Hloubka Hmotnost
116 mm 193 mm 9.7 mm 310 g






Vyspělý operační systém Android 


Operační systém Android vám poskytne naprostou svobodu a umožní nastavit prakticky vše, na co si vzpomenete. Pokud něco nevyhovuje, během vteřiny stáhnete jiný motiv či aplikaci. Android ve verzi 4.1 v tabletu Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 zdobí silná provázanost se všemi službami Google, které usnadňují každodenní činnosti, zvyšují pracovní efektivitu a zprostředkovávají pestrou škálu zábavy.


Verze operačního systému
Android 4.1




Výbava a konektivita


Tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 se kromě hardwarové výbavy pyšní také slušnou konektivitou a řadou praktických funkcí. Z těch nejdůležitějších vybíráme následující výčet:


Bluetooth. Přenášet soubory nebylo nikdy jednodušší. Pomocí technologie Bluetooth můžete svá data přenést mezi tabletem Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 a různými zařízeními snadno, rychle a bezdrátově.



GPS. Integrovaný GPS modul zajistí, abyste vždy dorazili na místo určení rychle a bezpečně. S vysokou přesností zaměří vaši polohu a pomocí softwarové aplikace vás odnaviguje, kam budete potřebovat. Díky tomu lze tablet použít i jako náhrada za klasickou navigaci v autě.



Wi-Fi. Pomocí nejrozšířenějšího rozhraní Wi-Fi se snadno připojíte k bezdrátovému internetu kdekoli po celém světě. Prostřednictvím Wi-Fi můžete stahovat velké objemy dat bez obav o vyčerpání limitu vašich mobilních dat.



Konektor micro USB slouží kromě nabíjení k propojení tabletu s počítačem (nebo dalšími zařízeními) a rychlé výměně souborů.





Parametry
Značka
Značka Samsung
Displej
Úhlopříčka (")   7
Rozlišení   1024 x 600 (WSVGA)
Paměť
RAM (GB)   1
Slot na paměťovou kartu   Ano
Velikost (GB)   8
Procesor
Frekvence (GHz)   1.2
Počet jader   2
Fotoaparát
Rozlišení (MPx)   2
Rozhraní
Rozhraní   USB Micro
Operační systém
Operační systém   Android
Verze systému   Android 4.1
Vlastnosti
Barva   Bílá
Funkce   Bluetooth , GPS , Wi-Fi
Rozměry
Hloubka (mm)   9.7
Šířka (mm)   193
Výška (mm)   116
Hmotnost zařízení
Hmotnost (g)   310
Distribuce
Distribuce EU
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse
USB-Host
Analytic 03.10.2014, 21:07

Prosím o sdělení, zda tento typ podporuje USB-host.

RE: USB-Host
Mironet - Otruba 06.10.2014, 09:52

Dobrý den, nepodporuje.




Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110:

Technické specifikace pro produkt Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam