Počítače Zlín

Nabízíme kvalitní repasované notebooky a desktopy za nejvýhodnější ceny!peniz

Proč si nekupovat nový, ale použitý počítač? Ušetříte! Repasy nabízí hodně muziky za málo peněz.

Většina lidí má repasované věci (ať už notebooky, stolní počítače, mobilní telefony, nebo třeba monitory) a obvykle je mylně řadí do béčkové kvality. To je ale velký omyl. Například za 10 tisíc si koupíte mnohem kvalitnější repasovaný notebook, než jaký byste si za stejnou cenu pořídili nový.

Jak je to možné? Společnosti, které prodávají repasované zboží mají smlouvy s velkými celosvětovými firmami, které nakupují elektroniku na leasing. Jakmile jim leasing skončí, pořídí si nové modely a staré od nich odkoupí právě ty společnosti, které se zabývající repasem.

Ty pak elektroniku podrobí důkladným testům za přítomnosti odborníků. Vyčistí ji, nastaví a zboží ve špičkovém stavu pošlou dál. Vy si tak můžete pořídit nadstandartní model s vysokým výkonem za třetinovou cenu, než jaká byla jeho pořizovací. Například Dell Precision 5530 z roku 2019 byste nový pořídili za zhruba 59.000 Kč. Repasovaný můžete mít až o 40 000 levněji. To zní jako férová nabídka, no ne?

Další výhody repasovaných notebooků Vyhody-a-nevyhody-min

Vychytané všechny mouchy: Ne nadarmo se říká, že první vydání čehokoliv stojí za starou bačkoru. První notebooky z výroby ještě nemají vychytané všechny mouchy, které se ukážou až časem. Repasované notebooky chyby neobsahují, protože je výrobce odstranil za dobu provozu v záruční lhůtě.

Šetříte přírodu: Repasovaná elektronika se Vám odvděčí dlouholetou spolehlivostí díky tomu, že dostala šanci na druhý život.

Další výhoda je legální softwarové licence: Repasované notebooky mají předinstalovaný operační systém. Ten jinak stojí v rozmezí od 2 do 5 tisíc korun. Když si koupíte repas, za softwarovou licence vždy ušetříte!

Na každém zařízení u nás je již nainstalován operační systém včetně ovladačů. To ale není vše.
Abyste jej mohli plnohodnotně používat, je nutné provést prvotní spuštění systému, dokončit jeho nastavení a nainstalovat potřebné programy.

Neztrácejte čas s nastavováním operačního systému a nechte si zařízení profesionálně připravit ZDARMA.

 Služba nově nainstalovaný systém obsahuje: priprava

  • Dokončení instalace Windows, vytvoření bodu obnovení
  • Aktivaci systému Microsoft, instalace aktualizací, stažení nejnovějších ovladačů
  • Instalaci užitečných programů pro usnadnění práce jako např.: 
    • Čtení PDF dokumentů
    • Webový prohlížeč Google Chrome, Edge
    • Práce s dokumenty Office (textový editor, tabulky, prezentace apod.)
    • Přehrávaní videí (s podporou nejnovějších kodeků)
    • Online komunikaci (chat, videohovory)
    • Pravidelná antivirová kontrola

Všechny repasované produkty prochází důkladným testování včetně nadstandardní diagnostiky Wifi, Bluetooth, baterie a celkovou funkčnost zařízení v uživatelském režimu.
Díky těmto krokům snižujeme riziko reklamace, jelikož případné chyby odhalíme před tím, než zboží odešleme.