Razer Viper Mini - Příslušenství pro počítače a notebooky

Razer Viper Mini

Značka: Razer
Dostupnost: není skladem
Záruka: 2 roky
Produktový kód: 8886419332909

Ultra lehká, ultra rychlá myš Razer Viper Mini • Vhodná pro hráče s malou až středně velkou dlaní • Osvětlení Razer Chroma RGB s 16,8 miliony barev a řadou dynamických efektů • Vysoce přesný optický senzor 8500 DPI •


aktuální akční cena

1 097 Kč

včetně DPH 21%
907 Kč Cena bez DPH

Množství:
Dnes za speciální cenu a s dopravou zdarma

Objednejte tento produkt ještě dnes a získáte jej za sníženou cenu + dopravu zdarma.



Ultra lehká, ultra rychlá. Myš Razer Viper Mini se zrodila, aby posunula hranice hraní. Rozměry velmi malá, zato výkonná zůstává tak, jako její předchůdci. Zkrácená délka a vylepšená ergonomie – tento nový design vám zajistí absolutní kontrolu.


Vysoce přesný optický senzor 8500 DPI

Oboustranný design odvozený od Razer Viper optimalizovaný pro malé velikosti rukou

Hmatové rolovací kolečko

Nastavení citlivosti - 400/800/1600/3200/6400 DPI

Osvětlení Razer Chroma RGB se skutečnými 16,8 miliony možností přizpůsobení barev

6 nezávisle programovatelných tlačítek Hyperesponse


Ultra lehký design

I přes menší váhu si myš zachovává svou odolnost a pevnost, můžete si tak dovolit i rychlejší švihnutí rukou nebo drsnější styl hry. Tato ultra lehká herní myš je doporučená pro hráče s malými až středními velikostmi rukou. Nejvhodnější je však pro ty hráče, kteří upřednostňují styly úchopu claw grip nebo fingertip grip.


Rychlé zaznamenání kliku

Optický přepínač Razer využívá infračervený světelný paprsek k zaznamenání každého kliknutí, se špičkovou dobou odezvy 0,2 milisekundy.




Osvětlení Razer Chroma

Díky 16,8 milionu barev a řadě dynamických světelných efektů, které můžete programovat nebo vytvářet od základů pomocí programu Razer Synapse 3, se z myši Razer Viper Mini stane osobní záležitost.


Klíčové vlastnosti

Ultra lehká herní myš. Vhodná pro hráče s malou až středně velkou dlaní. Osvětlení Razer Chroma RGB s 16,8 miliony barev a řadou dynamických efektů. Vysoce přesný optický senzor 8500 DPI. Nastavení citlivosti - 400/800/1600/3200/6400 DPI. 6 nezávisle programovatelných tlačítek Hyperesponse. Flexibilní kabel s minimálním odporem. Konfigurace pomocí Razer Synapse. 2 levá boční tlačítka a velké rolovací kolečko pro snadný přístup k makrům a sekundárním funkcím.

Nakupujte na SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENÍ