HP Webová kamera HP 950 4K - Televize, Video & Audio technika

HP Webová kamera HP 950 4K

Značka: HP
Dostupnost: skladem
Záruka: 2 roky
Produktový kód: 4C9Q2AA#ABB

Webkamera s rozlišením 4K • 3840 × 2160 px • snímkovací frekvence 30 Hz • automatické ostření • digitální zoom • automatické vyvážení bílé • automatická korekce světla • vestavěný mikrofon • připojení přes USB 3.2 • délka kabelu 1,8 metru


aktuální akční cena

2 972 Kč

včetně DPH 21%
2 456 Kč Cena bez DPH
3 277 Kč Běžná cena
305 Kč UŠETŘÍTE

Množství:
Dnes za speciální cenu a s dopravou zdarma

Objednejte tento produkt ještě dnes a získáte jej za sníženou cenu + dopravu zdarma.

Všechny vaše streamy se stanou skutečností
Při vysílání chcete vždy vypadat a znít dobře ze všech úhlů. Zapnete-li si na webové kameře HP 4K širokoúhlé zorné pole se sledováním tváře s umělou inteligencí[1], budete vždy na záběru vypadat skvěle, nezávisle na osvětlení a místě streamování. Tuto všestrannou kameru můžete připevnit prakticky kamkoliv podle svých požadavků a potřeb streamování. 

Skvělý vzhled ze všech úhlů
S touto streamovací kamerou se již nebudete stydět sdílet své záběry. V rozlišení 1080p nebo 4K – záleží na vás. Zachyťte ještě více sebe a okolního prostředí díky zornému poli až 103°. Díky širšímu zornému poli nyní uvidíte ještě větší část pozadí, stačí jen nastavit, kolik chcete. Navíc si už nikdy nebudete muset dělat starosti s tím, aby pozadí neupoutalo větší pozornost než vy. Tato webová kamera disponuje technologií rámování tváře s umělou inteligencí[1], která vás bude neustále sledovat a postará se o to, abyste zůstali středem pozornosti.
Přizpůsobte se akci
Tato webová kamera je jako celý filmový štáb v jednom. Nová pixelová technologie využívá vysoce výkonný snímač kamery k automatickému přizpůsobení a optimalizaci osvětlení (i za špatných světelných podmínek), díky čemuž vytváří ještě jasnější a živější záběry. A díky automatickému rámování s umělou inteligencí[1] si můžete být vždy jistí, že váš obličej zůstane zaostřený. V úžasném integrovaném centru ovládání webové kamery HP[2] najdete vše potřebné od ovládání videa až po efekty filtrování. Jste připraveni začít.
Vyberte si nastavení, jaké vám vyhovuje
Díky všestrannému upevnění si můžete nastavit streamování podle svých potřeb – ať už využijete monitor, notebook nebo stativ – je to jen a jen vaše volba. Kameru můžete otáčet o 360°, aby se vaše publikum mohlo rozhlédnout po místnosti, nebo ji můžete naklonit dolů a pořídit záběr vašeho stolu. A korekce lichoběžníkového zkreslení[1] automaticky zaostří dokumenty pro prohlížení nebo skenování.
Nakupujte na SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENÍ

Podobné produkty