Sleva!

Sony WH-1000XM4 stříbrná

4.867 bez DPH 4.505 bez DPH
5.889 vč DPH 5.451 vč DPH

Dočasně vyprodáno

Informujte mě, až bude produkt opět skladem

Informace o dopravě a platbě

Dotaz na produkt Katalogové číslo: WH1000XM4S.CE7 Kategorie: ,

Popis

bezdrátová sluchátka • výdrž až 30 hod • frekvence 4 až 40 000 Hz • citlivost 105 dB • uzavřená konstrukce • 40mm reproduktory • Bluetooth 5.0 • NFC • aktivní potlačení okolního hluku • dotykové ovládání • mikrofon pro hovory • skládací konstrukce • ochranné pouzdro s kabelem v balení

Sony WH-1000XM4, stříbrná

Říkáte si někdy v letadle či vlaku, jaké by to bylo vypnout okolní zvuky a moci se soustředit na práci? Sluchátka Sony WH-1000XM4 dokážou vaše sny přeměnit na realitu – přináší totiž to nejdokonalejší potlačení okolního hluku, takže s nimi můžete vyrazit i do centra velkoměsta, do metra nebo na letiště, aniž byste se museli nechat rušit. Můžete přitom poslouchat oblíbenou hudbu nebo si jen užívat nádherné ticho.

Samozřejmostí je pak v jejich podání luxusní zvuk, který přinášejí 40mm reproduktory a mimořádný frekvenční rozsah od 4 do 40 000 Hz v kombinaci se špičkovými technologiemi, jako je Bluetooth Audio SoC a LDAC.

Komfort dodá nejen dokonalé polstrování náušníků, ale také bezdrátová technologie a výdrž na nabití až 30 hodin. Přitom ale nechybí ani možnost poslechu přes kabel. Že jde o perfektní volbu pro ty, kteří často cestují, pak potvrzují sluchátka i skládací konstrukcí a dodávaným cestovním pouzdrem.


 

Klíčové vlastnosti:

  • Dokonalé potlačení okolních hluků
  • Spousta geniálních funkcí, jako je Speak-to-Chat
  • Excelentní výdrž 30 hodin na nabití
  • Prvotřídní zvuk bez drátů díky LDAC
  • Špičková kvalita hovorů díky technologii Precise Voice Pickup

 

Prostě vypněte okolí!

 

Nejlepší úroveň potlačení okolního hluku

Tato sluchátka nabízí technologie pro to nejlepší potlačení okolního hluku. Oceníte to v letadlech a obecně dopravních prostředcích, ale i tehdy, potřebujete-li se soustředit na to důležité například při práci v oblíbené kavárně.


 

Duální snímač hluku

A jak potlačení hluku pracuje? Klíčovým prvkem je technologie duálního snímače hluku spoléhající na dva mikrofony na každé mušli. Ta zachycuje okolní zvuky a pak předává data HD procesoru QN1 s technologií pro potlačení okolního hluku. HD procesor QN1 pak provádí aplikaci potlačení okolního hluku v reálném čase. Spolupracuje přitom s novým Bluetooth Audio SoC (System on Chip), aby optimalizoval hudební a hlukové signály spolu s akustickými charakteristikami mezi jednotkou měniče a ušima. To vše v tempu 700 provedení za jedinou vteřinu.


 

Ovládejte okolní zvuk

Okolní zvuky můžete upravit i prostřednictvím aplikace Sony Headphones Connect – potlačí rušivý zvuk, ale přitom můžete slyšet důležité věci okolo vás – dopravní hlášení atp.


 

Prvotřídní zvuk bez drátů

Zásluhou technologie LDAC dokážou sluchátka přenášet až třikrát více dat (maximální přenosová rychlost 990 kb/s) oproti běžnému Bluetooth. V překladu to znamená výrazně kvalitnější zvuk ve vysokém rozlišení dramaticky se blížící kvalitě spojení po kabelu.


 

40mm měniče

Sluchátka jsou vybavena analogovým zesilovačem v HD procesoru QN1 s technologií pro potlačení okolního hluku. Výsledkem je nejlepší možný poměr signál/šum, stejně jako nízké zkreslení a kvalitní zvuk, o který se starají i 40mm měniče s membránami z polymerů z tekutých krystalů (LCP). I díky nim dokážou sluchátka zprostředkovat silné basy a vykreslit celý rozsah frekvencí až do 40 kHz.


 

Edge-AI

Technologie Edge-AI (Artificial Intelligence) se stará o to, že DSEE Extreme vylepšuje rozlišení digitálních souborů v reálném čase. Využívá dynamické rozpoznávání instrumentace, hudebních žánrů a jednotlivých složek každé skladby (vokály, mezihry atp.) a obnovuje účinně širokospektrální zvuk ztracený při kompresi. Můžete se tak těšit na maximální kvalitu za každé situace.


 

Speak-to-Chat

V repertoáru sluchátek WH-1000XM4 nacházíme celou plejádu geniálních technologií. Třeba stačí v režimu Speak-to-Chat mluvit pro automatické pozastavení hudby. Sluchátka mají navíc i dva snímače zrychlení, které poznají, zda je máte nasazené/nenasazené a podle toho zastaví/spustí hudbu.


 

Poznají, kde jste a tomu přizpůsobí nastavení

Sluchátka se postupem času naučí poznávat místa, která často navštěvujete (práce, domov, posilovna atp.), a automaticky jim přizpůsobí zvukové nastavení.


 

Rychlá pozornost

Když rychle potřebujete slyšet hlasy či zvuky kolem, stačí položit ruku na kryt, čímž dojde automaticky ke snížení hlasitosti hudby.


 

Mimořádně komfortní

Těšit se můžete nejen na skvělý zvuk, dokonalé odhlučnění nebo stylový vzhled, ale také na pohodlí. Sluchátka totiž mají krásně měkké náušníky z pěnového uretanu, které zmírňují tlak pro stabilní a přitom maximálně komfortní nasazení. Nízká hmotnost navíc znamená, že o sluchátkách budete sotva vědět.


 

Výdrž 30 hodin na nabití

Tento model vyniká i výdrží – ta totiž dosahuje až 30 hodin na nabití. Navíc po 10 minutách na nabíječce můžete získat až 5 hodin výdrže. Poslouchat nicméně můžete i klasicky přes kabel.


 

Podpora Google Asistenta i Amazon Alexy

Sluchátka podporují i hlasové asistenty od Googlu a Amazonu. To znamená, že aniž byste se dotkli telefonu, můžete být v kontaktu s přáteli, dozvědět se důležité informace i si poslechnout oznámení, nastavit upomínky atp.


 

Precise Voice Pickup

Samozřejmě nechybí ani možnost telefonování ve špičkové kvalitě zásluhou technologie Precise Voice Pickup s 5 integrovanými mikrofony a pokročilým zpracováním zvukového signálu.


 

Geniálně jednoduché ovládání

Vše, co potřebujete, uděláte klepnutím či přejetím prstu po panelu – ať jde o změnu skladby, snížení/zvýšení hlasitosti, nebo správu hovorů.

Další informace

Hmotnost 0,83 kg
Rozměry 18,3 × 24,8 × 8 cm
Výrobce

Záruka

24 měsíců

Provedení sluchátek

s obroučkou přes hlavu

Typ sluchátek

okolo ucha (circumaural)

Typ přenosu

bezdrátový (Bluetooth), kabelový

Typ připojení

bluetooth, jack 3.5mm

Typ nabíjení

USB-C

Ovládání hlasitosti

na sluchátkách

Mikrofon

Ano

Přijmutí hovoru

Ano

Vhodné pro sport

Ne

ANC (Potlačení okolního ruchu)

Ano

Kmitočtový rozsah od

4 Hz

Kmitočtový rozsah do

40000 Hz

True wireless

Ne

Výdrž sluchátek

30 hod.

Odnímatelný kabel

Ano

Akustický systém

uzavřený

Specifické funkce

Hi-Res

Barva

Stříbrná

Stav

Nový

Distribuce

CZ