Sleva!

Sony WF-1000XM4 černá

6.198 bez DPH 3.528 bez DPH
7.500 vč DPH 4.269 vč DPH

Dočasně vyprodáno

Informujte mě, až bude produkt opět skladem

Informace o dopravě a platbě

Dotaz na produkt Katalogové číslo: SONWF1000XM4BCE7 Kategorie: ,

Popis

bezdrátová sluchátka • výdrž až 36 hod. • frekvence 20 Hz až 40 kHz • odolnost IPX4 • 6mm měniče • Bluetooth 5.2 • integrovaný mikrofon • technologie potlačení okolního ruchu ANC • technologie Precise Voice Pickup • mobilní aplikace • procesor V1 • Google Fast Pair • podpora hlasových asistentů

Sony WF-1000XM4, černá

Při navrhování a výrobě WF-1000XM4 využilo Sony všechny své zkušenosti a vytvořilo naprosto nekompromisní, skutečně bezdrátová sluchátka chlubící se díky špičkovému procesoru V1 tím nejlepším potlačením okolních ruchů (ANC) na trhu. Stejně tak ale excelují kvalitou zvuku ve vysokém rozlišení s podporou Hi-Res a LDAC.

Kombinovaná výdrž na nabití u nich dosahuje až 36 hodin (24 hodin s aktivovaným ANC) a nadchnou i moderním nabíjením – buď přes USB-C, nebo bezdrátově s technologií Qi. S konstrukcí odolnou dle IPX4 se nemusíte obávat použít je při sportu a nadchnou také vysokou kvalitou hovorů vzhledem k technologii Precise Voice Pickup. Opomenout nelze ani vynikající aplikaci Sony Headphones Connect, v níž si podrobně nastavíte vše, co potřebujete.


Klíčové vlastnosti:

  • Špičkové odhlučnění od okolí díky ANC a procesoru V1
  • Zvuk ve vysokém rozlišení s LDAC
  • Výdrž až 36 hodin na nabití
  • Voděodolná konstrukce dle IPX4
  • Luxusní kvalita hovorů zásluhou technologie Precise Voice Pickup
  • Aplikace Sony Headphones Connect umožňuje vyladit si sluchátka podle představ
  • Pouzdro s podporou bezdrátového nabíjení Qi
Skutečně bezdrátová sluchátka s tím nejlepším ANC na trhu!*

 

Technologie potlačení okolního hluku

Sony WF-1000XM4 přináší špičkovou technologii pro potlačení okolních ruchů, díky čemuž nebudete ničím a nikým rušení, o což se stará mimo jiné i špičkový procesor V1.


 

Bezdrátový zvuk ve vysoké kvalitě

Sluchátka využívají technologii Bluetooth 5.2 a podporují také kodeky LDAC i SBC a AAC pro bezdrátový zvuk v maximální kvalitě.


 

Až 24 hodin výdrže s aktivovaným ANC

Spolehnout se můžete na výdrž na nabití dosahující až 24 hodin s aktivovaným ANC. 8 hodin zajistí samotná sluchátka (12 hodin bez ANC) a energii pro dvojí nabití, tedy 16 hodin poslechu s ANC (24 hodin bez něj), přináší nabíjecí pouzdro.


 

Voděodolnost dle IPX4

Sluchátka nadchnou i zvýšenou odolností vůči vodě dle IPX4, což značí, že jim nevadí pot nebo lehké zmoknutí. Tím pádem se nemusíte bát jejich použití například při sportu.


 

Technologie Precise Voice Pickup

Kombinace technologie Precise Voice Pickup s všesměrovým mikrofonem a dalšími funkcemi znamená, že se můžete těšit na křišťálově čisté handsfree hovory i ve velmi rušném prostředí.


 

Bezdrátové nabíjení

Dodávanému pouzdru lze energii dodat moderně přes USB-C i bezdrátově se standardem Qi. Zásluhou funkce rychlého nabíjení už po 5 minutách na nabíječce můžete hudbu poslouchat další hodinu.


 

Aplikace Sony Headphones Connect

Podrobně si přizpůsobit nastavení i zvuk sluchátek můžete prostřednictvím aplikace Sony Headphones Connect. Párování pak výrazně usnadní podpora technologie Google Fast Pair.


 

Dotykové ovládání

Sluchátka WF-1000XM3 jsou vybavena intuitivním nastavením dotykových ovládacích prvků – například klepnutím na levé sluchátko můžete přepnout z potlačení okolního hluku na okolní zvuk. Poklepáním na to pravé pak přeskočíte na další skladbu.


Mějte svůj poslech pod kontrolou s aplikací Headphones Connect

S aplikací Hadphones Connect si můžete díky funkci ovládání okolního zvuku nastavit hlasitost zvuku na pozadí nebo možnost slyšet pouze hlasy. Pomocí ekvalizéru zase můžete přizpůsobit úrovně zvuku podle hudby, kterou posloucháte.


 

* Platí k 26. dubnu 2021. Podle průzkumu společnosti Sony Corporation, měřeno v souladu se směrnicí JEITA. Platí pro skutečně bezdrátová sluchátka s technologií pro potlačení okolního hluku.

Další informace

Hmotnost 0,1 kg
Rozměry 8,7 × 9,3 × 6 cm
Výrobce

Záruka

12 měsíců (IČO), 24 měsíců

Stav

Nový

Distribuce

CZ

Barva

černá

Měření tepu

Ne

Dětská sluchátka

Ne

Další funkce

Hi-Res

Kmitočtový rozsah od

20 Hz

Kmitočtový rozsah do

20000 Hz

Výdrž s nabíjecím pouzdrem

36 hod.

Výdrž sluchátek

12 hod.

True wireless

Ano

Mikrofon

Ano

Stupeň krytí

IPX4

Vhodné pro sport

Ano

ANC (Potlačení okolního ruchu)

Ano

Typ nabíjení

bezdrátové, USB-C

Typ připojení

bluetooth

Typ sluchátek

do ucha (intraaural)

Typ přenosu

bezdrátový (Bluetooth)

Provedení sluchátek

do uší

Přijmutí hovoru

Ano

Akustický systém

polouzavřený

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.