Apple AirPods 2019 (MV7N2ZM/A)

Kód: 330
Akce Výprodej
Neohodnoceno
Značka: Apple
3 999 Kč –32 %
media 3786362
3 999 Kč –32 % 2 684 Kč
Vyprodáno

Nová sluchátka se zárukou 2 roky
Bezdrátové sluchátka Apple Airpods, konec zamotaným kabelům. Čistý design a dokonalý zvuk. To jsou Apple Airpods 2 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezdrátová sluchátka společnosti Apple u nichž vás nečeká žádné zdlouhavé rozmotávání všudypřítomného kabelu. Stačí si je nasadit do uší a jedním klepnutím připojit k Bluetooth zařízení s hudbou. Uvnitř se nalézá inovativní čip W1 a kodek AAC, které poskytují prvotřídní zvuk a jedinečné bezdrátové připojení. V uších vydrží hrát až 5 hodin, v přenosném nabíjecím pouzdru pak více než 24 hodin. Za pouhých 15 minut nabíjení získáte energii na 3hodinový poslech. Při hovoru je váš hlas snímán 2 mikrofony s regulací okolního hluku.

 

Bez drátů, bez námahy, bez obtíží

Sluchátka stačí jen vytáhnout a jsou hned připravená k použití. Žádné dráty, rozmotávání a připojování. Postačí si je nasadit do uší a sluchátka se ihned připojí k Bluetooth zařízení s hudbou. Uchvacující technologie, která vás prostě dostane.

Bez drátů, bez námahy, bez obtíží

Inteligentní ve všech směrech

Používají se velmi snadno. Nastavíte je jediným klepnutím a poté již zůstanou zapnutá a připojená. Po vyndání z uší automaticky pozastaví přehrávání hudby. Po opětovném nasazení v přehrávání zase pokračují.

 

 
Inteligentní ve všech směrech

Speciální čip W1

Všechny skvělé funkce vykonává inovativní čip W1 společnosti Apple. Tento čip zajišťuje jedinečné bezdrátové připojení a prvotřídní zvuk.

Speciální čip W1

Energie na více než 24 hodin

Sluchátka na jedno nabití vydrží hrát úctyhodných 5 hodin, ale nebojte - v balení najdete také šikovné dobíjecí pouzdro s kapacitou na několik dalších nabití. Díky němu budete moci sluchátka využívat více než 24 hodin. Po 15 minutách nabíjení v pouzdře získáte další 3 hodiny poslechu.

 
Energie na více než 24 hodin
 
 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Apple Airpods
Záruka: 2 roky
Kategorie: Nový kus