CTEK MXS 5.0 test&charge 12V, 5A, 1,2-110AH/160 AH


CTEK nabíječka pro autobaterie MXS 5.0 Test & Charge / 12V / 5A / 1.2-110/160Ah 

Varianta úspěšné nabíječky MXS 5.0 v kombinaci s testerem baterie a alternátoru. Jednoduchou změnou režimu se z nabíječky stává tester pro posouzení vaší baterie. Nabíječ MXS 5.0 nabízí nejnovější technologie vytvořené pro profesionální nabíječe značky CTEK. Tato nabíječka může vyřešit mnoho problémů spojených s vaší baterií. Nabíječka splňuje vysoké nároky běžných uživatelů. MXS 5.0 diagnostikuje stav baterie. Obsahuje režim recond pro promíchání elektrolytu v případě jeho rozvrstvení (krok 6 v režimu nabíjení).

Nabíječ je vhodný pro udržovací nabíjení, nabíjecí optimalizovaný režim během chladných zimních měsíců. Jeho unikátní displej umožňuje uživateli sledovat celý proces nabíjení.

Skladem (3 ks)
Kód: 12035
Značka: CTEK
2 580 Kč / ks 2 132 Kč bez DPH
Kategorie: Nabíječky CTEK
Záruka: 2 roky

Recond (Program regenerace), který napravuje rovnoměrnost hustoty elektrolytu, jehož nerovnoměrné rozvrstvení se objevuje v akumulátorech, které jsou často vybíjeny nebo jsou po delší dobu mimo provoz. Stratifikace elektrolytu má za následek, že akumulátor ztratí velkou část své kapacity a sníží se jeho životnost. CTEK doporučuje spustit tuto funkci jednou za rok, abyste uchovali akumulátor v optimálním stavu. Rozhodně ne víckrát. Pouze u baterií s volným elektrolytem. U baterií gel nebo AGM může dojít k jejich poškození! V režimu Recond je vždy nutné odpojit baterii od vozidla.

MXS 5.0 je plně automatická 8 kroková nabíječka. Nabíjecí proud je 5 A. Je určena pro 12 V baterie od 1,2 do 110 Ah a je vhodná až do 160 Ah pro udržovací nabíjení. Nabíječka má IP 65 (chráněno proti stříkající vodě a prachu), zajišťuje ochranu elektroinstalace vozidla při nabíjení, ochranu proti přepólování, proti jiskření a proti zkratu.

Ochrana proti zkratu, přepětí a přepólování
Dodává se s dvěma sadami konektorů: krokosvorky a oka

Vlastnosti:


Vhodný pro nabíjení 12V baterií kapacit: 1,2-110Ah
Vhodný pro udržování 12V baterií kapacit: 1,2-160Ah
Maximální nabíjecí proud: 5A
Izolace (stupeň ochrany krytu nabíječe): IP65 (ochrana proti prachu a stříkající vodě)

Bezpečnost

Neohrožují uživatele, citlivou elektroniku vozu ani baterii. Jsou vybaveny ochranou proti jiskření, přepólování a zkratu. Nepodporují vývoj třaskavých plynů
Schváleny pro venkovní použití.

Jednoduchost

Snadná obsluha a připojení k baterii s využitím dodávaného příslušenství. Zřetelná a jasná kontrola průběhu nabíjení uživatelem. Jednoduchá volba nabíjecího modu.

Flexibilita a užitná hodnota

Vhodné pro všechny typy olověných akumulátorů. Vyhlazením nabíjecího proudu a důmyslným nabíjecím profilem prodlužují životnost akumulátorů. Dokážou oživit hluboce vybité, částečně sulfatované akumulátory. Nabíjí i při poklesu napětí v síti až do 170V.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu
Autobattery.cz na Firmy.cz