VARTA Silver Dynamic 63Ah, 12V, 610A, (D15)

Autobaterie pro vozidla bez systému start-stop.

model varta: 563 400 061 316
typ varta: SILVER Dynamic
krátký kód: D15
DIN číslo: 563400
sap: 533086
kapacita Ah/20hod: 63
napětí (V): 12
startovací proud (A) EN: 610
délka (mm): 242
šířka (mm): 175
výška (mm): 190
polarita: 0, (PLUS) pól vpravo
pól: 1, (plus průměr 19,5, mínus průměr 17,9)
typ uchycení: B13
typ: bezúdržbový
speciální vlastnosti: legování stříbrem
Skladem (4 ks)
Kód: 11726
Značka: Varta
2 150 Kč / ks 1 777 Kč bez DPH
Kategorie: Varta silver dynamic.
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 15 kg
? Ah: 63
563400061 H5 L2 R
Akce

Varta Silver Dynamic je nejvyšší řada autobaterií, která nabízí vynikající technické parametry pro spolehlivý výkon a dlouhou životnost. Tyto autobaterie jsou navrženy s důrazem na vysoký výkon, spolehlivost a odolnost, aby splňovaly náročné požadavky moderních vozidel.

Varta Silver Dynamic poskytuje vynikající startovací sílu, která je klíčová pro spolehlivé startování motoru ve všech klimatických podmínkách. Tyto autobaterie jsou vybaveny speciálními konstrukčními prvky, které minimalizují vibrace a otřesy, což zajišťuje maximální stabilitu a spolehlivost v náročných podmínkách.

S vysokou životností a dlouhou trvanlivostí jsou autobaterie Varta Silver Dynamic konstruovány s ohledem na extrémní odolnost vůči opotřebení a vibracím. Díky svému inovativnímu designu a speciálním konstrukčním prvkům poskytují maximální stabilitu a spolehlivost, což zajišťuje dlouhodobý provoz na nejvyšší úrovni.

Tyto autobaterie jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi a materiály, které umožňují bezúdržbový provoz a minimalizují ztráty elektrolytu. S jejich využitím můžete mít naprostou jistotu, že Vaše vozidlo bude mít nejlepší dostupnou autobaterii na trhu.

Varta Silver Dynamic je synonymem pro bezkonkurenční výkon, spolehlivost a kvalitu. Tyto autobaterie jsou navrženy tak, aby splňovaly nejnáročnější požadavky moderních vozidel a poskytovaly vynikající startovací proud, životnost a výkon pro dlouhé roky bezproblémového provozu.

Technické údaje autobaterií Varta Silver Dynamic jsou následující:

  • Kapacita baterie (Ah): Rozsah kapacity se pohybuje od 40 Ah do 110 Ah, což poskytuje dostatečnou energii pro spolehlivý start motoru a provoz elektrických zařízení ve vozidle.

  • Napětí (V): Baterie Varta Silver Dynamic jsou navrženy pro standardní napětí 12 V, které je kompatibilní s většinou automobilů a lehkých nákladních vozidel.

  • Startovací proud (A) EN: Tyto autobaterie nabízejí vysoký startovací proud EN (Evropský standard) pro spolehlivý start motoru ve všech klimatických podmínkách. Startovací proud se pohybuje v rozmezí od 400 A do 1000 A, v závislosti na konkrétním modelu.

Varta Silver Dynamic je také navržena s ohledem na odolnost vůči hlubokému vybití, což umožňuje bezpečné a spolehlivé používání baterie. Tyto autobaterie mají vysokou životnost a odolnost proti opotřebení díky použití speciálních materiálů a konstrukčních prvků.

Varta Silver Dynamic je ideální volbou pro ty, kteří vyžadují maximální výkon, spolehlivost a dlouhou životnost pro svá vozidla. S touto řadou autobaterií získáte jistotu, že vaše vozidlo bude vybaveno špičkovou baterií, která poskytne spolehlivý start a optimální výkon.

Je důležité si uvědomit, že konkrétní technické údaje se mohou lišit v závislosti na konkrétním modelu autobaterie Varta Silver Dynamic. Doporučuje se vždy konzultovat technické listy a informace od výrobce pro konkrétní model, který vás zajímá.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu
Autobattery.cz na Firmy.cz