Dron DJI Mavic Air 2

– 4K kamera, dosah přenosu 6000 m, doba provozu 34 min, max. rychlost 68,4 km/h, GPS, online přenos, skládání, autopřistání, detekce překážek, stabilizace obrazu, otáčecí kamera, autonomní let a sledování objektů, 8GB vnitřní paměť , max. velikost microSD 256GB, hmotnost 570 g, součástí balení nabíjecí adapter, dálkový ovladač, baterie, model a vestavěná kamera (CP.MA.00000178.01)
Kód1057261PNCP.MA.00000178.01Záruka24 měsíců
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Dron DJI Mavic Air 2
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Kompaktní skládací dron DJI Mavic Air s nekompromisní kvalitou záznamu

Špičkový dron DJI Mavic Air 2 s vestavěnou kamerou skrývá ve svém kompaktním těle nejmodernější technologie a pokročilé funkce, díky kterým zaznamenáte dechberoucí záběry v detailním 4K/60p rozlišení s bohatými možnostmi kreativních režimů. Zaznamenejte profesionální videa díky podpoře HDR a barevného profilu D-Cinelike, který uchová více informací pro následnou postprodukci. Dron DJI Mavic Air 2 dosahuje maximální rychlosti 68 km/hod a na jedno nabití baterie vydrží ve vzduchu až 34 minut. Součástí balení je kamera, dálkový ovladač, baterie s nabíječkou a 3 páry vrtulí.

DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2 s funkcí SmartPhoto

Funkce SmartPhoto kombinuje inteligentní rozeznávání scén s technologiemi HyperLight a HDR, díky čemuž pořídíte perfektně jasné snímky bez šumu za každé situace. Dron DJI Mavic Air 2 dokáže rozeznat 5 typů scén - západ slunce, nebe, tráva, sníh a stromy.

DJI Mavic Air 2

Snímač s rozlišením 48 Mpx

Mavic Air 2 je vybaven špičkovým snímačem CMOS. Kromě nahrávání 4K videa umožní zachytit i působivé fotografie v neuvěřitelném rozlišení 48 Mpx. Díky tomu můžete zobrazit živé a dokonale ostré detaily i při maximálním přiblížení obrázku.

DJI Mavic Air 2

Inteligentní režimy FocusTrack

DJI Mavic Air 2 disponuje několika inteligentními sledovacími režimy FocusTrack, které posunou vaše záběry na novou úroveň. V režimu Spotlight 2.0 stačí označit objekt, jehož pohyb bude dron automaticky sledovat.

DJI Mavic Air 2

Nahrávání videa DJI Mavic Air s podporu HDR

Výkonný obrazový snímač Quad Bayer dokáže zaznamenat snímky s různým nastavením úrovní expozice pro precizní zachycení detailů ve světlých a tmavých oblastech. Kombinací snímků je posléze vytvořen barevně vyvážený obraz s vysokým dynamickým rozsahem. HDR režim je podporován u fotografií, videa i panoramatických snímků.

DJI Mavic Air 2

Vylepšená technologie POI 3.0

Technologie POI 3.0 vylepšuje předchozí verzi POI 2.0 zejména v rozpoznávání plochých povrchů. Díky tomu dokáže dynamicky sledovat objekty, jako jsou lidé, auta a lodě.

DJI Mavic Air 2

Detekce pohybu ActiveTrack 3.0

Vylepšená funkce vyhledávání trasy a rychlejší predikce trajektorie udrží vybraný objekt vždy ve středu záběru, aniž by bylo jeho sledování přerušeno při zakrytí stromem či jinými překážkami. Mavic Air tak natočí nepřerušovaný záběr.

DJI Mavic Air 2 je dodáván s dálkovým ovladačem

Součástí sady je také nově navržený dálkový ovladač bez viditelných antén, který nabízí ergonomický design pro pohodlnější uchopení a dlouhou životnost baterie až 240 minut. Je vybaven inovativní svorkou pro rychlé a snadné připojení chytrého telefonu. Díky pokročilé technologii OccuSync 2.0 je zajištěna bezproblémová komunikace mezi dronem a ovladačem až na vzdálenost 10 kilometrů.

DJI Mavic Air 2

Automatické scénáře

Vytvořte profesionální filmové videoklipy s DJI Mavic Air. Díky předefinovaným šablonám QuickShots. Stačí pár klepnutí a během chvilky naplánujete komplikovanou leteckou trasu pro zachycení úžasných záběrů, které povýší vaši tvorbu na nový level.

DJI Mavic Air 2

Kreativní úpravy času a pohybu

Mavic Air 2 podporuje funkci 8K Hyperlapse, která vám umožní zkřivit čas a prostor pro záznam ohromujících záběrů bez následné postprodukce. Vybírat můžete z kreativních režimů Free, Circle, Course Lock a Waypoint.

DJI Mavic Air 2

Spolehlivý navigační systém APAS 3.0

Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0 využívá pokročilé mapovací technologie pro plynulé sledování a bezpečnější vyhýbání se překážkám i ve složitém terénu. Oproti předchozím generacím je automatické plánování letu a pohyb v terénu mnohem bezpečnější a spolehlivější.

DJI Mavic Air 2

Mavic Air 2 s technologií OcuSync 2.0

Komunikační technologie OcuSync 2.0 umožní přenos signálu až na vzdálenost 10 km, díky čemuž je zajištěn stabilní živý přenos ve Full HD rozlišení přímo z kamery dronu. Mavic Air 2 navíc podporuje dvoufrekvenční komunikaci 2,4 / 5,8 GHz s automatickým přepínáním v reálném čase.

Mobilní aplikace DJI Fly s integrovaným video editorem

Své nahrávky můžete vyšperkovat v intuitivní mobilní aplikaci DJI Fly, která nabízí integrovaný editor videí s řadou přednastavených profesionálních šablon. Videa je možné doplnit o hudbu, efekty či kreativní filtry a s výsledkem se pochlubit na sociálních sítích. Vaše nahrávky z Mavic Air 2 tak získají punc profesionality.


Obsah balení dronu DJI Mavic Air 2

  • Mavic Air 2
  • Vysílač 2,4/5,8 GHz
  • 1× baterie 3 500 mAh
  • Nabíječka 220V
  • Napájecí kabel
  • Vrtule (3 páry)
  • Připojovací kabel USB-C
  • Připojovací kabel Lightning
  • Připojovací kabel Micro USB
  • Kryt závěsu
  • Kabel USB-C
  • Náhradní kniply
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše