Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X

Intel Z590, socket Intel 1200, PCI Express 3.0, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× DDR4 5333MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, HDMI, DisplayPort, 7.1 zvuková karta, RGB podsvícení, formát mATX (Micro ATX) (Z590M GAMING X)
Kód1205863PNZ590MGAMINGXZáruka36 měsíců
Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X
Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X
Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X
Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X
Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X
Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X využívá 12 + 1 fázový digitální design s 60A DrMOS napájením. Minimalizuje přepínací ztráty, pracuje při nízkých teplotách, nabízí vysokou přesnost v dodávce energie základním a energeticky nejcitlivějším komponentům a přináší vylepšený výkon systému a maximální škálovatelnost hardwaru. Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X s paticí LGA 1200 je určena pro 10. a 11 generaci procesorů Intel Core.

Klíčové vlastnosti základní desky GIGABYTE Z590M GAMING X

  • Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X je určena pro 10. a 11. generaci procesorů Intel Core
  • Disponuje sloty pro rychlou DDR4 RAM až do 128GB kapacity
  • Účinné chlazení desky GIGABYTE Z590M GAMING X umožní extrémní výkon procesoru
  • Je vybavena pokročilými monitorovacími technologiemi ventilátorů Smart Fan 6 a Fan Stop
  • GIGABYTE Z590M GAMING X má dostatek slotů pro rychlé připojení HDD a SSD disků
  • Spolehlivé připojení zajistí herní Realtek GbE LAN s automatickým přidělením šířky pásma
  • Určitě také potěší podpora pro AMD Quad-GPU CrossFire a 2-Way AMD CrossFire technologie
  • Základní desku GIGABYTE Z590M GAMING X osvětluje stylové podsvícení RGB Fusion

Podpora rychlé operační paměti na desce GIGABYTE Z590M GAMING X

Dvoukanálová paměťová architektura základní desky GIGABYTE Z590M GAMING X se skládá ze čtyř slotů DIMM pro paměť DDR4 s kapacitou až 128 GB. Na desce je aktivována funkce DDR4 XMP a je zajištěna kompatibilita s profily až 5333 MHz, takže s vhodnými paměťovými moduly je u desky GIGABYTE Z590M GAMING X snadné dosáhnout nejvyšší rychlosti a stability paměti. 

Účinné chlazení desky GIGABYTE Z590M GAMING X

S nástrojem Smart Fan 6 budete mít plně pod kontrolou všechny ventilátory připojené k GIGABYTE Z590M GAMING X. A nejen to, se Smart Fan 6 máte k dispozici více hybridních konektorů pro ventilátory, které podporují jak regulaci pomocí napětí, tak PWM, aby si základní deska GIGABYTE lépe rozuměla s vodním chlazením. Díky technologii Fan Stop se všechny ventilátory úplně zastaví, když teploty klesnou pod stanovenou prahovou hodnotu. Na základě údajů z jakéhokoli senzoru můžete řídit vypínání ventilátorů při zvolené teplotě.

Příprava pro velké úložiště a dedikovanou grafickou kartu

Pro pevné disky využijete na GIGABYTE Z590M GAMING X 6 konektorů SATAIII 6 Gb/s. Unikátní výkon pro rychlé SSD disky poskytuje 1 rozhraní M.2 v režimu SATA i PCIE s bleskovou rychlostí ukládání. Vlastní grafickou kartu můžete na GIGABYTE Z590M GAMING X zapojit do vysoce odolného PCIe x16 slotu s velkou šířkou pásma a podporou pro AMD Quad-GPU CrossFire a 2-Way AMD CrossFire technologie. O vysokou kvalitu 7.1kanálového High Definition Audio zvuku se postarají špičkové zvukové kondenzátory a ochrana proti hluku Audio Noise Guard.

Realtek 2,5 GbE LAN na desce GIGABYTE Z590M GAMING X

Základní deska GIGABYTE Z590M GAMING X disponuje čipem Realtek 2,5 GbE LAN. Realtek 2,5 GbE LAN je vysokorychlostní čip s inteligentním řízením šířky pásma, který se perfektně hodí pro hráče a streamery a nabízí dokonalé a plynulé online zážitky. Pro připojení periferií a rychlé datové přenosy je na desce GIGABYTE Z590M GAMING X k dispozici řada portů USB 2.0 a USB 3.2. včetně oboustranného USB-C. 

Efektní osvětlení RGB Fusion 2.0 základní desky GIGABYTE Z590M GAMING X

Základní deska GIGABYTE Z590 GAMING X přichází se softwarem RGB Fusion 2.0. Vícezónové osvětlení je důležitou součástí moderní základní desky. Dodávaný software umí synchronizovat světelné efekty u všech podporovaných zařízení. Konkrétně jde o grafické karty, myši, sluchátka, klávesnice, PC skříně a ventilátory. S plnou podporou RGB a přepracovanou aplikací RGB Fusion 2.0 má uživatel úplnou kontrolu nad LED diodami, které obklopují základní desku GIGABYTE Z590M GAMING X.

Socket:
Intel LGA 1200

Chipset:
Intel Z590 Express

Formát:
Micro ATX 

Rozměry:
244 × 244 mm

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše