SoundBar LG SN10Y

5.1.2, o výkonu 570 W, aktivní bezdrátový subwoofer, HDMI (2× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, Wi-Fi, USB, ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround (SN10Y)
Kód1220567PNSN10YZáruka24 měsíců
SoundBar LG SN10Y
SoundBar LG SN10Y
SoundBar LG SN10Y
SoundBar LG SN10Y
SoundBar LG SN10Y
SoundBar LG SN10Y
SoundBar LG SN10Y
Skladem externí skladKdy zboží dostanu
14 829 Kč 12 255 Kč bez DPH
pátek 5.4.Přepravní společností:čtvrtek 4.4.Osobně v prodejně:
nebo 4 x 3707 Kč
Celková cena14 829 Kč
12 255 Kčbez DPH
Celkem
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Výkonný soundbar s 3D prostorovým zvukem

Bezdrátový 5.1.2kanálový soundbar LG SN10Y disponuje celkovým výkonem 570 W, díky kterému posune sledování filmů na zcela novou úroveň. Pohlcující 3D prostorový zvuk zajistí moderní zvukové technologie Dolby Vision, Dolby Atmos a DTS:X, které během okamžiku promění vaši domácnost v digitální kino. Soundbar je možné doplnit o volitelné zadní reproduktory a vychutnat si 7.1.2kanálový zvukový výstup.

Klíčové vlastnosti soundbaru LG SN10Y

  • Elegantní a moderní design
  • Počet kanálů: 5.1.2
  • Celkový výkon: 570 W
  • Celkový počet reproduktorů: 11
  • Bezdrátový subwoofer (220 W)
  • Zvuková technologie MERIDIAN
  • Dolby Atmos, Dolby Digital, DTS:X
  • Optimalizace zvuku Al Sound Pro
  • AI prostorová kalibrace
  • Streamování audio obsahu přes Bluetooth
  • Přehrávání z USB flash disku nebo HDD
  • Dálkové ovládání součástí balení
  • Ovládání pomocí mobilní aplikace (Android / iOS)

Technologie MERIDIAN je zárukou výjimečného zvuku

Výkonný soundbar LG SN10Y je vybaven průkopnickou technologií firmy Meridian, která se postará o pokročilé digitální zpracování zvukového signálu. Výsledkem je vylepšená kvalita audio výstupu s minimálním zkreslením a širší zvukové pole, které bude lahodit vašemu uchu.

Bezdrátový soundbar LG SN10Y poskytuje zvuk ve vysokém rozlišení

Aby bylo během sledování filmů či poslechu hudby dosaženo přesnější reprodukce zvuku, je soundbar LG SN10Y vybaven technologií Hi-Res Audio, která se postará o přenos zvuku ve vysokém rozlišení. Díky vzorkovací frekvencí 192 kHz a vysokému rozlišení 24 bitů si vychutnáte zvukový výstup bez zkreslení a s úžasnými detaily.

Automatická kalibrace zvuku podle prostoru

Soundbar LG SN10Y disponuje AI prostorovou kalibrací, která využívá umělou inteligenci pro precizní nastavení zvukového výstupu přímo na míru konkrétního prostoru. V průběhu kalibrace, která netrvá více než 15 vteřin, je korigováno i jemné zkreslení zvuků pocházející od předmětů nacházejících se v místnosti.

Soundbar LG SN10Y s technologií AI Sound Pro

Inteligentní technologie AI Sound Pro využívá pokročilé algoritmy, pomocí kterých automaticky analyzuje obsah a okamžitě optimalizuje nastavení zvuku podle sledovaného obsahu. Díky tomu si s pomocí soundbaru LG SN10Y vychutnáte křišťálově jasné dialogy nebo intenzivnější a údernější zvuk akčních scén bez nutnosti manuálního nastavení.

Se soundbarem LG SN10Y si užijte zábavu na maximum

Moderní HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) rozhraní umožňuje bezztrátový přenos nekomprimovaných zvukových záznamů 5.1k a 7.1k a nechybí ani HBR (High Bit Rate) režim s podporou technologií Dolby Atmos® a DTS: X® na kompatibilních TV přijímačích.

Soundbar LG SN10Y nabízí bezdrátové připojení

Soundbar LG SN10Y disponuje Bluetooth a Wi-Fi technologií, které umožní bezdrátové propojení zařízení s televizorem bez nevzhledných kabelů. Bluetooth navíc umožní streamovat oblíbenou hudbu ve vysoké kvalitě ze spárovaného chytrého telefonu. Zařízení je možné propojit i klasickým způsobem s využitím optického nebo HDMI kabelu.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše