LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7

prohnutý, Quad HD 2560 × 1440, QLED, 16:9, 1 ms, 240Hz, G-Sync kompatibilní, HDR, 350 cd/m2, kontrast 2500:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, VESA (LC27G75TQSRXEN)
Kód1051299PNLC27G75TQSRXENZáruka24 měsíců
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G7
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Prémiový herní monitor Samsung Odyssey G7 s 240Hz obnovovací frekvencí

Pokud si chcete užít nejnovější hry na plné pecky, tak pořízení monitoru Samsung Odyssey G7 je pro vás naprostou povinností. Herní monitor vás očaruje svým designem, QLED obrazovkou, skvělým zakřivením i nadprůměrnou obnovovací frekvencí.



Úžasné zakřivení vyplní váš herní prostor

Monitor Samsung Odyssey G7 má nejlepší zakřivení ve své třídě, které přináší pro zrak přirozenější a širší zorné pole s poloměrem 1 000R. Panoramatické zakřivení obrazu ještě více zintenzivní zážitek nejen při sledování filmů, ale i během práce, kdy budete mít vše jako na dlani. Hernímu monitoru Samsung Odyssey G7 nechybí technologie Flicker Free, která eliminuje blikání obrazovky, a chrání tak váš zrak. Vaše oči tak budou během sledování obrazovky méně namáhány.



Jasný obraz s QLED displejem

QLED displeje používají speciální vrstvu vysoce odolných kvantových teček, které slouží k vylepšení obrazové kvality. Tato vrstva je navíc doplněna speciálními modrými světly. Díky této kombinaci vytvoří herní monitor Samsung Odyssey G7 to nejčistší možné bílé světlo, díky čemuž zobrazí tu nejbohatší paletu barev s více než miliardou odstínů – ve srovnání s pouhými miliony běžné LED obrazovky.


Podpora technologie HDR a WQHD rozlišení

HDR je technologie, která zvyšuje rozsah svítivosti a tím i barevné spektrum displeje. To se projeví zejména ve velmi jasných či tmavých scénách, ve kterých odhalí zcela novou úroveň skrytých detailů. Samsung Odyssey G7 plní přísnou certifikaci HDR 600. Díky jemnému WQHD rozlišení si užijete neskutečně detailní a dokonale ostrý obraz.


Exkluzivní design monitoru Samsung Odyssey G7

Monitor Samsung Odyssey G7 bude plnit roli drahokamu na vašem stole. Jeho futuristický design ještě zvýrazňuje efektní podsvícení na zadní straně.


Zcela minimální input lag

Vybojujte s herním monitorem Samsung Odyssey G7 zasloužené vítězství. Úžasně nízká 1ms prodleva přináší dosud nevídanou přesnost odezvy, takže vám neunikne ani seberychlejší nepřítel. Prodleva je tak nízká, že akce začne okamžitě po zapnutí obrazovky – vaše periferie a hra spolu komunikují prakticky bez zpoždění.



NVIDIA G-SYNC s frekvencí až 240 Hz

Monitor Samsung Odyssey G7 se pyšní kompatibilitou s NVIDIA G-SYNC a technologií AMD FreeSync Premium Pro. To znamená, že si ty nejlepší hry užijete bez trhání díky synchronizaci snímkové frekvence panelu s výstupem grafické karty.


Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše