LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7

4K 3840 × 2160, VA, 16:9, 8 ms, 60Hz, 8bit, HDR, 300 cd/m2, kontrast 5000:1, HDMI 2.0, USB-C, USB, WiFi, repro, VESA (LS43AM700UUXEN)
Kód1297882PNLS43AM700UUXENZáruka24 měsíců
LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7
LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7
LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7
LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7
LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7
LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7
LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7
LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7
LCD monitor 43" Samsung Smart Monitor M7
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Chytrý monitor Samsung Smart Monitor M7 s 43" úhlopříčkou



Když si mobil a velká obrazovka rozumějí

Samsung otevírá novou éru monitorů, kterou symbolizuje modelovou řadou Smart Monitor M7. Jde o jakýsi mezistupeň mezi chytrou TV a klasickým monitorem, protože sice neobsahuje ladění klasických TV programů, ale Samsung Smart Monitor M7 má integrovaný operační systém Tizen se spoustou multimediálních aplikací. Včetně podpory Samsung DeX nebo Apple AirPlay 2.



Samsung Smart Monitor M7 má bezproblémovou mobilní konektivitu s DeX

Proprietární řešení přenosu obrazu a zvuku od Samsungu se nazývá DeX. Díky této funkci lze displej Smart Monitor M7 využívat klidně i bez připojeného PC. O vše se totiž stará kompatibilní chytrý telefon. Klidně tak můžete pracovat nebo se bavit při sledování videa na velké obrazovce.




Streamujte multimediální zábavu na monitoru Smart M7

Filmové a seriálové maratony nikdy nebyly dostupnější. S monitorem Samsung Smart M7 totiž získáte přístup k populárním aplikacím typu YouTube, Netflix nebo HBO. Displej stačí jednoduše připojit k internetu přes vaši WiFi síť a pomocí přiloženého dálkového ovladače si vybrat to, na co máte zrovna chuť. Díky vestavěným reproduktorům monitoru Samsung Smart M7 nemusíte řešit žádné další příslušenství.



Samsung Smart M7 má UHD rozlišení

Rozlišení 3 840 × 2 160 vám nabídne mimořádnou kvalitu obrazu pro práci i zábavu na luxusní 43" úhlopříčce. Díky čtyřnásobně většímu množství pixelů, v porovnání s Full HD, poskytuje inteligentní monitor Samsung Smart M7 více prostoru na obrazovce a úžasně realistické UHD rozlišení. Během dne si můžete prohlédnout více dokumentů najednou. A večer sledovat filmy ve špičkové 4K kvalitě.



Pohodlné připojení s USB-C

K monitoru Samsung Smart M7 jednoduše připojíte moderní notebook s USB-C konektorem. Díky tomu se bude nejen přenášet obraz, ale i zvuk a dokonce i napájení. Architektura jediného připojení přináší příjemné pracovní prostředí, které je přehledné a jednoduché.




S monitorem Samsung Smart Monitor M7 lze pracovat na dálku z bezpečí domova

Řada firem používá pro komunikaci aplikace z balíku Office 365. I tento cloudový balík je monitorem Samsung Smart M7 podporován bez nutnosti použití počítače.



Monitor Samsung Smart M7 má podporu poměru stran 21:9

Některé sportovní události jsou již dnes snímané v poměru stran 21:9, díky čemuž získáte přirozený a velkorysý výhled na větší část herní plochy. Jde však i o řešení, které díky funkci Ultrawide Game View využijete i během hraní her na PC nebo konzoli.



Hlasové ovládání

Chytrý dálkový ovladač je vybavený hlasovým ovládáním pomocí asistenta Bixby. Vybrané funkce monitoru Samsung Smart M7 tak můžete ovládat ještě pohodlněji.



Automatická detekce připojeného zařízení

Monitor Samsung Smart M7 je vybavený unikátní funkcí Automatic Source Switch Plus, která bleskově detekuje připojený zdroj obrazu. Nemusíte tak složitě nic přepínat v menu monitoru.


Samsung Smart Monitor M7 má dálkový ovladač se solárním nabíjením

Dejte sbohem jednorázovým bateriím. Inteligentní monitor Samsung Smart M7 má ve svém příslušenství atraktivní dálkový ovladač, který se postupně automaticky dobíjí díky vestavěnému solárnímu panelu. Dálkový ovladač byl pro lepší udržitelnost částečně vyroben z recyklovaného plastu.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše