LCD monitor 27" Samsung Odyssey G30A

Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9, 1 ms, 144Hz, FreeSync, 250 cd/m2, kontrast 3000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, sluchátkový výstup, nastavitelná výška, pivot, VESA (LS27AG300NUXEN)
Kód1312672PNLS27AG300NUXENZáruka24 měsíců
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G30A
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G30A
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G30A
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G30A
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G30A
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G30A
LCD monitor 27" Samsung Odyssey G30A
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Vynikající herní monitor Samsung Odyssey G30A s 27" úhlopříčkou a podporou celé řady technologií

Herní zážitek je bez kvalitního monitoru, který dokáže vykreslit drobné detaily a zareagovat na bleskové změny situace, poloviční. Špičkový monitor Samsung Odyssey G30A s 27" úhlopříčkou vám může pomoci získat cennou výhodu nad soupeři v rychlých online bitvách.



Obnovovací frekvence 144 Hz zajistí plynulý obraz bez rozmazání

Díky obnovovací frekvenci 144 Hz herní monitor Samsung Odyssey G30A poskytne dokonalý obraz bez rozmazání pro maximálně plynulou akci v každé situaci. I při vysokých rychlostech bude obraz vždy dokonale ostrý, takže vám monitor zprostředkuje prvotřídní herní prožitek. 



Monitor Samsung Odyssey G30A s rychlou odezvou 1 ms

Herní monitor Samsung Odyssey G30A nabízí ultra rychlou odezvu 1 ms, takže budete před nepřáteli vždy o krok napřed. Monitor dokonale kopíruje přesné pohyby myši a v průběhu hry okamžitě reaguje na vaše reflexy.


Technologie AMD FreeSync Premium pro maximální plynulost obrazu

Proti trhání a zasekávání obrazu je herní monitor Samsung Odyssey G30A vybaven AMD FreeSync Premium s technologií adaptivní synchronizace. Díky tomu vám herní monitor Samsung Odyssey G30A nabídne maximální plynulost obrazu i při náročných akčních scénách.



Skvělý ergonomický stojan monitoru Samsung Odyssey G30A

Herní monitor Samsung Odyssey G30A můžete pohodlně přizpůsobit přesně podle vašich představ. Získáte tak maximální pohodlí a dokonalý výhled, takže se budete moci plně soustředit na hru a vždy budete o krok napřed. 


Precizní bezrámové zpracování monitoru Samsung Odyssey G30A

Díky bezrámovému provedení ze 3 stran vám herní monitor Samsung Odyssey G30A poskytne vysoce kvalitní hru bez hranic. Po připojení dalšího monitoru získáte dokonalé duální zobrazení pro dokonalý přehled o hře a pohybu nepřátel. 



Herní monitor Samsung Odyssey G30A s ochranou zraku

Herní monitor Samsung Odyssey G30A je vybaven režimem Eye Saver Mode, který minimalizuje množství modrého světla a šetří oči při dlouhém hraní. Technologie Flicker Free eliminuje problikávání obrazovky, takže můžete pohodlně zaostřovat zrak i při dlouhých herních maratonech. 

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše