Projektor XGIMI Elfin

DLP LED, Full HD, nativní rozlišení 1920 × 1080, 16:9, svítivost 800 ANSI lm, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, HDR, reproduktory, Android (XL03A)
Kód1344294PNXL03AZáruka24 měsíců
Projektor XGIMI Elfin
Doprava zdarma
Projektor XGIMI Elfin
Projektor XGIMI Elfin
Projektor XGIMI Elfin
Projektor XGIMI Elfin
Projektor XGIMI Elfin
Skladem externí skladKdy zboží dostanu
15 990 Kč 13 215 Kč bez DPH
středa 24.4.Přepravní společností:úterý 23.4.Osobně v prodejně:
nebo 4 x 3997 Kč
Celková cena15 990 Kč
13 215 Kčbez DPH
Celkem
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Dokonale přenosný projektor XGIMI Elfin s Full HD rozlišením

Hollywood přichází i do vašeho obývacího pokoje a přináší sebou až 300″ obrazovku. Zažijte všechna napětí a radosti těch filmů jako v kině, ale v pohodlí domova. A to vše díky s křišťálově jasným obrazem, který produkuje moderní projektor XGIMI Elfin. Ten se současně pyšní atraktivním minimalistickým designem ověnčeným několika prestižními oceněními Kromě špičkové obrazové kvality s detailním Full HD rozlišením projektor XGIMI Elfin disponuje také kvalitním zvukovým výstupem, který zajišťují duální 3W reproduktory Harman/Kardon. Projektor je vybaven řadou automatických funkcí pro přizpůsobení obrazu.

Klíčové vlastnosti kompaktního LED projektoru XGIMI Elfin

  • DLP LED Technologie
  • Full HD rozlišení (1920 × 1080 px)
  • Svítivost 800 ANSI lm
  • Podpora technologie HDR
  • Operační systém Android TV 10.0, Google Assistant
  • Interní úložiště 16 GB
  • XGIMI Elfin podporuje funkci Chromecast
  • Reproduktory 2× 3 W Harman/Kardon
  • HDMI, USB, 3,5 mm audio jack, Bluetooth 5.0, duální WiFi
  • Projektor využívá Bluetooth dálkový ovladač
  • XGIMI Elfin má řadu funkcí pro automatickou úpravu obrazu
  • Inteligentní zarovnání obrazu, inteligentní vyhýbání se překážkám
  • Automatická korekce lichoběžníkového zkosení ±40° (horizontální i vertikální)
  • Automatická úprava jasu, rychlé automatické ostření

Jasné a ostré projekce ve Full HD rozlišení

Díky moderní DLP LED technologii poskytuje XGIMI Elfin výrazně jasnější obraz než běžné Full HD projektory. XGIMI Elfin navíc zvládne i přehrávání obsahu ve formátu 4K Ultra HD. Ve výbavě projektoru nechybí podpora technologie HDR, která posouvá kontrast na zcela jinu úroveň pro zobrazení i těch nejjemnější detailů v úžasné ostrosti a realistických barvách.

S projektorem XGIMI Elfin si vytvoříte domácí kino s až 300" úhlopříčkou

O jasný a ostrý obraz s úhlopříčkou 40 až 300" se postará potažená čočka s vysokou propustností světla, která nabízí vynikající světelnost 800 ANSI lumenů. I přes počáteční investici vás u projektoru XGIMI Elfin jistě potěší nízká spotřeba energie díky použitému mimořádně úspornému LED světelnému zdroji.

60Hz kompenzace pohybu MEMC

Minimální zpoždění a nízkou míru rozmazání obrazu zajišťuje technologie MEMC. Ta zachová vysokou čistotu a ostrost obrazu i při intenzivních sportovních akcích.

Projektor zobrazí jasné barvy plné detailů

Projektor XGIMI Halo+ podporuje dynamická metadata HDR10, díky čemuž zprostředkuje vysoký kontrast a barevnou hloubku. I díky tomu uvidíte bezkonkurenčně definovanou bílou a tmavou.

Pokročilý obrazový engine X-VUE 2.0

Naprosto precizní obrazová čistota a přesnost barevných detailů se postarají o podmanivý realistický obraz přehrávaného obsahu. Za toto vděčí projektor XGIMI Halo+ novému obrazovému enginu X-VUE 2.0.

XGIMI Elfin má duální reproduktory Harman-Kardon

Vychutnejte si fantastickou kvalitu zvuku díky integrovaným duálním 5W reproduktorům Harman-Kardon, které poskytují dokonale vyladěný zvuk s prostorovým efektem. XGIMI Elfin můžete využít i jako externí reproduktor a připojit k němu zvuková zařízení přes Bluetooth nebo 3,5 mm audio jack.

Perfektně ostrý obraz z jakéhokoliv úhlu

Přenosný projektor XGIMI Elfin nabízí pokročilé technologie pro doostření a doladění obrazu. Rovněž umí detekovat objekty v oblasti projekce, takže jednoduše nastavíte obraz bez složitého nastavování. V praxi potěší funkce Keystone pro korekci lichoběžníkového zkreslení ve vodorovném i svislém směru, díky které můžete promítat i z boku, ze shora nebo zespoda.

  • Automatická korekce lichoběžníkového zkreslení spočívá v automatické úpravě obrazu ve vertikální i horizontální rovině, díky čemuž vytvoří ideální čtvercový obraz.
  • Automatické zaostřování se stará o to, aby byl obraz vždy čistý a plný detailů.
  • Projektor XGIMI Elfin umí automaticky škálovat obraz tak, aby se vyhnul rámům, zásuvkám a dalším předmětům, které by mohly být na promítací stěně.
  • Inteligentní zarovnání obrazovky automaticky přizpůsobí obraz promítání přímo na míru projekčnímu plátnu nebo prostoru před projektorem XGIMI.

XGIMI Elfin se systémem Android TV

Operační systém Android TV povýší projektor XGIMI Elfin na multimediální zábavní centrum s intuitivním ovládáním. Získejte přístup k více než 5000 aplikacím, hrám nebo oblíbeným online službám. K dispozici je také podpora hlasového asistenta Google pro snadnější přístup k obsahu, rychlejší vyhledávání nebo ovládání chytré domácnosti.

Projektor se hodí i pro hraní her

S projektorem XGIMI Elfin se snadno ponoříte do herních světů na velké obrazovce doma, v přírodě, nebo na zahradě. Projektor XGIMI Elfin je kompatibilní i s herními konzolemi PlayStation, Xbox a Switch. Aktivujte Game Mode Boost a užijte si hraní, které vás zcela vtáhne do centra dění. Tento mód snoubí vysoké rozlišení, kvalitní zvuk, vysokou obnovovací frekvenci a nízkou latenci. Díky HDMI rozhraní připojíte projektor XGIMI Elfin k herním konzolím a pomocí USB a portu pro sluchátka připojíte vše potřebné.

XGIMI Elfin má vestavěný Chromecast

Chromecast se postará o bezdrátový přenos obrazu z mobilních zařízení se systémy Android, iOS, Mac nebo Windows. Užijte si na promítací ploše projektoru XGIMI Elfin vaše oblíbené aplikace, videa a hry ve vysokém rozlišení a nenechte se omezovat obtěžujícími kabely.


Dlouhá životnost LED zdroje světla

Full HD projektor XGIMI Elfin disponuje vysoce účinným LED zdrojem světla, díky kterému budou vaše projekce dokonale ostré a jasné po celou dobu životnosti zdroje, která činí až 25000 hodin.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše