SoundBar Sonos BEAM černý

3.0, HDMI (1× vstup), optické digi audio (1× vstup), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hlasový asistent, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, displej, ovládání přes zařízení s iOS nebo Androidem (BEAM2EU1BLK)
Kód1367337PNBEAM2EU1BLKZáruka24 měsíců
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
SoundBar Sonos BEAM černý
Skladem externí skladKdy zboží dostanu
13 990 Kč 11 562 Kč bez DPH
čtvrtek 2.5.Přepravní společností:úterý 30.4.Osobně v prodejně:
nebo 4 x 3497 Kč
Celková cena13 990 Kč
11 562 Kčbez DPH
Celkem
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Kompaktní inteligentní soundbar s Dolby Atmos

Obohaťte vaši místnost prostorovým zvukem linoucího se ze soundbaru. Sonos BEAM 2nd Gen. je inteligentní a kompaktní soundbar s podporou funkce Dolby Atmos. Přes bezdrátové připojení můžete z vašeho telefonu streamovat hudbu, rádio, podcasty či audioknihy, zkrátka vše, co vás napadne. Přes aplikaci Sonos můžete soundbar Sonos BEAM 2nd Gen. ovládat snadněji než kdy předtím. K dispozici budete mít i dálkové ovládání anebo hlasové ovládání nebo Apple AirPlay 2. Soundbar Sonos BEAM 2nd Gen. disponuje pěticí vysoce výkonných reproduktorů. Oproti svému předchůdci disponuje Sonos BEAM 2nd Gen. rychlejším procesorem a připojením HDMI eARC. Po stránce designu zase ocení přidání perforované mřížky.

Klíčové vlastnosti černého soundbaru Sonos BEAM 2nd Gen.

  • Kompaktní, inteligentní soundbar pro televizi, hudbu a další
  • Sonos BEAM 2nd Gen. má široký zvukový záběr s vysokým rozlišením
  • Podpora technologie Dolby Atmos k vytvoření prostorového zvuku
  • Soundbar má pět vysoce výkonných reproduktorů (4 basové + 1 výškový) a pět digitálních zesilovačů třídy D
  • Vylaďte zvuk díky funkci Zlepšení kvality řeči v aplikaci Sonos
  • V aplikaci Sonos si můžete upravit basy, výšky a hlasitost prostřednictvím ekvalizérů
  • Možnost využití hlasového asistenta Amazon Alexa a Google Assistant
  • Porty: HDMI eARC, Ethernet
  • Podpora Apple AirPlay 2 na zařízeních Apple iOS 11.4 a vyšších
  • Sonos BEAM 2nd Gen. lze připojit k síti přes WiFi (802.11b/g/n/ac 2,4 nebo 5 GHz)

Obsah balení soundbaru Sonos BEAM 2nd Gen.

  • Soundbar Sonos Beam
  • Napájecí kabel (2 m)
  • Kabel HDMI 2.0 (1,5 m)
  • Optický zvukový adaptér Sonos

Soundbar Sonos BEAM 2nd Gen. uchvátí kvalitou zvuku a designovým provedením

Čipová sada vně soundbaru Sonos BEAM 2nd Gen. posouvá zvukové limity dále a umožní vytvořit nové zvukové cesty pro vytvoření virtuálního prostorového zvuku. Vylepšením prošla i konstrukce soundbaru, kterou zdobí perforovaná mřížka. Sonos BEAM 2nd Gen. umístíte kamkoliv ve vaší domácnosti, kde vkusně a funkčně doplní interiér. Využitím technologie Dolby Atmos si budete připadat, jako byste byli v centru dění vašeho seriálu nebo filmu, protože soundbar Sonos pomocí této technologie mapuje zvuky v prostoru a vytvoří 3D efekt. Na vyladění soundbaru Sonos BEAM 2nd Gen. se rovněž podíleli i Oscaroví zvukaři. Právě díky tomu se můžete při filmech těšit na srozumitelné dialogy a mohli se plně soustředit na příběh. Pokud budete chtít ještě větší srozumitelnost např. pokud protagonisté šeptají nebo děj filmu graduje, aktivujte v aplikaci funkci Speech Enhancement. Další vychytávkou soundbaru Sonos je funkce Noční zvuk, kterou si lze aktivovat v aplikaci. Tato funkce sníží intenzitu hlasitých efektů a naopak zvýrazní ty tišší.

Soundbar vyladěný k dokonalosti

Soundbar není nutně zařízení, které zvýší zvukový výkon vaší televize, ale je mnohem více. Přes Sonos BEAM 2nd Gen. si můžete pouštět vaši oblíbenou hudbu, poslouchat audioknihy nebo podcasty z oblíbených streamovacích služeb. To vše s detailně propracovaným stereofonním zvukem. Soundbar Sonos BEAM 2nd Gen. disponuje technologií Trueplay tunning, která přizpůsobí zvuk dané místnosti. Zážitek z poslechu tak bude vždy na nejvyšší úrovni.

Intuitivní ovládání soundbaru Sonos BEAM 2nd Gen.

Soundbar Sonos BEAM 2nd Gen. lze ovládat hned několika způsoby. Právě díky této rozmanitosti bude manipulace a nastavení funkcí soundbaru maximálně jednoduché a intuitivní. Využít lze aplikaci, dálkové ovládání vaší TV, přímým dotykem ovládacích prvků na soundbaru nebo např. Apple AirPlay.

Aplikace Sonos — využijte bezplatnou aktivaci Sonos Radio a přizpůsobte si nastavení soundbaru Sonos BEAM vašim potřebám.

Dálkové ovládání od TV — zjednodušte si ovládání soundbaru, jelikož jej lze snadno spárovat se stávajícím dálkovým ovladačem.

Ovládací prvky na soundbaru — dotykové plochy na soundbaru Sonos BEAM 2nd Gen. slouží k rychlému pozastavení / zapnutí přehrávání hudby nebo úpravě hlasitosti.

Apple AirPlay 2 — přehrávejte vaše oblíbené sklady přímo z iPhonu, Macu anebo iPadu a bez obav požádejte Siri, aby například upravila hlasitost.

Jednoduché nastavení s možností hlasového ovládání

K tomu, abyste si užili prvotřídní zvuk, stačí připojit pouze dva kabely a několik minut práce. Správného zapojení soundbaru Sonos BEAM 2nd Gen. je docíleno detailními pokyny, které uvidíte v aplikaci. Soundbar snadno začleníte do svého každodenního života jako prostředníka pro komunikaci s prvky vaší chytré domácnosti. Se Sonos BEAM 2nd Gen. můžete požádat Amazon Alexa nebo Google Assistant o kontrolu zpráv, nastavení časovačů a další.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše