Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active černé

s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, USB-C, podpora AAC a SBC, Ambient sound, hlasový asistent, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX7 - voděodolná a potuodolná, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 118 dB/mW, měnič 12 mm, výdrž baterie až 30 h (8 h+22 h) (100-99171000-60)
Kód1374291PN100-99171000-60Záruka24 měsíců
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active černé
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active černé
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active černé
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active černé
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active černé
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active černé
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active černé
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Jabra Elite 7 Active jsou kvalitní bezdrátová sluchátka, která na první pohled zaujmou precizním zpracováním a propracovaným designem v černé barvě. Díky jedinečné technologii Jabra ShakeGrip sluchátka spolehlivě drží v uších i při nejnáročnějším tréninku. Špičkovou kvalitu zvuku zajistí kvalitní 6mm reproduktory pro silné basy a citlivě vyladěné výšky. Ochrana s certifikací IP57 je zárukou vysoké odolnosti proti potu i vodě, takže lze bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active bez problému použít za každého počasí. Díky podpoře hlasových asistentů lze sluchátka pohodlně ovládat hlasovými povely a zabudované reproduktory zajistí pohodlné vyřízení telefonních hovorů. Při poslechu hudby s bezdrátovými sluchátky Jabra Elite 7 Active oceníte dlouho výdrž až 8 hodin na jedno nabití. Využít můžete i funkci Multipoint, díky které lze sluchátka v jeden moment připojit až ke dvěma zařízením současně a snadno mezi nimi přepínat dle potřeby.

Klíčové vlastnosti bezdrátových sluchátek Jabra Elite 7 Active, černá

  • Vysoká odolnost s certifikací IP57
  • Technologie potlačení okolního hluku
  • Technologie ShakeGrip zajistí spolehlivé uchycení
  • Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active v černé barvě
  • Kompaktní zpracování a nízká hmotnost bezdrátových sluchátek Jabra Elite 7 Active
  • Dlouhá výdrž až 8 hodin na jedno nabití a celkem 30 hodin s nabíjecím pouzdrem
  • Sluchátka Jabra disponují funkcí Multipoint* sloužící pro připojení až ke dvěma zařízením současně a snadným přepínáním mezi nimi
  • Kvalitní reproduktory o velikosti 6 mm pro špičkový zvuk
  • Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active s podporou hlasových asistentů

*pro správné fungování je nutné aktualizovat aplikaci a firmware sluchátek

ShakeGrip zajistí spolehlivé uchycení

Díky technologii ShakeGrip bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 spolehlivě drží v uchu i při běhu a náročném tréninku. Materiál ShakeGrip je vyroben ze směsi tekutého silikonového kaučuku, který je měkký a zároveň velmi pevný. Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 proto dokonale drží a poskytnou maximální komfort i při dlouhém použití. 

Sluchátka Jabra Elite 7 s aktivním potlačením hluku

Při použití bezdrátových sluchátek Jabra Elite 7 oceníte funkci aktivního potlačení okolního hluku, díky které se snadno a rychle zbavíte ruchu z okolí. Funkci lze aktivovat jednoduchým stiskem tlačítka. Vybírat můžete z několik úrovní potlačení pomocí aplikace Jabra Sound+. Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 nabízí rovněž technologii příposlechu, se kterým kromě oblíbené hudby spolehlivě uslyšíte také zvuky z okolí. Tato funkce je ideální například při pohybu hustým městským provozem. 

Kvalitní reproduktory pro špičkový zvuk

Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 jsou vybavena špičkovými 6mm reproduktory, které zajistí prvotřídní hudební prožitek. Hluboké basy a vyladěné výšky se postarají o kvalitní motivaci i při nejnáročnějším tréninku. Díky funkci MySound v aplikaci Jabra Sound+ lze navíc ekvalizér bezdrátových sluchátek Jabra Elite 7 jednoduše nastavit přesně podle vašich představ.

Kompaktní zpracování bezdrátových sluchátek Jabra Elite 7 Active

Při poslechu hudby s bezdrátovými sluchátky Jabra Elite 7 Active oceníte kompaktní rozměry a nízkou hmotnost. Díky tomu jsou sluchátka maximálně pohodlná i při dlouhém nošení. Vylepšený design EarGel nabízí užší a zaoblenější tvar, který se dokonale přizpůsobí tvaru ucha. Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active jsou až o 16 % menší než předchozí nejmenší model, takže je v uchu téměř neucítíte. 

Vestavěné mikrofony zajistí pohodlné vyřízení telefonních hovorů

Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active jsou vybavena 4 zabudovanými mikrofony pro čistý zvuk při telefonních hovorech. Povrch mikrofonů je osazen jemnou síťkou SAATI Acoustex, která spolehlivě chrání před větrem. S bezdrátovými sluchátky Jabra Elite 7 Active tak získáte maximálně srozumitelné hovory, ať už zrovna makáte v tělocvičně nebo pracujete. 

Kvalitní baterie s dlouhou výdrží

Díky kvalitní baterii nabízí bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active prodlouženou životnost. Na jedno nabití vydrží sluchátka v provozu až po dobu 8 hodin. K dispozici je rovněž ochranné nabíjecí pouzdro, se kterým získáte dostatek energie pro dalších 22 hodin poslechu. V případě potřeby lze využít rovněž funkci rychlého nabíjení, která během 5 minut dodá sluchátkům energii pro 1 hodinu provozu.

Jabra Elite 7 Active s mono režimem

Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active nabízí funkci mono režimu, díky kterému lze každé ze sluchátek zapnout individuálně. Můžete tak bez problému poslouchat hudbu jen s jedním ze sluchátek a druhé například nechat nabíjet. S bezdrátovými sluchátky Jabra Elite 7 Active tak získáte dokonalou volnost a kromě oblíbených skladeb spolehlivě uslyšíte i okolní zvuk.

Pohodlné ovládání hlasovými povely

Při poslechu hudby s bezdrátovými sluchátky Jabra Elite 7 Active oceníte podporu hlasových asistentů, díky kterým lze sluchátka pohodlně ovládat prostřednictvím hlasových povelů. Stačí jednoduše vybrat požadované nastavení v aplikaci Jabra Sound+ a okamžitě můžete začít využívat zabudované asistenty Alexa nebo Google Assistant.

Sluchátka Jabra Elite 7 Active nabízí vysokou odolnost

Díky ochraně s certifikací IP57 jsou bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Active vysoce odolná proti potu i vodě. Můžete je tak bez problému využít při cvičení i pobytu v přírodě. Při používání bezdrátových sluchátek Jabra Elite 7 Active oceníte rovněž kvalitní materiály a nízkou hmotnost, která zajistí maximální pohodlí i při dlouhém nošení. 

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše