Fitness náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro

s ovládáním v češtině, dotykový displej, měření tepu, monitoring spánku, krokoměr, oxymetr, vhodné pro: běh, cyklistika, jóga, plavání, vodotěsnost 50 m (5 ATM), materiál pouzdra: plast (36167)
Kód1391570PN36167Záruka24 měsíců
Fitness náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro
Fitness náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro
Fitness náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro
Fitness náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro
Skladem externí sklad 4 ksKdy zboží dostanu
1 381 Kč 1 141 Kč bez DPH
středa 24.4.Přepravní společností:úterý 23.4.Osobně v prodejně:
Celková cena1 381 Kč
1 141 Kčbez DPH
Celkem
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Stylový fitness náramek zaujme 1,47palcovým AMOELD displejem a spoustou funkcí

Připravte se na nový fitness náramek od Xiaomi s obdélníkovým a lehce zaobleným displejem. Xiaomi Redmi Smart Band Pro vyniká AMOLED displejem s úhlopříčkou 1,47", jasem 450 nitů a rozlišením 368 × 194 bodů. Procházení menu, čtení zpráv a mnoho dalšího tak bude i nadále svižné a pohodlné. Ciferník fitness náramku Xiaomi Redmi Smart Band Pro si můžete upravit zvolením si z více než 50 různých motivů, ale dosadit nyní můžete i fotografii dle vašeho výběru. Náramek byl navržen s ohledem na pohodlí uživatele — lehké provedení a dobře sedící pásek zpříjemní nošení, zatímco díky až dvoutýdenní výdrži na jedno nabití nemusíte neustále myslet na to, zda jej máte dostatečně nabitý. Xiaomi Redmi Smart Band Pro bude neustále monitorovat vaši tepovou frekvence a celkovou aktivitu. Pro přesnější měření si můžete zvolit nějaký z přednastavených sportovních režimů. Po spárování náramku s telefonem pomocí Bluetooth budete dostávat notifikace z aplikací nebo se můžete podívat na předpověď počasí.

Klíčové vlastnosti fitness náramku Xiaomi Redmi Smart Band Pro

  • Dotykový 1,47palcový AMOLED displej (368 × 194 px) hýří barvami a 100% pokrývá barevný gamut NTSC
  • Displej je skvěle čitelný na přímém slunečním světle díky jasu 450 nitů
  • K dispozici budete mít více než 50 ciferníků 
  • Xiaomi Band disponuje zabudovanou baterií s až dvoutýdenní výdrží na jediné nabití
  • Řemínek náramku dobře drží na ruce i při vysoké aktivitě a zajišťuje dostatečné pohodlní napříč celým dnem
  • Propojení s chytrým telefonem obstarává technologie Bluetooth
  • Sledování předpovědi počasí na náramku
  • Po spárování s vaším zařízením můžete ovládat přehrávání hudby v telefonu
  • Xiaomi Redmi Smart Band Pro vás bude upozorňovat na nečinnost a vést vás k aktivitě
  • Notifikace z aplikací a na příchozí hovory
  • Náramek měří kvalitu a délku spánku, nastavit si můžete budík nebo zapnout režim nerušit
  • Zabudovaná funkce stopek 
  • Po spárování můžete pomocí náramku najít váš mobilní telefon

U náramku Xiaomi Redmi Smart Band Pro se můžete těšit na více než 110 režimů cvičení

Pro sledování vaší aktivity budete mít na výběr z více než 110 režimů cvičení, při kterých vám bude náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro sledovat spálené kalorie, hodnotu a změny tepové frekvence i délku cvičení. Přesnější a komplexnější měření naleznete u 15 profesionálních režimů. Mezi žádané funkce patří například Trail Run, při kterém náramek sleduje vaše celkové tempo v náročném terénu. Fanoušci rovnováhy, síly a sebeuvědomění ocení přítomnost jógy. Fitness náramek disponuje upozorněními na nečinnost, kterými vás budou vést k zvýšení vaší tělesné aktivity.

Náramku Xiaomi Redmi voda neublíží

Mytí rukou, pot, radovánky ve vodě — s tím vším si náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro hravě poradí díky odolnosti do 5 ATM (voděodolnost 50 metrů).

24hodinové sledování tepové frekvence

Chytrý náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro v reálném čase monitoruje vaši tepovou frekvenci a její přesný přehled zobrazí v přehledném grafu. Náramek umí rozlišit zóny tepové frekvence v závislosti na situaci — klidová tepová frekvence, během intenzivního cvičení, spánkovou frekvenci a abnormální tepovou frekvenci.

Fitness náramek Xiaomi měří hladinu kyslíku v krvi

Mezi klíčové ukazatele zdravotního stavu člověka se řadí i saturace krve kyslíkem (SpO₂). Tuto hodnotu dokáže fitness náramek od Xiaomi změřit za pomocí optického senzoru. Hodnota kyslíku v krvi je sledována automaticky i během spánku, nebo si ji můžete kdykoliv manuálně zapnout.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro bude sledovat váš spánek

Nedílnou součástí zdravého životního stylu je i spánek a dostatek odpočinku. Fitness náramek Xiaomi umí precizně sledovat kvalitu, délku i fáze vašeho spánku. Detailní statistiky pak uvidíte po spárování náramku s vaším chytrým telefonem. Samozřejmostí je možnost nastavit si buzení přímo náramkem na požadovaný čas.

Užitečné funkce pro každý den

Fitness náramek dokáže na základě vaší tepové frekvence rozpoznat, zda na vás působí stres. K jeho lepšímu zvládání můžete například využít dechová cvičení. V Xiaomi Redmi Smart Band Pro jsou integrované funkce pro zdraví žen, tedy si můžete poznačit váš menstruační cyklus, na jehož příchod vás náramek upozorní.

Náramek s prodlouženou výdrží baterie

Při běžném používání vám fitness náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro vydrží na jediné nabití až dva týdny. V úsporném režimu se dokonce dostanete až na hranici 20 dní. Snadné nabíjení je realizováno prostřednictvím magnetické technologie, díky které bude náramek s konektorem pevně spojen.

Doprovodná aplikace Xiaomi Wear

Mějte naprostý přehled o vaší aktivitě a zjistěte, jak na tom jste s vaší kondicí. Spárujte fitness náramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro s vaším telefonem s nainstalovanou aplikací Xiaomi Wear a získejte komplexní přehled o záznamech aktivity.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše