WiFi router Synology RT2600ac

standard 802.11s/b/g/n/ac, maximální rychlost Wi-Fi 2530 Mb/s, dual-band (2.4 GHz + 5 GHz ), 2× WAN, 4× LAN 1 Gbit, IPv6 Ready a VPN, WEP 64bit, WPA, WPA2 a WPA3, 4× extérní anténa (RT2600ac)
Kód1462632PNRT2600ACZáruka24 měsíců
WiFi router Synology RT2600ac
WiFi router Synology RT2600ac
WiFi router Synology RT2600ac
WiFi router Synology RT2600ac
WiFi router Synology RT2600ac
WiFi router Synology RT2600ac
WiFi router Synology RT2600ac
Skladem externí sklad > 10 ksKdy zboží dostanu
4 703 Kč 3 887 Kč bez DPH
čtvrtek 2.5.Přepravní společností:úterý 30.4.Osobně v prodejně:
nebo 4 x 1175 Kč
Celková cena4 703 Kč
3 887 Kčbez DPH
Celkem
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Router, pro domácnosti i firmy

Uživatelé s vysokými nároky na rychlost a síťové funkce ihned přijdou na chuť tomuto výkonnému řešení. Obsahuje komplexní VPN, vyšší zabezpečení, flexibilní sdílení souborů, a hlavně je po čertech rychlé. Díky spojení MU-MIMO a nejnovějšímu standardu 802.11.ac wave 2 umožňuje RT2600ac kombinovaně až 800 Mbps na frekvenci 2,4 GHz a 1733 na 5 GHz. Duální pásmo WiFi připojení umocňuje duální WAN vstup, čímž lze předejít výpadkům jednoho z poskytovatelů, dosáhnout internetové komunikace v tempu až 2 Gbps a optimalizovat datové toky až v 7. vrstvě.


Procesor

Výkonný 1,7 GHz dvoujádrový 

Silná WiFi

Vysoké rychlosti 800 + 1733 Mb/s

AC2600

Kvalitní signál MU-MIMO s Beamforming

Layer 4 a 7

Systém hardwarové akcelerace


Umožnění práce na dálku – Licence VPN Plus zdarma

Licence pro služby VPN Plus Client VPN Access a Site-to-Site VPN2 si mohou bezplatně pořídit stávající i noví vlastníci zařízení Synology RT2600ac. Všechny licence jsou trvalé a po 30. září 2021 nedojde k vypršení jejich platnosti, ani nebudou potřeba žádné další náklady. VPN Plus vám umožní podpořit pracující zaměstnance na dálku bezpečným přístupem k interním zdrojům bez ohledu na to, kde se právě nacházejí.


Klíčové vlastnosti

  • Výkonné a detailně spravovatelné připojení kabelem i WiFi.
  • Inteligentní WAN přes 2 vstupy pro vyrovnání zatížení a převzetí při výpadku.
  • Ucelené možnosti dálkového zabezpečeného spojení VPN.
  • Rozšiřování služeb dalšími balíčky.
  • Duální pásmo WiFi připojení (2,4 GHz a 5 GHz) IEEE 802.11a/b/g/n/ac.
  • Analyzuje, zaznamenává pokusy o narušení, blokuje podezřelé toky podle nastavitelných pravidel.
  • Inteligentní filtrování webu a rodičovská kontrola (Google SafeSearch).
Zadní část routeru

Google SafeSearch

Filtrování obsahu

Nastavte jednotlivým aplikacím omezení využití šířky pásma bez dopadu na ostatní a vytvořte zprávy o využití přenosů tříděné podle aplikací a zařízení. Díky integraci Google SafeSearch a neustále aktualizované databázi pro nastavitelné kategorie webových stránek můžete snadno blokovat tisíce webových stránek.


Služba VPN Server

VPN je bezpečný způsob, jak vzdáleně pracovat i s citlivými daty, aniž by hrozilo jejich zcizení. Lze tak používat interní materiály společnosti nebo přistupovat k intranetu odkudkoliv. Služba VPN Server směrovač přemění na server VPN, a poskytne tak bezpečnou metodu připojení pro zařízení na vzdálených sítích. Je to rychlé a vyžaduje to jen minimální nastavení.

Balíček VPN Plus Server pak umožňuje zabezpečený přístup prostřednictvím webového prohlížeče nebo klienta.

VPN Server

Synology Cloud Station

Balíčky přidávají funkce

Synology je uznávaný dodavatel síťových řešení i pro velké firmy, kde se zapsal do podvědomí snadno obsluhovatelným prostředím a neskutečnou flexibilitou. A právě tyto vlastnosti objevíte i v tomto routeru. Modulární systém umožňuje přizpůsobení a využívání dle vašich požadavků. Stačí využít nabízené balíčky.

Jistě budete chtít Cloud Station, což je služba pro synchronizaci, zálohování a sdílení souborů mezi směrovačem Synology a klienty, ať už se jedná o počítače, mobilní zařízení nebo jiné zařízení Synology.


Ochrání proti útokům

Intrusion Detection je propracovaný systém, který analyzuje všechny toky v síti. Díky tomu umí účinně zmařit všechny podezřelé útoky. Vše s naprosto minimálním dopadem na výkon zařízení.

Okamžitá aktualizace

Společnost Synology nabízí pro své výrobky dlouhodobou podporu. Zaměřuje se na poskytování rychlých aktualizací a udržování svých služeb aktuálních pro maximální ochranu. Vše navíc probíhá naprosto automaticky.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše