LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7

4K 3840 × 2160, IPS, 16:9, 1 ms, 144Hz, FreeSync, HDR, 400 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB, sluchátkový výstup, nastavitelná výška, pivot, VESA (LS28AG700NUXEN)
Kód1478605PNLS28AG700NUXENZáruka24 měsíců
LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7
LCD monitor 28" Samsung Odyssey G7
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Vynikající herní 4K monitor Samsung Odyssey G7 se 144Mhz frekvencí

Exkluzivní herní monitor Samsung Odyssey G7 vám nabídne zcela pohlcující zážitek při hraní těch největších pecek. Úhlopříčka o velikosti 28" a jemné UHD rozlišení zajistí kvalitní zobrazení veškerého obsahu. Displej se navíc pyšní 144Hz obnovovací rychlostí a podporuje oblíbené režimy NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync.



Monitor Samsung Odyssey G7 nabídne žádané 4K rozlišení

Uživatelé monitoru Samsung Odyssey G7 budu zcela nadšeni z použité 4K rozlišení, které dodává obrazu další stupeň kvality. S více pixely a větší hloubkou obrazu budou hry oproti dřívějšku realitě mnohem bližší. Kromě hráčů však nelze zapomenout ani na kodéry a programátory, jimž může přinést pohodlnější procházení kódu čerstvý vítr do plachet efektivity práce.



Na monitoru Samsung Odyssey G7 uvidíte miliardu barev s HDR10

Monitor Samsung Odyssey G7 vás ohromí fantastickou grafikou s HDR10. Díky široké škále odstínů budou herní scény zářivější než kdy dříve. Vychutnejte si detailní rozlišení s hlubokými a jasnými barvami pro špičkovou viditelnost za jakékoli situace.




Samsung Oddysey G7 reaguje v reálném čase

Technologie AMD Radeon FreeSync garantuje výjimečně plynulé, rychlé a akční hraní bez rušivých lagů. Dynamická obnovovací frekvence až 144Hz zajistí i pro ty nejnáročnější scény dokonale čisté hraní bez jediného škubnutí.



Dokonale hladký zážitek

Technologie G-Sync Compatible synchronizuje monitor Samsung Odyssey G7 s grafickou kartou a tím eliminuje trhání, obrazové duchy a jeho zpoždění. Rychlá akce a komplexní herní scény tak budou zcela stabilní.



Multifunkční ergonomický stojan je pýchou monitoru Samsung Odyssey G7

Umístěte monitor Samsung Samsung Odyssey G7 tak, abyste dosáhli optimálního pohodlí. Design bez okrajů, kompatibilita se systémem VESA a různé možnosti naklánění, otáčení a překlápění umožňují umístit monitor do libovolného prostředí. Díky kvalitnímu stojanu a malé hloubce navíc zabírá méně místa na stole, čímž zajišťuje čistý a úhledný prostor.



Atraktivní herní design

Obklopte se světlem v každé herní scéně. Vtiskněte tvář svému hernímu prostoru s několika barevnými módy, které takřka vyskočí z obrazovky přímo do vaší reality. Technologie CoreSync dokáže sjednotit barvy na obrazovce s podsvícením monitoru a zajistit vám zážitek, v němž se herní svět mísí s reálným.


Displej Samsung Odyssey G7 umí automatické přepínaní zdrojů

Díky funkci Automatického přepínání zdrojů detekuje monitor nová zařízení v momentě, kdy jsou připojena, a zobrazí náležitý signál. Správný vstup v nabídce už hledat nemusíte. Samotný monitor Samsung Odyssey G7 podporuje připojení obrazu přes DisplayPort 1.4 a 2× HDMI 2.1.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše