LCD monitor 32" Samsung Smart Monitor M8 Warm White

4K 3840 × 2160, VA, 16:9, 4 ms, 60Hz, HDR, 400 cd/m2, kontrast 3000:1, Smart funkce, HDMI 2.0, USB-C, WiFi, nastavitelná výška, repro, Power Delivery až 65 W (LS32BM801UUXEN)
Kód1526801PNLS32BM801UUXENZáruka24 měsíců
LCD monitor 32" Samsung Smart Monitor M8 Warm White
LCD monitor 32" Samsung Smart Monitor M8 Warm White
LCD monitor 32" Samsung Smart Monitor M8 Warm White
LCD monitor 32" Samsung Smart Monitor M8 Warm White
LCD monitor 32" Samsung Smart Monitor M8 Warm White
LCD monitor 32" Samsung Smart Monitor M8 Warm White
LCD monitor 32" Samsung Smart Monitor M8 Warm White
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Chytrý monitor Samsung Smart Monitor M8 Warm White s 32" úhlopříčkou



Sledujte, hrajte a žijte stylově

Vše, co potřebujete, máte přímo na obrazovce. Sledujte, pracujte a chatujte – a to vše bez připojení samostatného počítače nebo notebooku. Vaše oblíbené aplikace pro práci s obsahem, produktivitu a videohovory jsou vestavěné přímo v Samsung Smart Monitor M8, který je radost používat.



Samsung Smart Monitor M8 podporuje bezproblémovou mobilní konektivitu s DeX

Samsung pokračuje s úspěšnou modelovu řadou chytrých monitorů. Samsung Smart Monitor M8 je jakýsi mezistupeň mezi chytrou TV a klasickým monitorem, protože sice neobsahuje ladění klasických TV programů, ale Samsung Smart Monitor M8 má integrovaný operační systém Tizen se spoustou multimediálních aplikací. Včetně podpory Samsung DeX nebo Apple AirPlay 2. Proprietární řešení přenosu obrazu a zvuku od Samsungu se nazývá DeX. Díky této funkci lze displej Smart Monitor M8 využívat klidně i bez připojeného PC. O vše se totiž stará kompatibilní chytrý telefon. Klidně tak můžete pracovat nebo se bavit při sledování videa na velké obrazovce.




Ovládejte chytrou domácnost

Proměňte svůj chytrý monitor Samsung Smart Monitor M8 v řídicí centrum domácnosti tím, že jej propojíte s domácími produkty IoT pomocí aplikace Samsung SmartThings. Relaxujte zhasnutím světel, stažením žaluzií a nastavením termostatu na ideální teplotu, to vše pomocí zařízení Smart Monitor pro dokonale uvolněný večer.



Samsung Smart M8 má odpojitelnou Full HD kameru

Zapojte se do jakékoli konverzace. Kamera SlimFit s funkcí naklápění vám umožní vytvořit dokonalý úhel při používání oblíbených aplikací pro videohovory, jako je Google Duo, ke kterému lze přistupovat přímo přes monitor Samsung Smart Monitor M8. Navíc kryt kamery a možnost úplného odpojení vždy dokonale chrání vaše soukromí.



Pohodlné připojení s USB-C

K monitoru Samsung Smart Monitor M8 jednoduše připojíte moderní notebook s USB-C konektorem. Díky tomu se bude nejen přenášet obraz, ale i zvuk a dokonce i napájení až 65 W. Architektura jediného připojení přináší příjemné pracovní prostředí, které je přehledné a jednoduché.




S monitorem Samsung Smart M8 pracujte na dálku z bezpečí domova

Řada firem používá pro komunikaci aplikace z balíku Office 365. I tento cloudový balík je monitorem Samsung Smart M8 podporován bez nutnosti použití počítače.



Širokoúhlé herní zážitky na monitoru Samsung Smart M8

Sledujte svá herní vítězství v maximální možné kvalitě na monitoru Samsung Smart M8. Nastavte si obrazovku na 21:9 a objevte skryté stránky herních scén pomocí funkce Ultrawide Game View. Při hraní fotbalových zápasů nyní uvidíte větší část hřiště až k brankám. A při hrách na řidiče získáte přirozený a všeobjímající pohled na silnici před vámi.



Samsung Smart M8 podporuje hlasové ovládání

Chytrý dálkový ovladač je vybavený hlasovým ovládáním pomocí asistenta Bixby nebo Amazon Alexa. Vybrané funkce monitoru Samsung Smart M8 tak můžete ovládat ještě pohodlněji.



Automatická detekce připojeného zařízení

Monitor Samsung Smart M8 je vybavený unikátní funkcí Automatic Source Switch Plus, která bleskově detekuje připojený zdroj obrazu. Nemusíte tak složitě nic přepínat v menu monitoru.


Brilantní obraz s podporou HDR10+

Rozlišení UHD zajišťuje, že každý zobrazený obsah bude plný jemných a ostrých detailů. Podpora HDR10+ s miliardou barev a pokrytím standardu sRGB 99 % vytváří jasnější a tmavší scény pro vyváženější nastavení bez ztráty obrazové kvality. Díky tomu si můžete vychutnat filmy nebo hry v té ideální kvalitě. Tedy přesně tak, jak byl tvůrci zamýšlen.


Samsung Smart M8 a Apple AirPlay 2

Díky integraci technologie Apple AirPlay můžete k monitoru Smart Monitor M8 bezdrátově připojit zařízení Apple a sledovat je na větší obrazovce. Vychutnejte si svůj oblíbený obsah z iPhonu, iPadu a Macu na Smart Monitoru a zrcadlete aplikace, dokumenty a webové stránky.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše