Rádi bychom Vás informovali o velikonočních svátcích ve dnech pátek 29.3. a pondělí 1.4. Vaše objednávky vyřídíme následující pracovní den.
Děkujeme za pochopení a veselé Velikonoce

Xiaomi Pad 5

Kód: MICA000101
Výprodej
Neohodnoceno
Značka: Xiaomi
9 178 Kč
Skladem
Barva
Paměť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
11″ displej WQHD+ 120Hz, čtyři stereo reproduktory, procesor Qualcomm® Snapdragon™ 860, 6 GB RAM, interní paměť 128/256 GB, Wi-Fi, rychlé nabíjení 33W, 8720mAh vysokokapacitní baterie, Android 11, MIUI 12.5

Detailní informace

Detailní popis produktu

Práce i zábava odteď už na jednom zařízení. Xiaomi Pad 5 přichází!

Chcete hrát tvrdě, ale zároveň pracovat chytře? Odteď už můžete! Přichází totiž jedinečný Xiaomi Pad 5, jenž jmenované vlastnosti hravě splňuje. Je vybaven velkým 11palcovým displejem s WQHD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí, pohlcující čtveřicí stereofonních reproduktorů či velkokapacitní integrovanou baterií o hodnotě 8720 mAh. Díky procesoru Snapdragon 860 od firmy Qualcomm navíc šlape jako hodinky! Nevěříte? Přesvědčte se sami! Ať už čtením dalších specifikací, nebo koupí na našem e-shopu www.xm.cz!

Podrobnou recenzi tabletu Xiaomi Pad 5 si můžete přečíst na našem blogu.

Práce už bude jen a jen zábavou!

Protože díky 11" obrazovce, stylovému designu a špičkové konfiguraci zažijete opravdové uspokojení. Zapomeňte na neustále zasekané zařízení, se kterým se nedá pracovat, ani bavit. Pořiďte si Xiaomi Pad 5 a zažijte obrovskou porci zábavy i při práci! O skvělý výkon se totiž postará procesor Qualcomm Snapdragon 860 a 120Hz obnovovací frekvence zajistí ten nejplynulejší zážitek. Navíc nebudete muset neustále dobíjet baterii. Xiaomi Pad 5 je vybaven velkokapacitní 8720mAh baterií, díky které budete moci pracovat od rána do noci, či se bavit od noci do rána. To už necháme na vás!

Xiaomi Pad 5

Pohodlná podívaná díky 11" displeji s vysokým rozlišením

Velká obrazovka o velikosti 11 palců vám zaručí skutečně pohodlnou podívanou. Zahoďte brýle a zapomeňte na neustálé přibližování obsahu na titěrném displeji mobilního telefonu. Užijte si podívanou ve velkém. Obrazovka je navíc krásně jasná a obohacena přes 1 miliardu barev. Samozřejmostí je podpora DCI-P3 a funkce nízkého obsahu modrého světla. Ten je důležitý pro váš zrak. Poskytuje mu účinnou ochranu a vy tak můžete pohodlně sledovat obsah bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Displej je také vybaven speciálním snímačem okolního světla, který zajišťuje přesné přizpůsobení jakémukoliv světelnému prostředí. Vše uvidíte jasně i na slunečním světle!

Filmový zážitek jako v kině!

Jen možná bez popcornu, pokud si ho doma nevyrobíte! A to samozřejmě díky výše zmíněnému displeji s WQHD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí, ale převážně díky vlakovému zvukovému systému se čtyřmi reproduktory. Čtyři reproduktory vám poskytnou mimořádný prostorový zvuk, a to jak při zobrazení na šířku, tak i na výšku. Reproduktory s mimořádně velkou amplitudou poskytují silný zvuk a přímý dopad, takže se cítíte, jako byste právě seděli v kině!

Xiaomi Pad 5

Dlouhá výdrž baterie

Mimořádně velká kapacita baterie poskytuje podporu po celý den. Ať už pracujete, studujete, nebo se prostě jen bavíte, nikdy se nemusíte obávat, že vám dojde šťáva. 8720 mAh vám vystačí až na 5 dní přehrávání hudby, 16 hodin přehrávání videa či 10 hodin hraní her. Zapomeňte na neustále dobíjení, pořiďte si Xiaomi Pad 5 na našem e-shopu www.xm.cz!

A ještě větší pracovní nasazení s chytrým pérem Xiaomi

Xiaomi Pad není jen obyčejný tablet, který vám poskytne maximální výkon, vynikající zvukovou a video zábavu, ale také uspokojí vaše umělecké sklony a potřeby. Obohaťte svou Xiaomi výbavu chytrým dotykovým pérem a vžijte se do role umělce! To je vybaveno senzory citlivými na tlak, a tak přesně vnímá změny tlaku a umožňuje tím přesné a plynulé tahy. Je libo kreslit, malovat, či jen si dělat poznámky? Všechno hravě zvládnete! A pokud se stylus vybije, stačí ho na 18 minut magneticky přiložit k bezdrátovému nabíjení a je vymalováno! Nezapomeňte, že pouhých 60 sekund vám zajistí práci či zábavu na celých 20 minut. To je ohromující, nemyslíte? Je to prostě více než obyčejné pero.

Xiaomi Pad 5

MIUI doslova stvořené pro Xiaomi Pad

MIUI je operační systém, kterým je vybaven i tento tablet. Je dokonale odladěn tak, aby zařízení fungovalo rychle a bezchybně. A navíc je přizpůsoben práci každého. No tak například můžete mít spuštěné klidně dvě aplikace najednou díky funkci Mini-windows. Anebo si můžete obrazovku rozdělit na dvě. Zkrátka už nepotřebujete mít při ruce více zařízení, jako jsou dva monitory, dva notebooky apod. Hravě rozdělte velkou obrazovku na dvě a užívejte si snadnější multitasking. A mějte pohodlný přístup ke všem aplikacím na jednom místě. Tohle všechno je Xiaomi Pad 5, který si zamilujete!

Podrobnou recenzi tabletu Xiaomi Pad 5 si můžete přečíst na našem blogu.

Distribuce:

  • EU (Global)

Doplňkové parametry

Kategorie: Xiaomi
FM rádio: Ne
Jack 3,5 mm: Ne
NFC: Ne
Typ SIM: Ne
5G: Ne
Značka: Xiaomi
Distribuce: EU
Štítek: Výprodej
Kontrola: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX

×