Motorola Moto G200 5G Dual SIM 8GB/128GB Stellar Blue

Kód: 958B000101 F58B000101 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: Motorola
9 799 Kč 8 319 Kč od 8 319 Kč
Nedostupné Nedostupné Zvolte variantu
Barva
Paměť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Motorola Moto G200 5G
Neuvěřitelně rychlý procesor

Rychlost a výkon na úrovni vlajkové lodi jdou ruku v ruce s neuvěřitelně rychlým procesorem Qualcomm Snapdragon 888 + 5G mobilní platforma.

Technologie Ultra Pixel
Díky větší citlivosti na světlo můžete pořizovat snímky nezávisle na místě a podmínkách pomocí 108MPx fotoaparátu s ultravysokým rozlišením. Technologie Ultra Pixel spojuje 9 pixelů do jednoho, díky čemuž bude každý váš snímek neuvěřitelně ostrý a jasný, a to i za horších světelných podmínek.

Neuvěřitelně sytý displej
Užijte si dokonale realistické barvy na 6,8palcovém displeji Max Vision Full HD+. Dokonale čisté rozlišení, nejrychlejší obnovovací frekvence chytrého telefonu 144 Hz. HDR10 má o 25 % větší rozsah barev.

Pohlcující zvuk technologie Dolby Atmos
Připravte se na dokonalý poslech díky pohlcujícímu zvuku technologie Dolby Atmos5 a bezdrátovému připojení technologie Qualcomm Snapdragon Sound. Užívejte si výrazných hloubek a čistého zvuku s 3D zvukem technologie Dolby Atmos. K tomu všemu přidejte hudbu ve vysokém rozlišení, bezkonkurenční zábavu, dokonale čisté hlasové hovory a silné připojení s minimem výpadků. To vše díky technologii Qualcomm Snapdragon Sound.

Bezdrátové připojení Ready For
Používejte aplikace, pořádejte videohovory, hrajte hry a užijte si plno dalších věcí – to vše na televizní obrazovce nebo počítačovém displeji. Svůj telefon bezdrátově připojte k externímu zařízení a odhalte jeho sílu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Motorola
FM rádio: Ne
Jack 3,5 mm: Ne
NFC: Ano
Typ SIM: nanoSIM
Distribuce: EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX

×