Vivo Y33s Dual SIM

Kód: 908B000101
1 hodnocení
Značka: Vivo
–16 % 5 016 Kč
Nedostupné
Barva
Paměť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
6.58" displej s Full HD+ rozlišením 2408 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Mediatek Helio G80, 8GB operační paměti, 128GB interní paměti, 50+2+2Mpx a 16Mpx fotoaparáty, LTE, Bluetooth 5.0, WiFi ac, GPS/ Glonass/ Galileo, slot microSD, čtečka otisků prstů a identifikace tváře, baterie 5000 mAh a nabíjení 18W, platforma Android (Funtouch OS).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vivo Y33s Dual SIM

Štíhlý a trendy s nádechem luxusu
V telefonu s 2,5D plochým rámečkem a tělem tenkým jen 8,0 mm je ukrytá velká 5000mAh baterie. Je to lehoučký kus špičkové techniky, který v ruce působí prémiovým a příjemným dojmem.

Zadní fotoaparáty jsou elegantně zakomponované v jedinečné dvoubarevné nástavbě. A jen tě zvou k objevování výkonných zobrazovacích technologií. Jednoduchá estetika designu souzní s aktuálními módními trendy.

Další stupeň textur a odstínů
Mirror Black

Naše nejnovější technika povrchové úpravy snoubí elegantní odstín černé s leskem. Při pohledu do tohohle černého zrcadla objevíš skrytý svět světla, stínu, textury a nekonečného lesku.

Midday Dream
Jemná, reliéfní antireflexní textura potěší matným dojmem. Přidaná vrstva tekutých krystalů dodává povrchu na hladkosti a omezuje náchylnost telefonu k ulpívání otisků prstů. Vychutnej si poutavý lesk s oranžovým a modrým gradientem, který zachycuje světlo při každém sebemenším pohybu.

V rozlišení FHD+ vypadá všechno jako živé
6,58palcový FHD+ displej s technologií in-cell zobrazuje jasné barvy a živé detaily. Dotykové ovládání a jeho odezva na obrazovce působí nádherně plynulým dojmem. Užij si krásně průzračný pohled na filmy i hry a chraň svůj zrak integrovaným filtrem modrého světla.

Boční čtečka otisků prstů + Face Wake
Telefon odemkneš jedním plynulým pohybem. Stačí stisknout hlavní boční tlačítko, které zároveň funguje jako spolehlivá čtečka otisků prstů.

5.000mAh baterie + 18W rychlé nabíjení
Proti starostem o výdrž baterie máme tři účinné taktiky: 5.000mAh baterii, 18W rychlé nabíjení a technologii vivo Energy Guardian (VEG). Přístroj se nabíjí rychle, naplno využívá kapacitu velké baterie a úsporně pracuje s energií. A nezapomeň na funkci reverzního nabíjení, která z telefonu dělá mobilní powerbanku.

50MPx trojitý fotoaparát, čisté záběry za všech světelných podmínek
Nový 50MPx snímač hlavního zadního fotoaparátu představuje úplně novou definici fotografie ve vysokém rozlišení. Snadno jím zachytíš nejhezčí životní zážitky. A i při zvětšování nebo ořezávání se můžeš spolehnout na dokonalou čistotu obrazu.

Fotoaparát s efektem bokeh
Náš inovovaný algoritmus efektu bokeh napomáhá tomu, aby rozmazání pozadí vypadalo ještě přirozeněji. Vytvořit umělecký dojem hloubky a kvality nešlo ještě nikdy tak snadno.

Super makro fotoaparát
Objevuj svět miniaturních zázraků – od kapky ranní rosy až po texturu na křídlech motýla. Fotoaparát zaostří už na vzdálenost 4 cm.

16MPx super noční selfie - Jasný a přirozený obraz tebe
16MPx předním fotoaparátem uděláš selfíčka v HD. A díky našemu vlastnímu portrétnímu algoritmu taky s jistotou, že celý den vypadáš skvěle.

Personalizovaný portrétní režim
Funkce stylizovaného portrétu na předním fotoaparátu nabízí široký výběr stylů, které sednou tvojí náladě nebo outfitu. Když přidáš ještě zkrášlovací algoritmus a bokeh, snadno dosáhneš přirozeně okouzlujícího vzhledu.

Super noční režim - Milión odstínů noci
Super noční algoritmus umí i zadní fotoaparát modelu Y33s. Nejnovější technologie superúčinného potlačování šumu na úrovni formátu RAW slučuje několik snímků do jednoho a dosahuje tak čistoty a průzračnosti. Noc na snímku bude tak krásná, jak si ji pamatuješ.

EIS – neuvěřitelně stabilní video - Zachycuj svět v pohybu
Když se ti telefon při natáčení v ruce chvěje, na zadním fotoaparátu automaticky vstupuje do hry elektronická stabilizace obrazu (EIS), aby videa byla naprosto stabilní. Zkrášlovací algoritmus pro videa a chytrý střih ti pak ze surových záběrů snadno udělají krásné filmy, ve kterých vynikne to nejlepší z tvého báječného života.

Automatické zaostřování očí Neztrať oči ze zřetele
Automatické zaostřování na zadním fotoaparátu je vyladěné pro dokonalou ostrost foceného subjektu. A je stále v pohotovosti, takže kdykoli uděláš výstavní portrét.

Super výkon, kterému pořád stačí síly
Tenhle 8GB telefon má v rukávu šikovný paměťový trik. Až 4 GB nevyužitého prostoru v paměti ROM dokáže využít jako rozšíření RAM, aby bylo přeskakování mezi aplikacemi ještě plynulejší. Podle chuti stahuj aplikace, co tě baví, a používej je bez zadrhávání.

Procesor Helio G80 + 128 GB ROM
Srdcem telefonu Y33s je osmijádrový procesor Helio G80 s CPU taktovaným až na 2,0 GHz. Jeho GPU nabízí větší výkon a vyšší obrazovou kvalitu než předchůdce, takže Y33s zaboduje v hrách.Trojitý slot na karty umožňuje rozšířit paměť až na 1 TB, aby se ti do telefonu vešlo tolik hudby, filmů a fotek, kolik si žádáš.

Herní technologie HyperEngine
Díky dynamické správě CPU, GPU a paměti podává stabilní výkon pro delší hraní.

Funtouch OS 11.1
Multi-Turbo 5.0

Technologie vivo Multi-Turbo 5.0 se stará o spolehlivější datové připojení, rychlejší systémové procesy a šetření energií na úplně nové úrovni. Díky čtyřprvkovému10 chlazení si Y33s i při pořádném zápřahu udržuje ledový klid.

Ultra herní režim
Aktualizovaný ultra herní režim přináší bohatší smyslové zážitky při hraní her. Užívej si hraní, bav se a vyhrávej.

Nový Funtouch OS - Jednoduchost a sofistikovanost
Funtouch OS 11.1 je jako závan čerstvého vzduchu. Čistá estetika jeho designu a dotykové ovládání jsou příjemně jednoduché a praktické. Používání systému působí vyloženě osvěžujícím dojmem.

Distribuce:

  • EU (Global)

Doplňkové parametry

Kategorie: Mobilní telefony
FM rádio: Ano
Jack 3,5 mm: Ano
NFC: Ano
Typ SIM: nanoSIM
Kapacita baterie [mAh]: 5000
Čtečka otisků prstů: Ano
Zadní fotoaparát [MPx]: 50
Operační paměť [RAM]: 8
NFC: Ano
Slot na paměťové karty: Ano
5G: Ne
Velikost displeje ["]: 6.58
Technologie displeje: IPS LCD
Rozlišení displeje: 2 408 x 1 080 px
Jemnost displeje [PPI]: 401
Přední fotoaparát [MPx]: 8
Typ procesoru: MediaTek Helio G80
Max. frekvence procesoru [GHz]: 2
Velikost úložiště [GB]: 128
Výška [mm]: 164.3
Šířka [mm]: 76.1
Hloubka [mm]: 8
Hmotnost [g]: 182
Bezdrátové nabíjení: Ne
Typ USB připojení: USB-C
WiFi: Ano
GPS: Ano
Verze Bluetooth: 5.0
Stereo reproduktory: Ne
3,5mm jack: Ano
Operační systém: Android
Počet SIM karet: 2
Typ 1. SIM karty: nanoSIM
Typ 2. SIM karty: nanoSIM
Hybridní slot: Ano
Značka: Vivo
Konstrukce: Dotykový displej
Odolnost telefonu: Ne
Obchod s aplikacemi: Obchod Play
Distribuce: EU
Nabíječka v balení: Ano
Kontrola: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX

×