Xiaomi Mi Smart Projector 2

Kód: FBOA000101
Neohodnoceno
Značka: Xiaomi
12 762 Kč
Skladem
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Projektor. Světelný výstup 500 lumenů. 1920 × 1080 px. Úhlopříčka promítaného obrazu 60 až 120 palců. HDMI. USB 2.0. Wi-Fi. Bluetooth. Vestavěné stereo reproduktory 2× 5 W. Max. hlučnost 28 dB.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Xiaomi Mi Smart Projector 2

Vaše přenosné domací kino.

Víceúhlová automatická korekce

Mi Smart Projector 2 podporuje víceúhlovou automatickou korekci lichoběžníkového zkreslení napříč 3 osami a 6 směry pro promítání dokonalého čtverce.

Chytrá domácnost - ovládání hlasem

Pomocí hlasu můžete vyhledávat pořady, ovládat projektor a zařízení pro chytrou domácnost, klást otázky a mnoho dalšího. Začněte stisknutím tlačítka Asistenta Google na dálkovém ovládání.

Automatické ostření

Vysoce citlivá kamera zlepšuje rychlost ostření, což také zabraňuje tepelnému rozostření a zajišťuje, že obraz zůstane čistý a ostrý.

Jas 4kanálové technologie LED RGD+BP

Ve srovnání s tradiční 3kanálovou LED projekcí, přidáním kanálu modrého světla překračuje barevný gamut Rec.709 154 %, takže barvy působí reálněji. Podporuje také dekódování HDR10.

Vysoké rozlišení pro čistý obraz

S rozlišením 1920 x 1080 pixelů Full HD promítá Mi Smart Projector 2 obraz ve vysokém rozlišení.

Tichý i za normálních provozních podmínek

Tím, že za normálních provozních podmínek zůstane pod 28 dB, nebude tichý projektor rušit váš zážitek ze sledování.

Difuzní odraz - oči bez námahy

Mi Smart Projector 2 využívá difúzní odraz. Na rozdíl od tradičních LCD televizorů, které dodávají světlo přímo vašim očím, difúzní odraz méně namáhá oči a je vhodnější pro mladé i staré.

Projekční poměr

Vzdálenost provozu můžete snadno upravit, abyste vytvořili obraz o velikosti 60-120palců. Nyní můžete sledovat filmy, užívat si koncerty a hrát hry, to vše na stejné zdi.

Bohatý a jemný zvuk

Integrovaná struktura velké zvukové dutiny a ultra dlouhá zvukovodová trubice činí zvuk bohatým a jemným. Frekvence může také klesnout až na 90 Hz. Připojte se k Mi Smart Projector 2 přes Bluetooth a vytvořte si z něj svůj vlastní stolní zvukový systém.

Buďte v akci s Dolby Audio

Mi Smart Projector 2, pečlivě zkalibrovaný akustickým masterem, využívá dvoukanálový virtuální prostorový zvuk a podporuje dekódování Dolby. Živé lidské hlasy a virtuální prostorový zvuk vám dávají pocit, že jste přímo v akci.

Android TV

Zjednodušte si zážitek ze zábavy s Android TV. Získejte přístup k tisícům filmů a pořadů z různých platforem na jednom místě.

Praktické porty

S jedním portem HDMI 2.0, jedním portem USB 2.0 a jedním portem pro sluchátka, projektor podporuje vstup 4K a spolupracuje s pevnými disky, herními konzolami, mikrofony a dalšími, takže je ideální pro vaše potřeby v oblasti zábavy.

Designový doplněk domácnosti

S rozměrem těla 115x150x150mm a potaženým látkovým materiálem na přední straně tvoří dokonalý umělecký doplněk vašeho domova. Váží pouze 1,3 kg, zvedněte jej a přemístěte, kdykoliv budete potřebovat.

Doplňkové parametry

Kategorie: Projektory
Značka: Xiaomi
Distribuce: EU
Kontrola: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX

×