PanzerGlass ochranné sklo Edge-to-Edge pro iPhone 12/12 Pro, antibakteriální, Anti-Glare, 0.4mm černá

PanzerGlass ochranné sklo Edge-to-Edge pro iPhone 12/12 Pro, antibakteriální, Anti-Glare, 0.4mm_759839891 PanzerGlass ochranné sklo Edge-to-Edge pro iPhone 12/12 Pro, antibakteriální, Anti-Glare, 0.4mm_1625690652 PanzerGlass ochranné sklo Edge-to-Edge pro iPhone 12/12 Pro, antibakteriální, Anti-Glare, 0.4mm_1168876127 PanzerGlass ochranné sklo Edge-to-Edge pro iPhone 12/12 Pro, antibakteriální, Anti-Glare, 0.4mm_759839891 PanzerGlass ochranné sklo Edge-to-Edge pro iPhone 12/12 Pro, antibakteriální, Anti-Glare, 0.4mm_1625690652 PanzerGlass ochranné sklo Edge-to-Edge pro iPhone 12/12 Pro, antibakteriální, Anti-Glare, 0.4mm_1168876127

Produkt není určen k prodeji.

Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný.

Najít podobné

Panzerglass tvrzené sklo nejvyšší kvality pro Apple iPhone 12/12 Pro vysoká odolnost s tloušťkou 0,4 mm, nejpokročilejší ochrana displeje proti nárazu, poškrábání, usazení nečistot. Je vybaveno oleofóbní antibakteriální vrstvou, která zabraňuje usazení bakterií a otisků prstů. Křišťálově čisté se 100% průhledností. Snadná aplikace bez vzduchových bublinek. Anti-Glare úprava.

Porovnat

Další v kategorii

Výrobce: PanzerGlass
Kód výrobce: 2720
Náš kód: 301482

Rychlá navigace

Popis produktu

PanzerGlass Edge-to-Edge, Anti-Glare

Mimořádná ochrana displeje, kterou si váš telefon určitě zaslouží. Díky skutečně preciznímu zpracování z těch nejlepších dostupných materiálů je až třikrát více odolné, než jiná běžně dostupná ochranná skla či fólie. Zabraňte poničení displeje tím nejlepším, co si můžete dopřát a uchovejte obrazovku v co nejlepším stavu co nejdéle.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

  • pokročilá ochrana pro displej 
  • výjimečné zpracování
  • tenké 0,4 mm s tvrdostí 9H
  • zachována 100% průhlednost
  • snadná aplikace bez bublin 
  • antibakteriální oleofóbní vrstva

Nekompromisní ochránce displeje

Sklo chrání obrazovku kdykoliv a za jakékoliv situace. Panzerglass je vyrobeno ze speciálně zpracovaného vyztuženého skla, které je 3x odolnější než jiná běžná skla. Zaručuje výjimečnou tvrdost, odolnost a nárazuvzdornost. Jeho vlastnosti garantují dokonalou ochranu před pády, poškrábáním, usazením nečistot a nevzhlednými otisky prstů.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Lehká aplikace ještě lehčí údržba

Panzerglass se díky speciálnímu silikonovému lepidlu, přilepí k displeji opravdu parádně a bez bublin. Nanesení zvládne každý včetně začátečníků. V případě nezdaru, se dá sklo jednoduše odlepit a začít znovu. Nanesená antibakteriální oleofóbní vrstva zabraňuje usazení mastnoty, otisků prstů a bakterií.

Průhledná rychlá odezva

Sklo dobře přenáší povrchové napětí prstu, ovládání zůstává stejně přesné a hladké. Ochrana je dokonale tenká, takže jí nepocítíte při manipulaci. Poskytuje 100 % průhlednost, na displeji je zachován perfektně čistý obraz, ostrost dokonce ještě vylepšuje.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

Ochranné sklo stvořené přímo k dokonalé ochraně citlivého displeje. Panzerglass zaručuje výjimečnou tvrdost, odolnost a nárazuvzdornost. Těmito vlastnostmi zabezpečuje displej proti poškrábání, opotřebení a usazení nečistot. Nanesená oleofóbní vrstva zabraňuje usazení nevzhledných otisků prstů a nechtěných bakterií na jeho povrchu. Co je důležité, velmi snadno se čistí a hlavně nalepuje, aplikaci zvládne skutečně každý. Díky svým unikátním ochranným vlastnostem byla skla PanzerGlass vyhlášena vítězem technického kontrolního sdružení TÜV.

Jak hodnotíte popis produktu?

Technické parametry

Udává, s jakou značkou je produkt kompatibilní. Kompatibilní značka: Apple

Kompatibilita

Určeno pro: Mobilní telefony

Udává, s jakou značkou je produkt kompatibilní. Kompatibilní značka: Apple

Kompatibilita: Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro

Další informace

Výrobce: PanzerGlass

Kód výrobce: 2720

EAN: 5711724027208

V nabídce od: 3. 11. 2020

Záruka: 2 roky (u CZC.cz)

Spolehlivost: 100 %

Diskuze k produktu

Máte otázky k danému produktu?
Zeptejte se v diskuzi.

Zatím nikdo nepřispěl do diskuze, !

Recenze produktu

K tomuto produktu není dosud žádná recenze.

Zatím není žádná recenze, !

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady