Nikon objektiv Nikkor Z 14-30mm f4.0 S

Skladem na objednání
Kdy zboží dostanu?
Koupit na splátky od 1 625 Kč
32 236 Kč 39 005 Kč
3 901 bodů do CZC.Klubu
Transparentní historie ceny

Extra širokoúhlý objektiv se zoomem. Nejkratší zaostřitelná vzdálenost 28 cm, konstantní světelnost f/4, ohnisková vzdálenost 14-30 mm, bajonet Nikon Z s velkým průměrem, konstrukce objektivu 14 čoček/12 členů, velikost filtru 82 mm, antireflexní vrstvy Nikon Nano Crystal Coat a fluorová vrstva odpuzující vodu, prach a nečistoty. Hmotnost cca 485 g.

Porovnat

Další v kategorii

Výrobce: Nikon
Kód výrobce: JMA705DA
Náš kód: 318162

Rychlá navigace

Nikon objektiv Nikkor Z 14-30mm f4.0 S_2001894824 Nikon objektiv Nikkor Z 14-30mm f4.0 S
32 236 Kč 39 005 Kč

Popis produktu

Nikon objektiv Nikkor Z 14-30mm f4.0 S

Extra širokoúhlý objektiv se zoomem skvělý pro tvorbu fotografií krajin, městského prostředí, architektury anebo interiérů. Objektiv nezklame ani při natáčení filmů. Výjimečná rozlišovací schopnost tohoto objektivu se zoomem umožňuje věrně reprodukovat každý prvek zachycené scény.

Objektiv využívá redukci vibrací zabudovanou ve fotoaparátu a vy tak můžete fotografovat s časy závěrky až o 5 EV delšími, než by bylo jinak možné.

Plovoucí optické členy objektivu zajišťují přesné zaostření na krátké vzdálenosti. Elektromagnetická clona zaručuje přesné expozice při rychlém sériovém snímání.

Velice tichý krokový motor umožňuje téměř neslyšitelné automatické zaostřování. Tichý je i zoom a díky bezhlučnému příkazovému kroužku budete moci nastavovat clonu bez jakéhokoli cvakání.

Vroubkovaný příkazový kroužek umožňuje přesné a intuitivní ovládání. Při fotografování v režimu AF můžete příkazovému kroužku přiřadit ovládání korekce expozice nebo citlivosti ISO. Při fotografování v režimu manuálního zaostřování můžete příkazový kroužek používat jako kroužek zaostřovací. Rychlost přeostřování je úměrná rychlosti otáčení kroužku, což umožňuje optimální kontrolu nad přesným zaostřením.

Antireflexní vrstvy Nikon Nano Crystal Coat potlačují výskyt reflexů a závoje, což zvyšuje brilanci snímku i při fotografování v protisvětle. Navíc jsou všechny pohyblivé součásti tubusu objektivu utěsněny proti prachu a vodním kapkám. Fluorová vrstva aktivně odpuzuje vodu, prach a nečistoty, aniž by snižovala kvalitu obrazu.

  • nejkratší zaostřitelná vzdálenost 28 cm
  • konstantní světelnost f/4
  • ohnisková vzdálenost 14-30 mm
  • bajonet Nikon Z s velkým průměrem
  • konstrukce objektivu 14 čoček/12 členů
  • velikost filtru 82 mm
  • hmotnost cca 485 g
Jak hodnotíte popis produktu?

Technické parametry

Typ objektivu: Se zoomem, Širokoúhlý

Bajonet je částí fotoaparátu, konkrétně se jedná o zařízení, které slouží k uchycení objektivu k tělu fotoaparátu. Obecně platí, že každý výrobce používá pro uchycení objektivu svůj vlastní bajonet a s objektivy jiných výrobců nejsou vzájemně kompatibilní. Bajonet: Nikon Z

Pro typ snímače: Fullframe

Průměr filtrového závitu [mm]: 82

Nejkratší zaostřitelná vzdálenost [m]: 0,28

Optické vlastnosti

Min. ohnisková vzdálenost [mm] Ohniskovou vzdáleností rozumíme, jaká je vzdálenost mezi zakřivenou čočkou a jejím ohniskem. Je jedním z faktorů určujícím zorné pole objektivu. Obecně platí, že objektivy s menší ohniskovou vzdáleností budou dosahovat většího zorného pole. Min. ohnisková vzdálenost [mm]: 14

Max. ohnisková vzdálenost [mm] Ohniskovou vzdáleností rozumíme, jaká je vzdálenost mezi zakřivenou čočkou a jejím ohniskem. Je jedním z faktorů určujícím zorné pole objektivu. Obecně platí, že objektivy s větší ohniskovou vzdáleností budou přibližovat více. Max. ohnisková vzdálenost [mm]: 30

Světelnost [ƒ]: 4

Nejkratší zaostřitelná vzdálenost [m]: 0,28

Parametry

Typ objektivu: Se zoomem, Širokoúhlý

Průměr filtrového závitu [mm]: 82

Výrobce objektivu: Nikkor

Pro typ snímače: Fullframe

Typ světelnosti: Pevná

Fyzické charakteristiky

Šířka [mm]: 89

Hloubka [mm]: 85

Hmotnost [g]: 485

Další informace

Výrobce: Nikon

Kód výrobce: JMA705DA

EAN: 0018208200702

V nabídce od: 14. 5. 2021

Záruka: 2 roky (u CZC.cz)

Spolehlivost: 100 %

Doporučujeme reklamovat v: Servisní středisko Nikon

Diskuze k produktu

Máte otázky k danému produktu?
Zeptejte se v diskuzi.

Zatím nikdo nepřispěl do diskuze, !

Recenze produktu

K tomuto produktu není dosud žádná recenze.

Zatím není žádná recenze, !

Týden slev Logitech Týden slev Logitech