0 Kč
×
Kód: LNV82K8006CCK ID: 1628394
Autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce

Notebook Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK) šedý

notebook • 15,6" úhlopříčka • antireflexní IPS displej • 1920 × 1080 px • procesor AMD Ryzen 5 5600H (6jádrový – až 4,2 GHz) • úložiště SSD 512 GB • paměť RAM 16 GB • samostatná grafická karta NVIDIA...

Popis produktu
? 26 989 Kč
0 Kč
Není skladem ?

Popis produktu

notebook • 15,6" úhlopříčka • antireflexní IPS displej • 1920 × 1080 px • procesor AMD Ryzen 5 5600H (6jádrový – až 4,2 GHz) • úložiště SSD 512 GB • paměť RAM 16 GB • samostatná grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti (4 GB) • Bluetooth 5.1 • Wi-Fi 802.11ax (2×2) • 2× USB 3.2 • 2× USB-C • HD webkamera • čtečka paměťových karet • čtečka otisku prstů • podsvícená klávesnice s numerickou částí • operační systém Windows 11 Home

Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK), šedá


Připravte se zazářit na virtuálních bitevních polích a staňte se součástí Legie. Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 je herní notebook, v němž se snoubí tenký, minimalistický design a výkonné komponenty. Určen je pro všechny hráče, kteří chtějí mít své oblíbené tituly neustále u sebe na svých cestách, ale i pro náročnější uživatele vyžadující vysoký výkon ve svých aplikacích. Firmě Lenovo se podařilo vytvořit šasi z hliníku s nádechem minimalismu, jež není nikterak výstřední, takže se vašemu životnímu stylu vždy dokonale přizpůsobí. S tloušťkou pouhých 18,9 mm a nízkou hmotností 1,9 kg se navíc řadí mezi vůbec nejlehčí notebooky s podporou technologie Ray Tracing na trhu. Pant otočný o 180° posléze přinese nevídanou flexibilitu a možnost sledovat zařízení v podstatě odkudkoliv.


O parádní plynulost při hraní všech vašich oblíbených her i pracovním nasazení se postará kombinace moderního 6jádrového procesoru AMD Ryzen 5 5600H, samostatné grafické karty NVIDIA RTX 3050 Ti se 4 GB grafické paměti. Celkově svižnou odezvu navíc ještě dále podpoří rychlé SSD úložiště NVMe s kapacitou 512 GB, komunikující přes rozhraní PCIe 3.0 a poskytující dostatek prostoru pro operační systém vaše oblíbené hry nebo aplikace. Do nich se navíc dostanete několik málo vteřin po spuštění, což přispěje k vyšší produktivitě i přístupu k zábavě.


Velice vítanou a šikovnou vlastností je rovněž podsvícená klávesnice pro ničím nerušené noční hraní a speciální software Lenovo Vantage se schopností upravit a kontrolovat výkon notebooku v reálném čase. Vysoké úrovně dosahuje také zvuk díky dvojici 2W reproduktorů z dílny Harman Kardon a technologii Nahimic Audio. A abyste mohli hrát bez přerušení po opravdu dlouhou dobu, o dokonalý chlad všech komponent i v průběhu dlouhých herních maratonů se postará vylepšený systém chlazení Coldfront 3.0 s možností uživatelského nastavení hned několika teplotních módů.


Počítač je dodáván s operačním systémem Windows 11 Home, takže se ihned po vybalení můžete pustit do hraní a další zábavy. Navíc se do něj snadno přihlásíte pomocí vestavěné čtečky otisku prstů.




Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)


 


Klíčové vlastnosti:


  • Herní notebook
  • Vysoký výkon ve hrách zásluhou 6jádrového procesoru AMD Ryzen 5 5600H a dedikované grafické karty NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti s 4 GB grafické paměti
  • Rychlé SSD úložiště s kapacitou 512 GB a hned 16GB RAM pro plynulý chod aplikací
  • 15,6" IPS displej s věrnými barvami a obnovovací frekvencí 165 Hz a odezvou 3 ms
  • Podsvícená klávesnice s numerickou částí
  • Vysoce kvalitní zvuk díky reproduktorům Harman Kardon a technologií Nahimic Audio
  • Kvalitní bezdrátová konektivita s Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.1
  • Množství portů pro snadnou rozšiřitelnost o další zařízení

 


Výkonný herní notebook, s nímž budete mít všechny své oblíbené herní zážitky stále u sebe. S parádním 165Hz IPS displejem, moderním 6jádrovým procesorem AMD Ryzen 5 5600H, dedikovanou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti a maximálně rychlým úložištěm pro rychlé načítání všech her i aplikací. V balení s oblíbeným operačním systémem Windows 11 Home.

Herní výkon bez kompromisů


Notebook Lenovo Legion Slim 7 byl vytvořen pro ty nejnáročnější hráče i tvůrce obsahu. O dokonale stabilní výkon se stará moderní 6jádrový procesor AMD Ryzen 5 5600H z povedené řady Zen 3, kterému zdatně sekunduje 16 GB rychlé operační paměti DDR4 a dedikovaná grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, přinášející spoustu pokročilých technologií a dostatek výkonu pro hraní novějších herních titulů. Vše skvěle podporuje rychlé SSD úložiště typu NVMe o kapacitě 512 GB, které vás na plochu operačního systému nebo herní mapu dostane za několik málo vteřin. O perfektní optimalizaci her či aplikací se pak postará prorietární řešení Legion AI Engine s přednastavenými režimy pro 16 nejpopulárnějších herních titulů.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)




Inovovaný tenký a elegantní design s ostrými rysy


Lenovo Legion Slim 7 se může pochlubit vylepšeným lehkým a tenkým designem s ostrými hranami a modročerným šasi, které dokonale osciluje mezi potřebami herního notebooku a zařízení pro každodenní činnost. Na vrchní straně nad displejem se nachází webová kamera s fyzickou krytkou, kterou žádný hacker nikdy nepřekoná.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)




Dokonalý displej se sytými barvami


Ponořte se hlouběji do multiplayerových her s úžasným 15,6" IPS displejem s Full HD rozlišením, vysokou obnovovací frekvencí 165 Hz, podporu G-Sync Compatible (AMD FreeSync) a maximálním jasem až 300 nitů. Spolehnout se můžete na kvalitní barvy zásluhou 100% pokrytí prostoru Adobe RGB a podporu inovativní obrazové technologie Dolby Vision, přinášející zvláštní instrukce pro kódování a dekódování obrazového obsahu. Výsledkem bude zážitek, který přinese maximálně jemné vyobrazení pohybu a dokonalou sytost všech barevných odstínů.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)




Prvotřídní klávesnice TrueStrike pro dokonalé hraní


Abyste měli vždy perfektní kontrolu nad herní akcí, je notebook vybaven podsvícenou klávesnicí TrueStrike se 100% anti-ghostingem a hlouběji ukotvenými tlačítky, s nimiž bude každý stisk zaznamenán stejnou silou. Nechybí ani multimediální klávesy, vysoce přesný trackpad a numerická část pro snadné zadávání čísel. Rovněž potěší i vestavěnými průduchy pro další přívod vzduchu k ještě lepšímu chlazení a celkově optimalizovanou ergonomií.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)




Tak houževnatý a energický jako vy


Vysoký výkon notebooku neznamená nižší výdrž baterie. S kapacitou 71 Wh získáte až 7,8 hodin ničím nerušeného hraní nebo sledování oblíbeného obsahu. A pokud se vám přeci jen podaří baterii unavit, technologie Rapid Charge Pro umožní získat zpět 50 % nabití za méně než 30 minut. A v okamžicích, kdy zrovna nebudete hrát, hybridní režim uspí grafickou kartu a tichý režim inteligentního správce spotřeby Q Control 4.0 sníží nároky na systém pro ještě delší výdrž.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)




Grafická paráda s podporou technologií Ray Tracing s NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti


S grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, která je postavena na pokročilé architektuře Ampere se budete moci naplno ponořit do svých oblíbených herních titulů, nebo rozdat spoustu fragů v multiplayerových bitvách. Zapněte si technologii Ray Tracing a užijte si dokonalé odrazy a nasvícení scény. Zlepšete výkon využitím služeb technologie DLSS, která dopočítá obraz pomocí umělé inteligence a zvedne vám snímkovou frekvenci.  Samozřejmostí je i podpora nejnovějších technologií – fotografického režimu NVIDIA Ansel, snížení latence Reflex či Optimus, která v závislosti na vytížení přepíná mezi dedikovanou a integrovanou grafickou kartou, čímž zvyšuje výdrž baterie a v reálném čase optimalizuje výkon notebooku.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)




Výstřely a výbuchy pročísnou prostor


Užijte si perfektní zvuk všech vašich her a programů s dvojicí 2W reproduktorů od renomované audio firmy Harman Kardon. Technologie Nahimic Audio se pak postará o trojrozměrný zvuk i přes váš headset. Díky tomu vždy budete vědět, kde se zrovna nachází nepřítel – a to dokonce i s Bluetooth reproduktorem díky exkluzivní funkci BT Link.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)




Tichý jako vánek a studený jako led s vylepšeným chlazením Coldfront 3.0


Legion Coldfront 3.0 je již třetí verze pokročilého systému chlazení. Disponuje dvěma ventilátory, čtyřkánálovým vývodem tepla s vylepšeným zpracováním, 10 500 vstupními průduchy pro chlazení, nasáváním vzduchu přes klávesnici a novým inteligentním režimem. Software Q Control 4.0 vám umožní přepínat mezi několika módy chlazení a dokonce řídit napětí ventilátoru.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)




Rozšířené možnosti připojení


S notebookem Legion Slim 7 budete moci připojit všechny své oblíbené periferie. Je totiž vybaven dvojicí USB 3.2 a dvěma porty s oboustranným konektorem typu USB-C s designem, který kromě mobilních zařízení umožňuje připojení například druhého monitoru, takže ať už budete chtít přenést obraz z notebooku například na televizi nebo projektor, nebo si jen rozšířit pracovní plochu a připravit si tak pole pro rozšířené možnosti multitaskingu, vše je pro vaše potřeby připraveno.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)




Software Lenovo Vantage pro ultimátní kontrolu


Lenovo Vantage for Gaming je rozhraní, se kterým se nemusíte o nic starat a přitom si naplno užijete hraní. Automatizuje totiž výkon, chlazení i nastavení napájení. V jedné aplikaci přitom budete mít možnost ovládat přetaktování, podsvícení nebo sledovat výkon v reálném čase. S možností přejít do tichého režimu navíc snížíte hluk a zvýšíte výdrž baterie.


Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK)

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.
Dokumentace k tomuto produktu
legion_slim7_ug_cs Zobrazit / (3.97 MB)

Technické parametry

Procesor
Počet jader šestijádrový
Procesor AMD Ryzen 5
Označení procesoru 5600H
Frekvence procesoru 3 300 (3,3 GHz) MHz
Frekvence procesoru (maximální) 4200 MHz
Displej
Úhlopříčka displeje 15.6 "
Typ displeje matný
Rozlišení displeje 1920 × 1080 bodů
Dotykový displej ne
Obnovovací frekvence 165 Hz
Svítivost (nit) 300
Operační paměť
Velikost paměti RAM 16 GB
Typ paměti DDR4
Frekvence paměti 3 200 MHz
Pevný disk
Typ úložiště SSD
Kapacita úložiště 512 GB
Celková kapacita úložiště 512
Mechanika
Typ optické mechaniky bez optické mechaniky
Grafická karta
Typ grafické karty nesdílená paměť
Výrobce grafické karty NVIDIA®
Grafická karta GeForce RTX™ 3050 Ti
Velikost paměti VGA 4 096 MB
Připojení a sítě
Konektivita Bluetooth, Wi-Fi
Další vlastnosti
Operační systém Microsoft Windows 11 Home
Čtečka otisku prstů Ano
Výbava kovové šasi, podsvícená klávesnice, numerická klávesnice, podpora paměťových karet, webkamera
Vstupy a výstupy
Počet USB konektorů 2× USB 3.0, 2× USB-C
Další porty audio 3,5mm Jack
Napájení
Typ baterie Li-Ion
Další parametry
Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 82K8006CCK
Typ zařízení herní, klasický notebook, multimediální, stylový
Značky Lenovo
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 35.6 cm
Výška výrobku 1.9 cm
Hloubka výrobku 25.2 cm
Hmotnost výrobku 1.9 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku 45.0 cm
Výška výrobku 7.0 cm
Hloubka výrobku 35.0 cm
Hmotnost výrobku 3.0 kg

Uživatelské recenze - Notebook Lenovo Legion Slim 7 15ACH6 (82K8006CCK) šedý

Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.

Průměrné hodnocení tohoto produktu

5
(100%)

Hodnotilo 1 uživatelů

Hodnocení zákazníků

Zdeněk
04.10.2022 - 11:44
100 %

Po krátké době používání - spokojen.

Celková spokojenost
Další hodnocení

Příslušenství

Canyon Vigil
Canyon Vigil
3 490 Kč
Canyon Deimos
Canyon Deimos
4 499 Kč
TP-Link TD-W9960
TP-Link TD-W9960
1 099 Kč
Logitech C925e
Logitech C925e
2 543 Kč
Marvo CH-106
Marvo CH-106
4 490 Kč
Sony WH-1000XM4
Sony WH-1000XM4
7 990 Kč
Logitech C505 HD
Logitech C505 HD
1 131 Kč
GoGEN LL88B
GoGEN LL88B
499 Kč
Marvo CH-118
Marvo CH-118
6 110 Kč
TP-Link TL-WR820N
TP-Link TL-WR820N
349 Kč
Sony WH-1000XM4
Sony WH-1000XM4
7 990 Kč
Canyon Nightfall
Canyon Nightfall
5 990 Kč
Connect IT NEO+
Connect IT NEO+
599 Kč
ETA 2893 90000
ETA 2893 90000
1 999 Kč
Logitech M190
Logitech M190
349 Kč
Sony WH-CH520
Sony WH-CH520
1 490 Kč
ETA 2893 90010
ETA 2893 90010
1 999 Kč
Logitech M190
Logitech M190
349 Kč
Sony WH-CH520
Sony WH-CH520
1 490 Kč
GoGEN LL12GR
GoGEN LL12GR
699 Kč
Logitech M190
Logitech M190
269 Kč
Sony WH-CH520
Sony WH-CH520
1 490 Kč
GoGEN LL12PR
GoGEN LL12PR
699 Kč
Sony WH-CH520
Sony WH-CH520
1 490 Kč
GoGEN LL12BL
GoGEN LL12BL
699 Kč
Sony WH-CH720N
Sony WH-CH720N
2 990 Kč
GoGEN LL12P
GoGEN LL12P
699 Kč
Connect IT Doodle 3
Connect IT Doodle 3
699 Kč
Sony WH-CH720N
Sony WH-CH720N
2 590 Kč
Philips Ivory
Philips Ivory
1 189 Kč
Logitech M650 L
Logitech M650 L
949 Kč
TP-Link TL-WR844N
TP-Link TL-WR844N
399 Kč
Sony WH-CH720N
Sony WH-CH720N
2 590 Kč
Philips Hat
Philips Hat
979 Kč
Philips Bucket
Philips Bucket
1 119 Kč
EMOS CARSON
EMOS CARSON
1 089 Kč
EMOS CARSON
EMOS CARSON
1 089 Kč
EMOS CHASE
EMOS CHASE
539 Kč
EMOS WESLEY
EMOS WESLEY
929 Kč
Zobrazit více příslušenství
Zobrazit méně příslušenství
Zdeněk
04.10.2022 - 11:44
100 %

Po krátké době používání - spokojen.

Celková spokojenost

Technické parametry

Počet jader
šestijádrový
Procesor
AMD Ryzen 5
Označení procesoru
5600H
Frekvence procesoru
3 300 (3,3 GHz) MHz
Frekvence procesoru (maximální)
4200 MHz
Úhlopříčka displeje
15.6 "
Typ displeje
matný
Rozlišení displeje
1920 × 1080 bodů
Dotykový displej
ne
Obnovovací frekvence
165 Hz
Svítivost (nit)
300
Velikost paměti RAM
16 GB
Typ paměti DDR4
Frekvence paměti
3 200 MHz
Typ úložiště SSD
Kapacita úložiště
512 GB
Celková kapacita úložiště
512
Typ optické mechaniky
bez optické mechaniky
Typ grafické karty
nesdílená paměť
Výrobce grafické karty NVIDIA®
Grafická karta
GeForce RTX™ 3050 Ti
Velikost paměti VGA 4 096 MB
Konektivita Bluetooth, Wi-Fi
Operační systém
Microsoft Windows 11 Home
Čtečka otisku prstů
Ano
Výbava
kovové šasi, podsvícená klávesnice, numerická klávesnice, podpora paměťových karet, webkamera
Počet USB konektorů 2× USB 3.0, 2× USB-C
Další porty audio 3,5mm Jack
Typ baterie
Li-Ion
Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 82K8006CCK
Typ zařízení herní, klasický notebook, multimediální, stylový
Značky Lenovo
Šířka výrobku 35.6 cm
Výška výrobku 1.9 cm
Hloubka výrobku 25.2 cm
Hmotnost výrobku 1.9 kg
Šířka výrobku 45.0 cm
Výška výrobku 7.0 cm
Hloubka výrobku 35.0 cm
Hmotnost výrobku 3.0 kg
Dokumentace k tomuto produktu
legion_slim7_ug_cs Zobrazit / (3.97 MB)