• 300 000 produktů
  • Rychlá expedice
Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

205/55R16 91V Wetproof NOKIAN

Popis
205/55R16 91V WETPROOF
Zeptejte se
1 390 Kč
1 148,76 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka 24 měsíců
Výrobní číslo:
T430806
EAN:
6419440348490
Náš kód:
363697

Titul šampiona si pro špičkovou bezpečnost na mokru právem zaslouží nová pneumatika Nokian WetProof. Ta v nezávislých testech předvádí bezkonkurenční přilnavost v zatáčkách a velmi krátkou brzdnou dráhu. Díky inovativnímu uspořádání dezénových bloků odvádějí drážky velmi efektivně vodu, čímž zabraňují vzniku aquaplaningu. Inovativní běhounová směs navíc účinně snižuje spotřebu paliva.

Vzorek WetProof je rozdělen na tzv. „bezpečnostní zóny“. První se skládá z kanálků s technologií Responsive Lock, která zajišťuje špičkový odvod vody s maximální ochranou proti aquaplaningu. Druhá zóna se stará o vynikající odezvu při řízení v zatáčkách. To pomáhá i při udržování stability při vysokých rychlostech. Drážky se speciálními prvky působí vzájemně proti sobě v místě kontaktu dezénu se silnicí.

Výhody letních pneumatik Nokian WetProof:

  • Špičková ochrana proti aquaplaningu
  • Velmi krátká brzdná dráha
  • Nízká spotřeba paliva
  • Nejbezpečnější pneu na mokru

Pružná směs s moderním typem polymerů a křemíkovou strukturou se navíc hravě přizpůsobí nerovnoměrnému povrchu, čímž pneumatika na cestách dosahuje maximálního komfortu.

Absolutní spolehlivost pneumatiky Nokian WetProof oceníte hlavně pro absolutní bezpečí na mokré i suché silnici, nízkou spotřebu paliva a špičkovou ochranu proti aquaplaningu.

 

Nokian Tyres je výrobcem kvalitních a odolných pneumatik, které zajišťují bezstarostnou jízdu ve všech podmínkách. Jejich odborné znalosti vycházejí ze skandinávských kořenů, hodnot a náročných podmínek. Při vývoji pneumatik pro osobní i nákladní vozidla a těžkou techniku jsou klíčovými prvky především udržitelnost a ekologická šetrnost po celý životní cyklus produktů.


Důležité informace při objednávání

  • Pneumatiky expedujeme z externího skladu distributora a neevidujeme konkrétní DOT (týden a rok výroby).
  • Pokud v popisu produktu neuvádíme jinak, veškeré nabízené pneumatiky jsou dle DOT mladší 2 let, přičemž většina je dle DOT mladší 1 roku.
  • U pneumatik s označením expedice dnes, odesíláme zboží do 30 min. od vzniku objednávky, následně již není možné přepravu zrušit 
  • V případě platby bankovním převodem nejprve čekáme na připsání částky na náš bankovní účet a doba expedice se tak prodlouží na dva až tři dny.
  • Co je to DOT a je stáří pneumatik skutečně tak důležité? Kdy je správný čas přezout a jak se starat o pneumatiky? Odpovědi na nejdůležitější otázky najdete v článku zde
Použití Letní
Ráfek (průměr) 16
Šířka pneu 205 mm
Profil 55
Rychlostní index V (240 km/h)
Nosnostní index 91
Dezén Wetproof
Hlučnost A
Hlučnost 68 dB
Přilnavost na mokru A
Valivý odpor C