• 300 000 produktů
  • Rychlá expedice
Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Samsung LED LCD 27" C27G75 - prohnutý, VA, 2560x1440, 1ms, 350cd, HDMI, DP

Popis
27" monitor, SVA panel, zakřivení 1000R, QHD rozlišení, 240Hz obnovovací frekvence, jas až 600 nits, odezva 1 ms, kontrastní poměr 2500 : 1, OSD rozhraní Super Arena Gaming UX, Black Equalizer, Free-Sync Premium, Eye Saver Mode, Eco Saving Plus. Černá.
Zeptejte se
13 432 Kč
11 100,83 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka 24 měsíců
Značka:
Samsung
Výrobní číslo:
LC27G75TQSUXEN
EAN:
8806092001992
Náš kód:
544717

Prohnutý 27″ monitor Samsung Odyssey G7 s velkým zakřivením obrazovky v hodnotě 1000R vás teleportuje přímo do centra dění díky iluzi periferního vidění, abyste si maximálně vychutnali všechny filmy, seriály, dokumenty, hry i sportovní přenosy jako nikdy předtím. Ocení jej tedy všichni kinematografičtí i herní nadšenci bez ohledu na preferovaný titul či žánr a rovněž si jej oblíbí také manažeři, administrativní pracovníci, programátoři i celá řada dalších uživatelů pro běžnou kancelářskou práci, která bude mimořádně příjemná za každé situace.

Hlavní přednosti

  • Prohnutý monitor Samsung Odyssey G7 vás přenese do centra dění
  • Velké zakřivení v hodnotě 1000R způsobuje iluzi periferního vidění
  • Vytvoří živý obraz a vtáhne diváky hlouběji do děje
  • Zakřivený design chrání diváka proti odleskům světla
  • Poskytuje větší rozsah úhlů pohledu a minimální lichoběžníkové zkreslení
  • Monitor se hodí pro hraní her či pro sledování filmů, seriálů a dokumentů
  • Své uplatnění rovněž nalezne ve firemním a kancelářském prostředí
  • 27″ SVA panel vám zprostředkuje QHD rozlišení 2560 x 1440 px
  • Nabízí odezvu 1 ms a 240Hz snímkovou frekvenci pro ostré vizualizace
  • Statický kontrastní poměr dosahuje hodnoty 2500 : 1
  • AMD Free-Sync zamezí nepříjemnému trhání obrazu i tvorbě duchů
  • Režim Eye Saver využívá technologie Flickerless a Low Blue Light
  • Low Blue Light omezí emise modrého světla pro ochranu zraku
  • Flickerless eliminuje blikání, takže při delším sledování neunavuje oči
  • Technologie Quantum Dot zobrazí 100% objem barev s miliardou odstínů
  • Monitor je opatřen certifikací DisplayHDR600, takže nabízí jas až 600 nitů
  • Vysoký jas umožní práci na přímém světle i v přesvětlených místnostech
  • Na monitor vždy perfektně uvidíte díky širokým pozorovacím úhlům až 178°
  • To oceníte při sledování filmů nebo sportovních přenosů ve více lidech
  • K dokonalosti obrazu velkou měrou přispívá podpora HDR10
  • Vyjasní vyznění obrazu, takže si vychutnáte obrovské spektrum barev
  • Funkce Black Equalizer umožní zvýšit či snížit bohatost tmavé plochy
  • GameMode detekuje herní konzole, jako je PS, Xbox či Nintendo
  • Konektor HDMI 2.0 a DisplayPort 1.2 rozšíří konektivitu monitoru
  • Rovněž zde nechybí 3,5mm audio jack pro připojení sluchátek
  • Samozřejmostí je také univerzální USB 3.0 rozhraní
  • Funkce Eco Saving Plus snižuje úroveň jasu pro vyšší úsporu energie
  • Off Timer Plus automaticky vypne monitor po uběhnutí nastaveného času
  • Monitor podporuje standard VESA pro rozteče závitů 100 x 100 mm
  • Umožňuje až 90° otočení ve směru i proti směru hodinových ručiček
  • Sledování na výšku přijde vhod při procházení kódů, dokumentů a tabulek
  • Vertikální orientace je vhodná pro multimediální obsah ze sociálních sítí
  • Monitor Samsung Odyssey G7 ocení mladomileniálové i lidé z generace Z

Obraz jako v kině

Na zakřiveném plátně se promítaly filmy v kinech už v 50. až 70. letech minulého století, ze strany výrobců TV a monitorů tedy jde o jakýsi návrat ke kořenům. Prohnutá plátna se dnes používají ve velkoformátovém kinematografickém systému IMAX a standardně se na nich promítá v kinosálech pro jejich schopnost vytvořit živý obraz a vtáhnout diváky hlouběji do děje. Oproti plochým obrazovkám totiž poskytují větší rozsah úhlů pohledu a minimální lichoběžníkové zkreslení. Každý pixel navíc uvidíte ostře bez otravného přetáčení hlavy a zakřivený design pak chrání diváka proti odleskům světla, což přináší vyšší pohodlí i menší námahu pro vaše oči.

Zakřivení obrazovky Samsung Odyssey G7 v hodnotě 1000R vás přenese přímo do centra dění díky iluzi periferního vidění.

Krása tkví v oku pozorovatele

Herní monitor Odyssey G7 je vybavený 27″ zakřiveným SVA panelem od Samsungu s QHD rozlišením 2560 x 1440 px při poměru stran 16 : 9, který přináší skvělý poměr ceny a kvality. Poskytuje neuvěřitelně vysokou obnovovací frekvenci až 240 Hz a extrémně rychlou dobu odezvy 1 ms, takže se panel velice rychle překresluje a zajistí ostřejší obraz za každé situace i v těch nejzběsilejších akčních scénách. Použitá technologie Quantum Dot využívá jemně vyladěné nanočástice pro zobrazení 100% objemu barev s více než miliardou odstínů, takže na vás čekají úchatně realistické toulky do rozličných světů, ať už půjde o jakékoliv multimédium.

Monitor Odyssey G7 je vybavený zakřiveným SVA panelem od Samsungu, který nabízí jemné QHD rozlišení 2560 x 1440 px.

K dokonalosti obrazu velkou měrou přispívá podpora HDR10, kdy vysoký dynamický rozsah s profesionálním barevným gamutem zvyšuje jasné vyznění obrazu, takže si můžete vychutnat obrovské spektrum barev. Široké pozorovací úhly v hodnotě až 178° ve vertikální i horizontální rovině poslouží pro pohodlné sledování obsahu ze strany, z výšky i zespodu. Certifikace DisplayHDR600 poté označuje monitor s maximálním jasem až 600 nitů, který se nezalekne přesvětlených místností či přímého slunečního svitu. Tyto vlastnosti pak přijdou vhod například během sledování sportovních přenosů nebo při velkých filmových dýcháncích s početným obsazením, kdy všichni na obrazovku vždy perfektně uvidí a nepřijdou tak o zásadní momenty.

K dokonalosti obrazu monitoru Samsung Odyssey G7 přispívá podpora HDR10, kdy vysoký dynamický rozsah s profesionálním barevným gamutem zvyšuje jasné vyznění obrazu.

Statický kontrastní poměr činí fantastických 2500 : 1, díky čemuž monitor zobrazuje hlubší a jednotnější odstíny černé i zářivější podtóny bílé barvy. Ať už tedy budete na bitevním poli, v salónu na Divokém západě, v čarovném lese, na závodním okruhu či na nejznámějších stadionech světa, tak máte záruku obrazu plného jasných, barevných a dynamických detailů. Uvidíte tak všechny nebezpečné objekty nebo své nepřátele naprosto dokonale i ve tmě, takže už vás jen tak nic nepřekvapí.

Monitor Samsung Odyssey G7 poskytuje obnovovací frekvenci až 240 Hz a rychlou dobu odezvy do 1 ms pro vysoce ostré herní vizualizace.

Zrak máme jenom jeden

Režim Eye Saver využívá technologie Flicker-Free a Low Blue Light, které ochrání vaše zdraví při rozličných aktivitách. LBL technologie totiž omezí emise modrého světla z obrazovky až o desítek %, proto účinně předchází poškození a vysychání zrakového ústrojí i chronickým bolestem hlavy. Flicker-free (též Flickerless) zase snižuje úroveň blikání LED podsvícení, díky čemuž se nebudou tolik namáhat a unavovat vaše oči při nonstop sledování obsahu. Monitor Samsung G7 tedy pečuje o váš zrak v každém ohledu, kdy s jeho pomocí vydržíte hrát, bavit se i pracovat po mnohem delší dobu.

Monitor Samsung Odyssey G7 pečuje o váš zrak v každém ohledu prostřednictvím režimu Eye Saver, který využívá technologie Flicker-Free a Low Blue Light.

Podpora VRR = krotitel duchů

Monitor Samsung G7 eliminuje nepříjemné trhání a výskyt takzvaných duchů pomocí VRR technologií NVIDIA G-Sync a AMD Free-Sync Premium Pro, čímž zaručí ostré herní vizualizace za každé situace. Na rušivou latenci obrazu tak můžete úplně zapomenout, kdy si konečně můžete hru pořádně užít bez jakékoliv degradace obrazu. Tato inovace dynamicky přizpůsobí obnovovací frekvenci displeje, takže si poradí i s nepravidelným načítáním dat při vykreslování složitého herního obsahu.

Monitor stále zobrazuje aktuálně přijímaný obraz, dokud se do vyrovnávací paměti rámečku nepředloží nový snímek, a poté se okamžitě zahájí přenos nového obrazu. Přechody mezi různými obnovovacími frekvencemi jsou pro uživatele plynulé a nezjistitelné. Mechanismus synchronizace udržuje video rozhraní na stanoveném kmitočtu pixelů, ale dynamicky upravuje interval vertikálního zatemnění. Jednotlivé snímky tak vidíte bez prodlevy a s virtuální synchronizací.

Monitor Samsung Odyssey G7 eliminuje nepříjemné trhání a výskyt takzvaných duchů pomocí VRR technologií NVIDIA G-Sync a AMD Free-Sync Premium, čímž zaručí ostré herní vizualizace.

Herní režim

Vhodné nastavení hry skrze režim GameMode se automaticky aktivuje po připojení herních konzolí a dalších obdobných zařízení k monitoru, kdy nastaví hru tak, aby byl na obrazovce zobrazený každičký detail bez jakýchkoliv kompromisů. Samsung Odyssey G7 detekuje ty nejrozšířenější herní konzole na trhu, kdy je plně kompatibilní s předními modely, jako je Xbox, PlayStation nebo Nintendo Switch. Tento režim rovněž nabízí manuální nastavení, což ocení zejména ti nejnáročnější uživatelé, včetně esportových profesionálů.

Monitor Samsung Odyssey G7 má režim GameMode, který vám poskytne okamžitou konkurenční výhodu nad ostatními hráči.

Konkurenční výhoda

Praktické OSD rozhraní Samsung Super Arena Gaming UX vám poskytne okamžitou konkurenční výhodu nad ostatními hráči! Nabízí celkem 4 přednastavené režimy zobrazení – FPS, RTS, RPG a AOS, které optimalizují vizuální podání pro různé typy obsahu, aby byl na obrazovce zobrazený každičký detail bez jakýchkoliv kompromisů. Tato jedinečná funkce je snadno přístupná pomocí nabídky nastavení na obrazovce, přes kterou lze upravit obnovovací frekvence, dobu odezvy a mnoho dalších klíčových parametrů.

Praktické OSD rozhraní Samsung Super Arena Gaming UX vám poskytne okamžitou konkurenční výhodu nad ostatními hráči!

Bohatost tmavé plochy

VA panely obvykle trpí na takzvaný Black Crush efekt – slévání nejtmavších barev při kolmém pohledu a jejich vyblednutí při mírném odklonu z ideálního úhlu. Proto je monitor Samsung G7 vybavený funkcí Black Equalizer, která umožní zvýšit či snížit bohatost tmavé plochy displeje bez přeexponování jasnějších oblastí. Poskytne jednoduché nastavení odstínu, kdy černá bude méně nebo více černá. To oceníte zejména při tmavých akčních sekvencích, kdy vyniknou i ty nejtitěrnější detaily, a vy se tak neztratíte v temnotě dané scény. Tento nástroj pomůže s lokalizaci nepřátel skrytých v tmavých zákoutích mapy, takže vám již nic nebude stát v cestě za vítězstvím.

Monitor Samsung Odyssey G7 je vybavený funkcí Black Equalizer, která umožní zvýšit či snížit bohatost tmavé plochy, čímž eliminuje takzvaný Black Crush efekt.

Buďte v obraze!

Díky širokoúhlému obrazu a funkcím Obraz v obraze (Picture-in-Picture) a Obraz po obraze (Picture-by-Picture) již nemusíte používat druhý monitor během multitaskingu, neboť vám tyto inovace usnadní rozdělení obrazovky, aniž by se jakkoliv snižovala kvalitu obrazu. Velikost druhého obrazu můžete změnit až na 25 % obrazovky a umístit jej kamkoliv uznáte za vhodné. Tyto funkce vám umožní připojit se ke 2 různým zařízením současně a přitom používat pouze jediný monitor, tudíž již nepotřebujete větší množství obrazovek při práci s vícero okny.

Díky širokoúhlému monitoru Samsung Odyssey G7 a funkcím Obraz v obraze (Picture-in-Picture) a Obraz po obraze (Picture-by-Picture) již nemusíte používat druhý monitor během multitaskingu.

Už žádné zbytečné ztráty energie

Nová funkce Eco Saving Plus snižuje jas obrazovky pro dosažení vyšší energetické účinnosti, díky čemuž chytře uspoříte náklady za distribuci a dodávku elektřiny. Kromě 2 standardních manuálních nastavení je zde také automatický režim, který efektivně snižuje spotřebu energie o cca 10 % v závislosti na luminiscenci černých ploch obrazovky. Velkou výhodou je pak praktická funkce Off Timer Plus, která monitor automaticky vypne po uběhnutí předem nastaveného času. Monitor tak nebude zbytečně v provozu přes noc nebo nebude čerpat energii, když jste právě na cestách.

Nová funkce Eco Saving Plus snižuje jas monitoru Samsung Odyssey G7 pro dosažení vyšší energetické účinnosti.

Vertikální orientace

Monitor Samsung Odyssey G7 cílí na mladomileniály a generaci Z! Je totiž dodáván s vysoce praktickým rychloupínacím stojanem, díky kterému nastavíte monitor do požadované pozice již za pár sekund. Až 90° otočení obrazovky ve směru i proti směru hodinových ručiček usnadní přepínání mezi horizontální a vertikální orientaci sledování, kdy monitor na výšku přijde vhod při procházení rozličných kódů, dokumentů, tabulek, webových stránek či multimediálního obsahu ze sociálních sítí, jako je kupříkladu Twitter, Facebook, Instagram, TikTok či Vero. Stojan navíc usnadňuje připevnění displeje pomocí nástěnného držáku VESA o rozměrech 100 x 100 mm, kdy se montáž monitoru obejde i bez užití šroubů.

Monitor Samsung Odyssey G7 cílí na mladomileniály a generaci Z, neboť umožňuje přepínání mezi horizontální a vertikální orientaci sledování.

Unikátní design s LED osvětlením

Monitor Odyssey G7 dostal úplně nový design, ve kterém hraje prim elegantní matný povrch a zadní modré světlo Samsung Core Lighting, které zaručeně zútulní každý herní koutek bez ohledu na konceptuální styl daného prostoru. LED osvětlení může zůstat statické, měnit barvy a efekty podle přání hráče nebo se úplně ztlumit, pokud by bylo příliš rušivé a odpoutávalo by tak pozornost od hraní. Dynamickými tvary a líbivým podsvícením se vyznačuje i přední rám, který rozjasní prostor před vámi. Monitor tedy vizuálně doplní váš herní arzenál, ale také vám pomůže při hledání správných tlačítek a kláves v tmavém prostředí.

Monitor Odyssey G7 dostal úplně nový design, ve kterém hraje prim elegantní matný povrch a zadní modré světlo Samsung Core Lighting.

Parádní konektivita

Pro výběr vstupního zdroje tak již není nutné chodit do nabídky a manuálně přepínat nastavení, což vám ušetří mnoho času i námahy. Pro připojení široké škály multimediálních zařízení vám poté poslouží 2 porty USB 3.0, 2 konektory DisplayPort 1.4, port HDMI 2.0 a také 3,5mm audio výstup, tudíž si s konektivitou nemusíte dělat těžkou hlavu. Přehlednost zapojení poté zvyšují symboly a popisky příslušných portů, které usnadní vložení konektoru při pohledu svrchu nebo ze strany.

Monitor Samsung Odyssey G7 má široké rozhraní – 2 porty USB 3.0, 2 konektory DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 port a také 3,5mm audio výstup, kdy přehlednost zapojení zvyšují jasné symboly a popisky nad příslušnými porty.

Specifikace

  • Značka: Samsung
  • Řada: Odyssey
  • Model: G7
  • PN: LC27G75TQSRXEN
  • Určení: zakřivený monitor

Obraz

  • Povrch displeje: matný
  • Zakřivený monitor: Ano
  • Hodnota zakřivení: 1000R
  • Technologie podsvícení: W-LED
  • Výrobce panelu: Samsung
  • Technologie panelu: SVA (Super Vertical Alignment)
  • Úhlopříčka monitoru: 27″
  • Rozlišení: 2560 x 1440 px (Quad HD)
  • Rozteč pixelů: 0,233 mm
  • Jemnost: 109 PPI (43 ppcm)
  • Poměr stran: 16 : 9
  • Běžná obnovovací frekvence: 60 Hz
  • Podpora VRR: G-Sync / Free-Sync Premium Pro
  • Variabilní obnovovací frekvence: až 240 Hz
  • Režim Low Input Lag: Ano
  • Minimální doba odezvy: 1 ms
  • Vysoce dynamický rozsah: HDR10
  • Certifikace VESA pro dynamický rozsah: DisplayHDR600
  • Běžný jas: 350 cd/m²
  • Maximální jas 600 cd/m²
  • Podpora FRC: Anp
  • Bitová hloubka: 10-bit (8-bit + FRC)
  • Počet barev: 1 073 741 824
  • Barevné pokrytí: 125% sRGB, 95% DCI P3
  • Hloubka barev: 30-bit
  • Statický kontrastní poměr: 2 500 : 1
  • Dynamický kontrastní poměr: 1 000 000 : 1
  • Pozorovací úhel (horizontální): 178°
  • Pozorovací úhel (vertikální): 178°
  • Podpora PIP / PBP technologie: Ano
  • Podpora Samsung MagicBright: Ne
  • Vysoký dynamický rozsah: Ne
  • Eko režim: Ano (Eco Saving Plus)
  • Redukce blikání obrazovky: Flicker-Free
  • Redukce emisí modrého světla: Ultra-Low Blue Light

Audio

  • Integrované reproduktory: Ne

Konektivita

  • USB rozhraní: 2x USB 3.0
  • Audio rozhraní: 1x 3,5mm audio výstup
  • Grafické výstupy: 1x HDMI 2.0, 2x DisplayPort 1.4

Provozní informace

  • Zdroj napájení: interní
  • Vstup: 100 až 240 V
  • Energetická třída: G
  • Typická spotřeba energie: 32 W
  • Maximální spotřeba energie: 100 W
  • Průměrná roční spotřeba energie: 46 kWh

Uchycení

  • Bezpečnostní zámek: Kensington
  • Typ uchycení: VESA
  • Rozměry VESA: 100 x 100 mm
  • Odnímatelný stojan: Ano
  • Otočný čep / pivot: Ano
  • Levý a pravý pivot: 0 / 90°
  • Nastavitelná výška stojanu: Ano
  • Maximální výška stojanu: 12 cm
  • Otočení doleva / doprava: 15 / 15°
  • Předklon dopředu / dozadu: 9 / 13°
  • Vertikální orientace sledování: Ano

Fyzické vlastnosti

  • Barva: černá
  • Hmotnost bez stojanu: 5,5 kg
  • Rozměry bez stojanu (Š x V x H): 61,46 x 38,28 x 17,1 cm
  • Hmotnost se stojanem: 7,2 kg
  • Rozměry se stojanem (Š x V x H): 61,46 x 45,6 x 30,59 cm
  • Celková hmotnost balení: 10,6 kg
  • Celkové rozměry balení (Š x V x H): 71,5 x 50,7 x 26,3 cm

Obsah balení

  1. 1x monitor Samsung G7
  2. 1x DisplayPort 1.4 kabel
  3. 1x USB 3.0 kabel
  4. 1x uživatelský manuál
Základní údaje
Typ monitoru Herní
Vestavěné reproduktory Ne
Dotykový displej ne
Pivot Ano
Montáž na stěnu Ano
Prohnutá obrazovka Ano
Displej
Úhlopříčka 27 "
Nativní rozlišení 2560 x 1440
Technologie displeje VA
Obnovovací frekvence 240 Hz
Doba odezvy 1 ms
Jas 350 cd/m2
Barevná hloubka 1,07 miliardy
Připojení
Počet HDMI 1
Display port Ano
Integrovaný TV tuner Ne
USB port Ano
Rozměry a hmotnost
Rozměry 614,6 × 382,8 × 171
Barva Černá