• 300 000 produktů
  • Rychlá expedice
Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

27" Samsung C27RG50

Popis

Obnovovací frekvence 240 Hz 1500R Zakřivená obrazovka pro maximální herní zážitek Kompatibilní s G-Sync Plynulý, rychlý, 240Hz Pokořte každého nepřítele i v opravdu rychlých a ostrých akcích. Blesková 240Hz obnovovací frekvence eliminuje lagy, takže

Zeptejte se
6 192 Kč
5 117,36 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka 24 měsíců
Značka:
Samsung
Výrobní číslo:
LC27RG50FQRXEN
EAN:
8806092014794
Náš kód:
547862

Šampion zakřivenosti

Lídr na poli zakřivených monitorů. Samsung vládne trhu zakřivených monitorů od chvíle, kdy inovativní displeje jako první představil světu v roce 2015. Špičkové technologie napříč všemi řadami pomáhají zakřiveným monitorům od společnosti Samsung, aby byly konzistentně jedničkou na trhu i preferovaná volba spotřebitelů.

Ponořte se do zakřiveného obrazu

Dosáhněte vítězství obloukem! Nechte se naplno pohltit hrou na prohnuté 1800R obrazovce a zvyšte svou koncentraci díky superostrým detailům. Hrajte, jak dlouho chcete bez toho, aby se vaše oči unavily.

Hladký a rychlý chod

Každá akce bude křišťálově čistá a plynulá. Obnovovací frekvence v hodnotě až 144 Hz vás bude neustále posouvat vpřed, dokonce i u nejnáročnějších her. Svých nepřátel si všimnete ihned a kromě toho zaznamenáte i ty nejmenší změny v každé scéně. Frekvence můžete nastavit na hodnoty 60, 100 nebo 120 Hz.

Navržený exkluzivně pro hráče

Získejte ideální nastavení pro vaši hru. Herní režim optimálně koriguje gamma úrovně černé, kontrast, ostrost a barvy pro jakýkoli herní žánr. Speciální režim minimalizuje prodlevu mezi vstupními zařízeními a displejem, čímž odstraňuje nepříjemné lagy. S funkcí virtuálního míření své nepřátelé zaměříte ještě přesněji.

Plynulá akce

Už žádné sekající se scény. Technologie AMD Radeon FreeSync™ snižuje rušivé lagy a umožňuje výjimečně plynulé, rychlé a akční hraní. S dynamicky přizpůsobitelnou obnovovací frekvencí monitoru budou i ty nejrozsáhlejší herní scény dokonale čisté a bez jediného škubnutí.

Svěží zrak připravený na vítězství

Hrajte ještě déle! Režim šetrný k očím minimalizuje záření modrého světla na takovou dobu, aby byl váš zrak chráněný a v pohodě i během dlouhých herních časových úseků. Technologie Flicker Free neustále odstraňuje únavné a nepříjemné blikání obrazovky, takže se můžete bez zbytečného rozptylování a námahy očí soustředit tak dlouho, jak to vaše hra bude vyžadovat.

Uvidíte vše i v největší tmě

Nikde se před vámi neschovají. Díky skvělému kontrastnímu poměru 3 000 : 1 uvidíte všechny nebezpečné objekty nebo své nepřátele dokonale jasně. Černá bude hlubší, bílá bude zářivější. Navíc se před vámi odhalí další rozmanité odstíny. I když se vaši soupeři budou ukrývat ve tmě, všimnete si jich okamžitě. Dříve, než by bylo pozdě.

Základní údaje
Typ monitoru Herní
Vestavěné reproduktory Ne
Dotykový displej ne
Pivot Ne
Prohnutá obrazovka Ne
Displej
Úhlopříčka 27 "
Nativní rozlišení 1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje VA
Obnovovací frekvence 240 Hz
Doba odezvy 4 ms
Jas 300 cd/m2
Barevná hloubka 16,7 milionu
Připojení
Počet HDMI 2
Display port Ano
Integrovaný TV tuner Ne
USB port Ne
Rozměry a hmotnost
Rozměry 616,6 × 366,2 × 61,0
Barva Stříbrná