MZ-102 Satelitní přijímač / Skylink Live TV

Objednací číslo: k219
Skladem Tip

Nový satelitní přijímač Kaon s integrovanou kartou Viaccess Orca, aplikací Skylink Live TV a podporou HbbTV více

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.


Doprava ZDARMA při nákupu nad 10000 Kč
Navštivte naší prodejnu v Chebu
Zajišťujeme montáže v Karlovském kraji

Popis produktu

Nový satelitní přijímač Kaon s integrovanou kartou Viaccess Orca, aplikací Skylink Live TV a podporou HbbTV nabízí obrovské množství obsahu a zábavy. Přístroj disponuje oblíbenou funkcí Skylink Fastscan s automatickým rozpoznáním portu DiSEqC. Samozřejmostí je ovládací protokol DiSEqC 1.2 a USALS. Uživatelé navíc ocení možnost programovatelného PVR nahrávání na USB médium, funkci Timeshift, nebo internetový prohlížeč ACCESS. Připojení k internetu je možné pomocí LAN konektoru a také integrované Wi-Fi s volitelným pásmem 2.4 / 5 GHz.

V přijímači je integrována karta  Viaccess Orca . Kartu je třeba registrovat jako novou kartu nebo převést ze staré karty Irdeto na novou integrovanou Viaccess Orca . Pokud kartu chcete převést , připravte si číslo staré karty Skylink a volejte na 354432966. 

Hlavní přednosti přijímače Kaon:

• hybridní satelitní přijímač MZ-102 s nahráváním na HDD a přístupem na Internet
• možnost přijímu až 4družic, Skylink Fastscan s detekcí portu DiSEqC
• integrovaná karta Viaccess Orca aplikace Skylink Live TV, HbbTV, internetový prohlížeč, knihovna
• aplikace Skylink Live TV, HbbTV, internetový prohlížeč, knihovna, OTT funkce (Youtube, počasí, RSS)

+ Jednoduchý a stabilní přijímač s podporou internetové TV - Skylink Live

+ Jediný certifikovaný  přijímač pro internetovou i satelitní televizy Skylink

+ Při spojení s internetem výborné EPG s možností zpětného přehrávání některých programů ( Skylink Live)

- Zabudovaná karta Viaccesss (párována s přijímačem) . Nelze přenášet kartu . 

Doporučení : Při prvním nastavení může mít nastaven Rodičovský PIN 10 let ( To pak nejdou i některé večerní programy Nova , Prima) Nutno přenastavit v menu přijímače. Přijímač připojit k internetu LAN kabelem na wifi i při větší rychlosti internetu stále výpadky obrazu.

 

 

Zobrazit podrobnější informace o výrobku Skrýt podrobnější informace o výrobku

Technické parametry: Chipset: Broadcom BCM73xx Paměť: 256 MB NAND / 1 GB (512MB DDR3 * 2) Tuner: DVB-S / S2 (konektor typu F samice) LNB: CAS: Viacess ACS6.x, DRM: Playready v2.5, Widevine Level 3 Obraz: MPEG-2 main profile, main level (MPEG-2 MP@ML) a MPEG-2 main profile, high level (MPEG-2 MP@HL) H.264 / AVC main profile level 3 a H264/AVC high profile level 4 Rozlišení: až 1080i Zvuk: MPEG-1 audio layer I a II, Dolby Digital (AC-3) a HE-AACv2 Internetový prohlížeč: ACCESS browser NFNX Wi-Fi: 802.11ac 2x2 2.4 / 5 GHz dvoupásmová volitelná

Technické parametry

Objednací číslo: k219
Výrobce: Kaon
Kategorie: Satelitní přijímače, moduly, karty
Dostupnost: ihned k odeslání

Dotaz k produktu

Odesláním formuláře souhlasím se zpracování osobních údajů. Vyplněné osobní údaje budeme zpracovávat za účelem zpracování vaší poptávky nebo dotazu. Díky tomu vám budeme moci co nejdříve odpovědět a vyřešit váš požadavek. Pro více informací klikněte zde.