Logitech K360 černá

Klávesnice, Programovatelné klávesy, Multimediální klávesy, Provedení: Bezdrátové, RF Wireless, Typ baterie: AA, Podporovaný OS: Windows, černá. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

1 jeden nákup

Zobrazit jednu recenzi

Popis produktu

Bezdrátová klávesnice Logitech K360 v černém provedení představuje ideálního společníka k vašemu notebooku nebo počítači. Na pracovním stole nebude zabírat mnoho místa. Užijete si pohodlně strávený čas při psaní nebo hraní. Tato plnohodnotná klávesnice obsahuje 6 multimediálních tlačítek, které slouží k přeskočení písně, ztišení či zvýšení hlasu, pauzou videa nebo úplné umlčení audia v počítači. Ve výbavě má ​​12 programovatelných kláves, které si můžete nastavit pro urychlení přístupu k vaším oblíbeným aplikacím. Malý USB přijímač zapojíte do svého zařízení a o konektivitu se postará Bluetooth technologie. Napájení zajišťuje dvojice AA baterií.

Vybavena vším, co potřebujete

Plnohodnotná bezdrátová klávesnice Logitech K360 v kompaktní velikosti obsahuje nízkoprofilové klávesy, které zaručí pohodlné psaní. Bezdrátové provedení vám dovoluje si vzít klávesnici kdekoli v dosahu přijímače. Je vybavena 6 multimediálními tlačítky pro ovládání videa či audia a 12 programovatelnými klávesami pro urychlení práce na zařízení.

Kvalitně sestavena

Klávesy vypadají hladce a nevydávají téměř žádný zvuk. Pod klávesnicí se nacházejí nožičky pro přizpůsobení úhlu, na kterém bude klávesnice ležet. Nožičky jsou ze spodku pogumované, což zajišťuje, že se klávesnice na stole nebude klouzat.

Konektivita a napájení

Pro spojení se zařízením používá klávesnice Logitech K360 technologii Bluetooth s frekvencí 2,4 GHz. Malý snímač přijímá signál, který stačí jednou zapojit do USB portu zařízení a není třeba jej pak vytahovat. K přijímači si můžete připojit několik kompatibilních periférií, například i USB myš. Dvojice AA baterií se postará o chod klávesnice (jsou obsahem balení). Periferie je kompatibilní s Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Rozhraní RF Wireless
Podsvícení Ne
Podporovaný OS Windows
Typ použití Klasická
Provedení Bezdrátové
Ergonomické provedení Ne
Programovateľné klávesy Ano
Odolné vůči postříkání Ne
Lokalizace klávesnice CZ

Hodnocení

4,0 / 5

1 recenze Logitech K360 černá

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi

Zdeněk

25. 1. 2018

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


Klávesnice je pohodlná na psaní. Jediné co, že se nám ulomila pacička na nadzvednutí, což je spíše naší nešikovností než kvalitou výrobku. Za nás spokojenost.