Microsoft LifeCam Cinema

PC webkamera, Maximální rozlišení videa: 1280x720 px, Rozlišení fotografií: 1 Mpx, Vestavěný mikrofon, USB 2.0, Klip přichyc. na LCD/notebook, Podporovaný OS: Windows 8, černá. Více info

Popis produktu

MICROSOFT LifeCam Cinema je webkamera, která vám umožní zachytit vše s fantastickým vysokým rozlišením. Prostřednictvím této kamery získáte vysoce kvalitní širokoúhlé video s rozlišením 720p HD a perfektní čistý zvuk. Kamera automaticky zaostřuje obraz a technologie úpravy expozice TrueColor vytváří světlou a sytou metráž. Pro dosažení ještě ostřejšího videa použijte objektiv s přesnými skleněnými prvky a technologii ClearFrame Technology na zdokonalení obrazu i při slabém osvětlení.

1. Videohovory v kvalitě HD 720p

Zlobí vás, že během skypovania se svými nejbližšími vás vidí rozmazaně? Pro opravdový zážitek v kvalitě HD použijte kameru MICROSOFT LifeCam Cinema. Videohovory či nahrávání má kvalitu HD s rozlišením 720p. Zaznamenává video s kvalitou HD rychlostí až 30 snímků za sekundu. Součástí kamery je širokoúhlý objektiv, na který zachytíte opravdu všechno. Formát 16: 9 nabízí nahrávání širokoúhlého videa ve filmové kvalitě.

2. Automatické zaostřování

Kamera má automatické zaostřování, takže se nemusíte trápit s nějakou manuální obsluhou ať už během videohovorů nebo během natáčení videí. Snímky zůstávají ostré a detailní i při zvětšení záběrů.

3. Objektiv s velmi přesnými skleněnými prvky

Objektiv s velmi přesnými skleněnými prvky poskytuje kvalitní a ostrý obraz. Kamera nabízí i množství zábavných obrazových efektů vestavěných v aplikaci LifeCam Dashboard.

4. Technologie TrueColor s funkcí sledování obličeje

Technologie TrueColor automaticky ovládá expozici pro dosažení jasného a barevného obrazu.

5. Otáčení v rozsahu 360 stupňů

MICROSOFT LifeCam Cinema se otáčí do poloviny v obou směrech, což umožňuje zobrazit celý prostor kolem vás.

6. Širokopásmový mikrofon pro nahrávání zvuku

Díky technologii potlačení šumu pomáhá zlepšit kvalitu hlasu k dosažení křišťálově čistého zvuku.

Další funkce

Technologie ClearFrame

Technologie ClearFrame přestavuje funkci na zdokonalení snímaného objektu i během horších světelných podmínek. Zaručuje plynulý a detailní obraz.

Certifikováno pro Skype

MICROSOFT LifeCam Cinema HD od společnosti Microsoft je certifikována pro Skype a to i na úrovni firemní komunikace.

Optimalizováno pro systém Windows

Kamera má jednoduché nastavení, nevyžaduje se žádná instalace ovladače. Chcete-li všechny funkce používat naplno musíte si stáhnout online Microsoft software.


Systémové požadavky

  • Počítač / operační systém: Windows 10 32bit/64bit, Microsoft Windows® 8.1, Windows 8 a Windows 7; minimum: Intel Dual-Core 1,6 GHz nebo vyšší, 1 GB paměti RAM; doporučuje se: Intel Dual-Core 3,0 GHz nebo vyšší, 2 GB paměti RAM
  • Pevný disk: 1,5 GB volného místa
  • USB 2.0
  • Reproduktory nebo sluchátka kompatibilní se systémem Windows
  • Internetové funkce a instalace softwaru také vyžadují: Internet Explorer 6/7/8 na instalaci, obvykle se vyžaduje 25 MB místa na pevném disku.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Efektivní počet pixelů 1 Mpx
Pohyblivý zoom Ano
Vestavěný mikrofon Ano
Rozhraní USB 2.0
Max.rozlíš.videa 1280x720
Podporovaný OS Windows 8
Rozlišení fotografií 1 Mpx
Klip přichyc.na LCD/notebook Ano

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Microsoft LifeCam Cinema

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi