Apple iPhone SE 2016 32GB vesmírně šedý

Chytrý telefon, 4", IPS displej, HD, 1136x640 px, Procesor: Apple, A9, 2 jádrový, Kapacita: 32 GB, Single SIM, 2 GB RAM, Hlavní fotoaparát: 12 Mpx, Kapacita baterie: 1624 mAh, NFC, Konektor: Lightning, 3,5 mm jack. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,7 / 5

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

7 nákup

Zobrazit 7 recenzí

Popis produktu

Stylový chytrý telefon Apple iPhone SE v šedém provedení disponuje 4" Retina displejem s rozlišením 1163 x 640 pixelů. Jeho součástí je výkonný procesor Apple A9 s integrovaným pohybovým koprocesorem M9 a operačním systémem iOS9. Na uložení všech potřebných dat a aplikací slouží interní paměť s kapacitou 32 GB . Kvalitní fotografie a 4K videa zaručí 12 Mpx fotoaparát iSight, které budou díky autofocusu vždy ostré. Funkce TouchID umožňuje zabezpečit vaše data pomocí otisků prstu. Čtečka je umístěna v domovském tlačítku. v další výbavě se samozřejmě nachází podpora nejrychlejšího mobilního internetu 4G, Wi-fi, Bluetooth, NFC a GPS.

Luxusní dizajn s kompaktními rozměry a precizním displejem

Nový iPhone SE se pyšní exkluzivním dizajnem. Tento telefon je vyrobený z pískovaného hliníku, který je nejen lehký, ale také odolný. Rozměry telefonu jsou opravdu kompaktní i při takto vysokém výkonu. Tloušťka zařízení činí 7,6mm, cože je skvělá hodnota. Díky skvělému tvaru bude úchop telefonu bezpečný s minimální šancí na vyklouznutí z ruky.  Kvalita zpracování je také na velmi vysoké úrovni. Využívá 4" velký Retina displej s rozlišením 1164 x 640 pixelů a s výslednou jemností 326 pixelů na palec.

 

Nekompromisní výkon

Výkon tohoto malého iPhonu SE je nekompromisní. Procesor je stejný Apple A9, který je dvoujádrový a taktovaný na 1,84 GHz. S pamětí RAM 2GB vzniká skvělé duo pro opravdu plynulý chod telefonu. Apple iPhone SE má 2x výkonnější procesor a je až 5x výkonnější v grafických výpočtech oproti Apple iPhone 5. V procesoru A9 je integrovaný pohybový koprocesor M9, který vyhodnocuje data z akcelerometru a gyroskopu a tak počítat vaše kroky a jiné akce, které napomohou udržovat vaší správnou životosprávu.

 

Vysokorychlostní připojení

Apple iPhone SE podporuje nejmodernější a nejrychlejší sítě pro přenos dat. Jednou z nich je podpora 4G/LTE mobilního internetu. Telefon podporuje až 19 pásem LTE, takže se s ním k této síti připojíte prakticky všude. Rychlost v této síti může dosahovat až neuvěřitelných 150 Mbit/s. Další možností jak se připojit k vysokorychlostnímu internetu je podpora standardu WiFi 802.11 ac, ve které může přenosová rychlost dat dosahovat až 433 MBit/s. Další skvělou funkcí tohoto telefonu je podpora volání přes WiFi, které je oproti klasickému telefonu, díky širokému pásmu, velmi kvalitní.

 

Perfektní zabezpečení a iCloud

Báli jste se, že vám do telefonu dostane někdo cizí? Již nemusíte. Nový Apple iPhone SE podporuje zabezpečení otiskem prstů TouchID. Čtečka otisků prstů je schovaná v domovském tlačítku. Stačí přiložit prast a telefon je v mžiku odemčený a můžete ho naplno využívat a nebát se neoprávněného přístupu. Díky iCloudu můžete bezpečně zazálohovat svoje cenné a důležité dokumenty anebo fotografie do online úložiště, ke kterému můžete mít přístup i z ostatních Apple zařízení.

 

Nejnovější iOS 9

iOS 9 vyniká svým perfektním zpracováním a vynikající stabilitou na všech Apple zařízeních. Systém je navržen tak, aby jeho ovládání bylo intuitivní a plynulé. Tomu přispívá také skvělé grafické rozhraní, které je opravdu jednoduché, ale zároveň svěží a krásné. Pokud tento systém jednou zkusíte, již nebude chtít měnit. Nová aktualizace 9.3, která je nainstalovaná v iPhonu SE, přináší vylepšení do integrovaných aplikací. Vylepšena byla například aplikace, která sleduje váš spánek. Aplikace Night Shift sleduje pohyb slunce a tak přizpůsobuje nastavení displeje po celý den.

 

Předinstalované užitečné aplikace

Mezi předinstalované aplikace v iOS 9 patří všechny potřebné pro základní ovládání telefonu. Je tu aplikace pro správu hovorů a SMS zpráv nebo emailu. Dále jsou předinstalované mapy, které se hodí každý den, internetový prohlížeč Safarikalendář, iTunes store ve kterém naleznete nepřeberné množství hudby. Další aplikace lze získat z Apple Storu, který je opravdu plný nejrůznějších užitečných aplikací, které udělají z vašeho iPhonu nejlepšího společníka nebo asistenta. V AppStoru naleznete také velké množství 3D her.

 

iSight kamera se 4k videem

S tímto kompaktní iPhonem SE zachytíte vaše zážitky ve vysokém rozlišení. Kamera má clonu f/2,2, díky které bude světelnost objektivu skvělá. Fotografie budou v maximální rozlišení 4608x2592 a video lze natočit až ve 4k rozlišení, což je 4x větší rozlišení než fullHD. Kamera podporuje HDR nebo panorama s maximálním rozlišením 63 MPx. Dále je kamera vybavena True Tone bleskem, který vytváří přirozené světlo pro dokonalé a přirozené fotografie i za zhoršených světelných podmínek. Natočené video můžete rovnou v telefonu editovat, díky předinstalované aplikaci. Zajímavostí této kamery je Live Photos, které zachytí okamžiky pár chvil před pořízením fotografie a chvíli po ní, takže při prohlížení fotek budete mít zachyceno vše důležité.

 

Kvalitní autoportréty

Ostré a krásné autoportréty neboli selfie, pořídíte s touto přední kamerou. Kamera má rozlišení 1,2 MPx, pro čisté a krásné fotografie využívá Retina flash, což je vlastně rozsvícený displej na trojnásobnou hodnotu běžného podsvícení. I přední kamera podporuje HDR, pro opravdu krásné fotografie. Kamera také dokáže rozeznat obličej a stejně jako hlavní kamera umí pořizovat pohyblivé fotografie. Dále tato kamera nahrává video až ve 720p kvalitě, je také vhodná pro videohovorů ve vysoké kvalitě.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 4 "
Operační paměť RAM 2 GB
Kapacita 32 GB
Rozlišení displeje HD

Hodnocení

4,7 / 5

7 recenzí Apple iPhone SE 2016 32GB vesmírně šedý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi

David

27. 10. 2018

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • Pořád velmi dobrý telefon. Mohu jen doporučit.
  • Není nic

Malý, rychlý a pěkný.


Jan

6. 8. 2018

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno



Tek Jung

28. 7. 2018

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • Easy to use and carry around. Good size and good battery life. Camera is better than many mid range phones.

Easy to use and carry around. Good size and good battery life. Camera is better than many mid range phones.


Vladimír

5. 6. 2018

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno