Philips 499P9H 49"


Monitor, zakřivená, 49 ", VA, 5120x1440 px, 60 Hz, Vestavěné reproduktory, HDMI, DisplayPort. Více info


Cena 27 489 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 275 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

1 jeden nákup

Zobrazit jednu recenzi

Popis produktu

Zakřivený monitor Philips 499P9H v černém provedení disponuje 49palcovým VA LCD displejem s rozlišením Dual Quad HD 5120 × 1440 bodů při 60 Hz a poměrem stran 32 : 9. Vyznačuje se zakřivením 1800R, dobou odezvy 5 ms (šedá na šedou), jasem 450 cd/m² a typickým poměrem kontrastu 3000 : 1. Pro připojení poslouží porty 2× HDMI 2.0, 3× USB 3.1, USB-C, DisplayPort a Ethernet LAN. Monitor je vybaven technologiemi Display HDR400, Adaptive-Sync, technologií Bez kmitání, vysouvací FHD kamerou s mikrofonem, zabudovaným přepínačem KMV a 2 vestavěnými 5W reproduktory. Zařízení podporuje VESA standard 100 × 100 mm.

32 : 9 Superwide - náhrada řešení s více monitory

Zakřivený monitor Philips 499P9H s úhlopříčkou 49 palců a poměrem stran 32 : 9 představuje ideální náhradu instalace s více obrazovkami. Monitor nabídne velikost dvou 27palcových displejů s poměrem stran 16 : 9 a rozlišením Quad HD. Tak si vychutnáte práci či zábavu bez komplikovaného nastavování.

Display HDR400

Certifikace Display HDR400, kterou monitor disponuje, se postará o podmanivý obraz plný sytých barev. Díky lokálnímu stmívání a výraznějším světlým oblastem na úrovni až 400 nitů bude černá opravdu černou a bílá bílou. Tak zažijete dramaticky odlišný vizuální zážitek v porovnání s běžnými displeji SDR.

Plynulé zobrazení

Philips 499P9H vám vždy zprostředkuje plynulý herní zážitek. Díky technologii Adaptive-Sync zajistí rychlé obnovování obrazu a mimořádně krátký čas odezvy. Výsledkem je plynulé zobrazení bez sekání a zamrzání obrazu i při hraní akčních herních titulů.

USB-C dokovací stanice

Součástí zařízení je i vestavěná dokovací stanice USB typu C s možností napájení. Pomocí jediného kabelu USB-C připojíte k monitoru notebook, což vám umožní sledovat video s vysokým rozlišením či přenášet data vysokou rychlostí, přičemž můžete zároveň svůj notebook skrz port nabíjet.

Vysouvací FHD kamera

Ve výbavě monitoru se nachází také vysouvací FHD kamera s mikrofonem, která se stáhne zpět do monitoru, když se nepoužívá. Je vybavena pokročilými snímači s funkcí rozpoznávání obličejů Windows Hello. S touto technologií se jednoduše přihlásíte do vašich zařízení s operačním systémem Windows za méně než 2 sekundy.

Pohodlné sledování

Monitor je vybaven režimem LowBlue vyvinutým společností Philips, který za pomoci inovativní softwarové technologie minimalizuje škodlivé modré světlo s krátkými vlnami, a tím chrání váš zrak. Technologie Bez kmitání společnosti Philips reguluje jas a snižuje blikání, výsledkem čehož je pohodlnější sledování.

Vyšší produktivita práce

Vychutnejte si současně duální připojení a sledování. Díky technologii MultiView budete moci najednou vedle sebe pracovat s více zařízeními, jako například počítačem a notebookem, a tak provádět několik úloh současně. S integrovaným přepínačem KMV MultiClient budete moci ovládat dva samostatné počítače s jednou soupravou klávesnice a myši.

Zakřivení 1800R

Zakřivený displej monitoru vám poskytne podmanivější zážitek ze sledování. S hodnotou zakřivení 1800R bude obraz méně zkreslený a zorné pole výrazně širší pro pohodlné sledování. Kompaktní ergonomická základna s možností naklonění, otáčení a nastavení výšky navíc zajistí maximální komfort každému uživateli.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 49 "
Rozlišení displeje (px) 5120x1440
Zobraz.frekvence obraz. (HZ) 60
Vestavěné reproduktory Ano
Integrovaný TV tuner Ne
Zobrazovací technologie VA
Technologie bez blikání Ano
USB-C Power Delivery Ne

Hodnocení

4,0 / 5

1 recenze Philips 499P9H 49"

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi

Ondřej

6. 10. 2020

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • Fantastický obraz
  • Funguje jako USB-C hub
  • Špatná podpora pro Mac - nefunguje zvuk a kamera.

Fantastický monitor, který je přes celý pracovní stůl. Doteď jsem používal dva 27" monitory a nečekal jsem tak velkou změnu, když zmizí prostřední hrana. Předtím jsem měl neustále vytočenou hlavu na jeden nebo druhý monitor. Nyní pracuji přímo v Prostřední častí a komplementární okna mám okolo.<br /> <br /> Trochu zamrzí špatná podpora Macu. Obraz jede skvěle, USB-C dock také, ale kameru a zvuk se mi nepodařilo rozchodit a podpora Philipsu je nulová.