Sony WF-1000XM3 černá

  • Výprodej

Computer palec

Computer palec

Verdikt 9,6

What Hi-Fi?

What Hi-Fi?

Červenec 2019


Bezdrátová sluchátka, do uší, Barva černá, Bluetooth, 5.1, NFC, Dokovací stanice, Výdrž baterie: 6 h, Výdrž baterie s pouzdrem: 24 h, Vestavěný mikrofon, Přijímání hovorů, Hlasový asistent, Aktivní tlumení hluku, Certifikace nemá, Frekvenční rozsah: 20-20000 Hz, Ovládání hlasitosti, Ovládání přehrávání, Bez jediného kabelu, Rozhraní nabíjecího pouzdra: USB-C. Více info


Cena 3 488 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 35 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

5,0 / 5

100% Kvalita
Vynikajicí

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

8 nákup

Zobrazit 8 recenzí a 4 ocenění

Popis produktu

Špičková bezdrátová sluchátka do uší Sony WF-1000XM3 v černé barvě se zlatými prvky nemají žádný kabel, díky čemuž udělají radost těm, kterým překážejí nepraktické visící dráty. Po jednoduché synchronizaci přes Bluetooth nebo NFC si budete moci začít užívat vysoce kvalitní zvuk plynoucí z maličkých 6mm reproduktorů. Specifikem je funkce aktivního potlačení okolního hluku (ANC), díky které si vychutnáte každý tón oblíbené skladby bez nežádoucího ruchu. Integrovaná baterie zajistí provoz na 6 hodin (se zapnutým ANC), ale k dispozici budete mít i aktivní nabíjecí pouzdro, které je nabije ještě třikrát. Pro jednoduché hands-free vyřizování telefonátů jsou vybavena vestavěným mikrofonem a díky silikonovým špuntům je snadno přizpůsobíte pro rozměry svých uší.

Odřízněte se od kabelů a hluku

Poslouchejte hudbu bez kabelů a nežádoucího hluku na pozadí se špičkovou technologií potlačení okolního hluku (ANC). Jen vaše hudba a žádné kabely a hluk, které by vám překážely.

Čistý zvuk v kompaktním těle

V sluchátkách se nachází maličký 6 mm reproduktor se slitinovým magnetem, který poskytuje čistý zvuk. Navíc tato sluchátka můžete pohodlně nosit v uších během celého dne díky jejich kompaktnímu a minimalistickému designu.

Jednoduché telefonování bez pomoci rukou

Jednoduché telefonování bez pomoci rukou umožňuje plynulou konverzaci. Telefon můžete nechat na původním místě: stačí klepnout a můžete mluvit.

Pouzdro na nabíjení a přenášení

Nemusíte si dělat starosti s výdrží baterie, jednoduše vložte sluchátka do pouzdra na přenášení a dobíjejte je i na cestách. Pouzdro umožňuje dodatečně nabít sluchátka až 3x.

Výdrž baterie 6 hodin

Doba výdrže sluchátek je 6 hodin s aktivním ANC, ale pokud ho nevyužijete, prodlouží se na dobu 8 hodin. Aktivní pouzdro pak umožní 3-krát sluchátka dodatečně nabít.

Inovativní vlastnosti

Tato uzavřená, dynamická sluchátka do uší můžete jednoduše připojit přes Bluetooth nebo NFC (NFC čip na dobíjecím pouzdře). Podporují kodeky A2DP, AVRCP, HFP, HSP a formáty SBC, AAC.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Frekvenční rozsah (Hz) 20-20000 Hz
NFC Ano
Rozhraní Bluetooth
Styl nošení do uší

Ocenění a hodnocení produktů

Computer palec

Computer palec

Verdikt 9,6

What Hi-Fi?

What Hi-Fi?

Červenec 2019

Cnews.cz

Cnews.cz

We want it!

Trusted Reviews Awards 2019

Trusted Reviews Awards 2019

Audio Product of the Year

5,0 / 5

8 recenzí Sony WF-1000XM3 černá

100% Kvalita
Vynikajicí

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

Jak pracujeme s recenzemi

Marek

7. 5. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • kvalitní zvuk
  • dobrá výdrž
  • dobře zvolené použité materiály

Výborná sluchátka při použití kvalitních materiálů. Výdrž opravdu uváděných cca 30 hodin. Lehce jsem spároval jak s iPhonem (iOS), tak Samsungem (Android). Zvukově i pro náročného posluchače. Chce si to pohrát s nastavením na svém telefonu, případně v aplikaci SONY (stáhnutelné bezplatně v obchodech Google Play i App Store). Záleží, jaký zvuk kdo preferuje. Možno nastavit více basů i výšek. Jinak pouzdro si pomocí USB nabijete a poté, co doposloucháte, a sluchátka uložíte zpět do pouzdra, tak se vám dobijí). Produkt doporučuji.


Petr

5. 3. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Cena!
  • Nic!

Super zvuk.Poslouchám přes Apple-audio knihy,Spotify,CZ rádia - vše vynikající-doporučuji.


Roman

9. 2. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Zvuk

Jana

14. 9. 2021

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • Skvělý zvuk
  • Dobře sedí v uších
  • Několik velikostí kloboučků

Spokojenost.<br /> Doporučuji