Corsair K70 RGB MK.2 CH-9109010-NA černá

Klávesnice, Podsvícení: Ano, Ergonomické provedení: Ne, Programovatelné klávesy: Ne, Multimediální klávesy: Ano, Odolné vůči postříkání: Ne, Provedení: Kabelové, USB, Podporovaný OS: Windows 10, černá. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Herní klávesnice Corsair K70 RGB MK.2 vám zaručí výhru v každém herním souboji. Vyznačuje se mechanickými spínači Cherry MX Silent, které jsou až o 30 % tišší než běžné spínače. K dispozici má 8MB paměť pro uložení vašich herních profilů a 1 000 Hz frekvenci. Klávesy jsou plně podsvícené RGB podsvícením s různými efekty. Pro připojení využívá 1,8m kabel s konektorem USB 2.0. Klávesnice je vybavena mediálními klávesami, 100% Anti-ghosting, softwarem iCUE a USB pass-through portem. Pohodlné používání zjistí odnímatelná podložka pod zápěstí.

Promyšlené zpracování

Vychutnáte si sladké uspokojení z vítězství díky velmi prestižnímu černému designu klávesnice Corsair K70 RGB MK.2. Zaručuje maximální pohodlí při hraní díky její výbavě a kompaktním rozměrům. Má stylové RGB podsvícení plné barev, které vás udržuje v soustředěnosti a produktivitě i v pozdních nočních hodinách. Klávesnice podporuje úpravy v softwaru Corsair iCUE, pomocí kterého nastavíte všechny vlastnosti, včetně efektů RGB podsvícení. Nastavení si můžete uložit do 8MB vestavěné paměti.

Komfortní používání

Pro dosažení vysokého pohodlí při herních maratonech či dlouhém psaní byla klávesnice opatřena odnímatelnou opěrkou zápěstí. Díky dobrému sklonu a měkkému pogumovanému povrchu nabídne maximální komfort.

Mechanické spínače

Klávesy jsou umístěny na mechanických spínačích Cherry MX Red, které se postarají o přesné zaznamenání a rychlou odezvu. Nechybí funkce Anti-ghosting a N-key rollover.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Rozhraní USB
Podsvícení Ano
Podporovaný OS Windows 10
Typ použití herní
Provedení Kabelové
Ergonomické provedení Ne
Programovateľné klávesy Ne
Odolné vůči postříkání Ne

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Corsair K70 RGB MK.2 CH-9109010-NA černá

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi