Sony HT-G700 soundbar černý

  • Výprodej

Testado.cz Test soundbarů 2022

Testado.cz Test soundbarů 2022

Nejlepší soundbar


Soundbar, Barva černá, 3.1 kanálový, Výkon reproduktoru: 400 W, Subwoofer, Bluetooth, 1 × HDMI port, 1 × USB port, 1 × optický vstup, DOLBY Atmos, Zvukové formáty: DTS, LPCM, Dolby Atmos, Ekvalizér. Více info


Cena 5 498 Kč

Sleva 8 % z předcházející ceny: 5 998 Kč Zobrazit nápovědu

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 55 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,5 / 5

100% Kvalita
Vynikajicí

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

2 dva nákupy

Zobrazit 2 recenze a jedno ocenění

Popis produktu

Stylový soundbar Sony HT-G700 v elegantním černém provedení s bezdrátovým subwooferem nabízí 3.1 kanálový systém s celkovým výstupním výkonem 400 W a slibuje plnohodnotný prostorový zvukový zážitek, který vás zcela pohltí. Mezi klíčové vlastnosti tohoto modelu patří technologie Dolby Atmos a DTS:X (vtáhnou vás do děje oblíbených filmů), Vertical Surround Engine (pro vertikální a prostorový zvuk) a tlačítka pro ideální nastavení podle toho, co sledujete (aktivujte automatický, standardní, filmový, hudební, noční nebo hlasový režim). S určitostí potěší možnost bezdrátového streamování z chytrého telefonu či tabletu díky technologii Bluetooth, ale zařízení disponuje i rozmanitými možnostmi připojení - HDMI eARC/ARC a optický digitální vstup.

Filmový prostorový zvuk a dokonale čisté dialogy

3.1kanálový reproduktorový panel s technologiemi Dolby Atmos/DTS:X přináší podmanivý prostorový zvuk spolu s dokonale čistými dialogy, díky čemuž se můžete ponořit do oblíbených filmů a seriálů.

Zvuk ze všech stran s až 7.1.2.kanálovým prostorovým zvukem

Díky technologii Vertical Surround Engine si můžete vychutnat formáty filmového zvuku jako Dolby Atmos/DTS:X z jediného zařízení. Tři přední reproduktory v kombinaci s jedinečným zpracováním signálu reprodukují vertikální zvuk a nabízejí virtuální prostorový zvuk přicházející ze všech stran.

Sledujte filmy se zvukem jako v kině

V kinech jsou reproduktory všude kolem vás a každý má přesně upravený zvuk, čímž se vytváří pohlcující zážitek z prostorového zvuku. Stiskněte tlačítko Immersive AE (Audio Enhancement) a tento model zvýší kvalitu běžného stereofonního zvuku na prostorový zvuk s konfigurací kanálů 7.1.2 pro každou relaci či film.

Střední reproduktor na jasné dialogy

Speciální střední reproduktor zajišťuje, že hlasy jsou slyšet jasněji, ať už jde o rychlou slovní přestřelku ve vašem oblíbeném programu nebo šepot ve filmu. Je však skvělý i pro hudbu a nabízí zážitek z poslechu s bohatým a detailním zvukem.

Bohatý basový zvuk

Výkonný bezdrátový subwoofer přináší hlubší a bohatší basový zvuk a díky jednoduchému bezdrátovému připojení ho umístíte kamkoli.

Vyberte si ideální nastavení

Tlačítko pro každý zvuk - vyberte si ideální nastavení podle toho, co sledujete nebo posloucháte. Aktivujte automatický zvuk, standardní prostorový zvuk, filmový režim, hudební režim nebo hlasový režim a pomocí ovládání hlasitosti subwooferu můžete doladit svůj zážitek ze sledování.

  • Filmový režim - Vnímejte akci kolem sebe a vychutnejte si pocit, jak vás zvuk vtahuje do filmového zážitku.

  • Hudební režim - Poslouchejte svou oblíbenou hudbu s maximální jasností a sytostí zvuku a zachyťte i ty nejjemnější detaily.

  • Režim hlasu - Tento režim přizpůsobuje nastavení zvuku a zdůrazňuje řeč, aby vám neuniklo ani slovo.

  • Noční režim - Koukáte na film v noci? Tato funkce optimalizuje vyvážení zvuku, abyste vše jasně slyšeli i při nižší hlasitosti.

Snadné připojení

Připojte kompatibilní televizor nebo jiné zařízení bezdrátově pomocí technologie Bluetooth nebo zajistěte zvuk v celé šířce pásma pomocí vstupu HDMI eARC/ARC či optického digitálního vstupu.


Pokud se chcete dozvědět více, podrobnosti o domácích kinech a soundbarech najdete v našem magazínu.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Počet HDMI portů 1
Počet kanálů 3.1
Výkon reproduktoru 400 W

Návody a manuály

Ocenění a hodnocení produktů

Testado.cz Test soundbarů 2022

Testado.cz Test soundbarů 2022

Nejlepší soundbar

4,5 / 5

2 recenze Sony HT-G700 soundbar černý

100% Kvalita
Vynikajicí

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

Jak pracujeme s recenzemi

Petr

4. 11. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • jednoduchá instalace
  • snadné nastavení
  • výborný zvuk
  • elegantní design
  • přiložený optický kabel u systému
  • poměr výkon / cena
  • absence wi-fi

Jiří

29. 12. 2020

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno