Sony WH-1000XM4 černá

What Hi-Fi?

What Hi-Fi?

Srpen 2020

Computer palec

Computer palec

Verdikt 9,9


Bezdrátová sluchátka, náhlavní, Barva černá, Bluetooth, 5.0, NFC, Výdrž baterie: 30 h, Vestavěný mikrofon, Přijímání hovorů, Hlasový asistent, Aktivní tlumení hluku, Odnímatelný kabel, Frekvenční rozsah: 4-40000 Hz, Ovládání hlasitosti, Ovládání přehrávání, Rozhraní nabíjecího pouzdra: USB-C. Více info

Barva


Věrnostní cena 6 791 Kč

Noví i stávající členové Electro World věrnostního klubu získají na tento produkt okamžitou slevu 1 199 Kč.

Cena 7 990 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 80 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,9 / 5

17×

96.9% Kvalita
Výborná

87.7% Hodnota za peníze
Výborná

17 nákup

Zobrazit 17 recenzí a 2 ocenění

Popis produktu

Špičková bezdrátová sluchátka Sony WH-1000XM4 v černém provedení vás okouzlí fantastickým Hi-Res zvukem i množstvím inteligentních funkcí. Specifikem je technologie Dual Noise Sensor a HD procesor QN1, který se postará o odstraňování okolního hluku v reálném čase. Úžasný a věrný zvuk poskytne funkce DSEE Extreme™ s algoritmem Edge-AI, který rozpozná hudební žánr a produkuje tak autentické tóny. Poslech v 360 Reality Audio vás obklopí hudebním zážitkem, jako byste stáli přímo před vaším oblíbeným interpretem a pomocí aplikace Sony Headphone Connect (SHC) si můžete hudbu upravit podle vlastních preferencí. Zařízení disponuje funkcí Adaptive Sound Control, která přizpůsobí hlasitost okolního hluku podle místa, kde se právě nacházíte, a funkcí Speak to Chat, která zajistí pohodlnější komunikaci s okolím bez nutnosti skládání sluchátek. Sluchátka disponují dotykovým panelem a podporou hlasových asistentů pro snadné ovládání a na jedno nabití dokážou fungovat skvělých 30 hodin.

Výjimečné ticho, výjimečný zvuk

Ať už létáte na dlouhé vzdálenosti, nebo odpočíváte v kavárně, sluchátka WH-1000XM4 přinášejí špičkový výkon technologie odstraňování okolního hluku od Sony. Ta umí lépe redukovat zvuky s vysokou a střední frekvencí. Pomocí dvou mikrofonů na každém sluchátku používaných k odstranění okolního hluku zachytí technologie Dual Noise Sensor okolní hluk a údaje o něm předá HD Noise Cancelling procesoru. Bluetooth s technologií Audio SoC (System on Chip) provádí detekci a přizpůsobení hudby a hluku 700krát za sekundu. HD procesor QN1, který se stará o odstraňování okolního hluku (HD Noise Cancelling Processor QN1), využívá algoritmus, díky němuž dokáže lépe identifikovat okolní prostředí a hluk a přizpůsobit tomu intenzitu odstranění hluku v reálném čase. To uživatelům umožňuje více se soustředit na hudbu, kterou milují, a vytěsnit chaos vnějšího světa. 

  • Funkce DSEE Extreme™ pomocí Edge-AI algoritmu dokáže ještě lépe rekonstruovat ztracená data, k jejichž ztrátě dochází při digitálním komprimování. Výsledkem je zážitek z dokonale věrného zvuku. Edge-AI analyzuje hudbu v reálném čase a rozpoznává nástroje, hudební žánry i jednotlivé prvky každé skladby. Na základě této analýzy rekonstruuje vysokofrekvenční zvuky, k jejichž ztrátě dochází v průběhu digitální komprese. Výsledkem je bohatší, komplexnější zážitek z poslechu. Proto, aby vývojáři umělé inteligence pro co nejlepší nastavení funkčnosti správně pochopili hudební styly, zvuky jednotlivých nástrojů a složení samotné hudby, spolupracovala společnost Sony s hudebním studiem Sony Music Studios Tokyo.

  • Pokud si nainstalujete aplikaci služby podporující streamování hudby ve formátu 360 Reality audio, sluchátka WH-1000XM4 vám v kombinaci s chytrým telefonem s Androidem/iPhonem umožní vychutnat si nový, podmanivý hudební zážitek. Poslech v 360 Reality Audio vás obklopí hudebním zážitkem, jako byste stáli přímo před vaším oblíbeným interpretem. Posluchači si tak mohou vychutnávat pohlcující zvukové nahrávky, které si ještě mohou podle svých preferencí přizpůsobit. Při poslechu se sluchátky WH-1000XM4 a při použití aplikace „Sony | Headphones Connect“, dokonale optimalizované pro každého jednotlivého uživatele, si skutečně vychutnáte zážitek z prostorového poslechu hudby.

Chytřejší poslech, kterému se nic nevyrovná 

Sluchátka WH-1000XM4 jsou vybavena chytrou funkcí Adaptive Sound Control. Ta zjišťuje, kde se právě nacházíte a co zrovna děláte a následně upraví nastavení úrovně odstranění hlasitosti okolního hluku pro ideální zážitek z poslechu. Funkce Adaptive Sound Control se časem naučí rozpoznávat místa, která často navštěvujete, jako je vaše pracoviště, tělocvična nebo oblíbená kavárna a nastaví zvuk na míru tak, aby se dokonale hodil k dané situaci. Takže když cestujete, můžete se nechat pohltit během cesty poslechem, aniž by k vám pronikal okolní hluk, který by rušil vaše oblíbené skladby. Když někam jdete, budete zase vnímat vše, co se kolem vás děje, ale můžete si přitom vychutnávat hudbu. Prostřednictvím aplikace „Sony | Headphones Connect App“ si můžete nastavit místa, která často navštěvujete a přiřadit k nim preferovaná nastavení a nastavení hlasitosti zvuku z okolí se automaticky přizpůsobí s tím, jak se budete mezi různými typy prostředí pohybovat.

Pohodlí pro každý den 

Novinkou je u modelu WH-1000XM4 inovativní funkce „Speak-to-Chat“, která vám umožní krátkou konverzaci, aniž byste museli odložit sluchátka. Objednat si kávu a zároveň u toho poslouchat hudbu tak bude ještě snazší. Stačí, když něco jednoduše řeknete a sluchátka rozpoznají váš hlas, automaticky zastaví přehrávání hudby a umožní pronikání zvuků z okolí do sluchátek, takže můžete konverzovat, aniž byste si museli sluchátka sundat. Hudba se automaticky začne zase přehrávat za 30 sekund poté, co promluvíte. Sluchátka WH-1000XM4 nabízejí také režim "Quick Attention", takže pokud si chcete poslechnout sdělení nebo něco krátce říci, můžete se jednoduše dotknout rukou pravého náušníku a ztlumíte tím okamžitě hlasitost, aktivujete ambientní režim a zintenzivníte hlasitost zvuku z okolí. 

  • WH-1000XM4 přichází s funkcí detekce nošení. Sluchátka zjišťují, zda je máte nasazená a podle toho upraví stav puštění, čímž šetří baterii. Sluchátka k tomu využívají snímač přiblížení (proximity sensor) a dva akcelerometry (acceleration sensors). Automaticky zastaví přehrávání hudby, když si je sundáte a začnou přehrávat, když si je opět nasadíte. Zajistí tak bezproblémový zážitek z poslechu. 

  • Model WH-1000XM4 představuje technologii Precise Voice Pickup. Ta optimálně ovládá pět mikrofonů sluchátek a zajišťuje pokročilé zpracování zvukového signálu. Dokáže díky tomu zachytit jasně a přesně hlas při telefonování a Speak-to-Chat funkci.

Dokonalý design 

Model WH-1000XM4 spojuje sofistikovaný design s výjimečným komfortem a nízkou hmotností, takže si sotva uvědomíte, že je máte na sobě. Sluchátka byla navržena pro všechny, kteří často cestují. Mají výjimečně měkké náušníky, které snižují tlak a rovnoměrně ho rozprostřou. Zlepšují také kontakt mezi uchem a náušníkem. Díky tomu sluchátka při nošení stabilně drží.  

  • Pro dokonalé pohodlí je možné sluchátka WH-1000XM4 spárovat najednou se dvěma zařízeními podporujícími Bluetooth. Když přichází hovor, sluchátka rozeznají, které zařízení vyzvání a přepnou automaticky na to správné. Také budete moci přepínat hladce a rychle připojení k jednomu ze dvou zařízení jediným poklepáním. 

  • Sluchátka WH-1000XM4 podporují NFC a Bluetooth®. Baterie vydrží až 30 hodin a funkce rychlého nabíjení vám během deseti minut dobíjení zajistí až 5 hodin bezdrátového přehrávání. 

  • WH-1000XM4 také podporují novou užitečnou funkci Fast Pair od společnosti Google, která vám umožní snadno zjistit, kde jste si svoje sluchátka WH-1000XM4 odložili, a to tak, že vydají zvuk nebo můžete zjistit jejich poslední známou polohu pomocí aplikace Find My Device od Googlu na vašem chytrém telefonu. 

  • Nejnovější model je vybaven stejným ovládáním prostřednictvím dotykového panelu jako jeho předchůdce a je optimalizován pro Google Assistant a Amazon Alexa, takže si můžete svůj den organizovat tím, že požádáte hlasového asistenta.

Bezplatný 3měsíční zkušební poukaz na 360 Reality Audio

Podmínky: pokud si zakoupíte WH-1000XM4, v balení najdete jedinečný kód voucheru, který vám nabízí bezplatnou zkušební verzi 360 Reality Audio od jedné ze tří partnerských hudebních služeb (Deezer, Tidal nebo nugs.net). Platí smluvní podmínky. Navštivte www.sony.net/Products/360RA/FT pro bezplatné zkušební verze pro váš produkt.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Frekvenční rozsah (Hz) 4-40000 Hz
NFC Ano
Rozhraní Bluetooth
Styl nošení náhlavní

Návody a manuály

Ocenění a hodnocení produktů

What Hi-Fi?

What Hi-Fi?

Srpen 2020

Computer palec

Computer palec

Verdikt 9,9

4,9 / 5

17 recenzí Sony WH-1000XM4 černá

96.9% Kvalita
Výborná

87.7% Hodnota za peníze
Výborná

Jak pracujeme s recenzemi

Jan

25. 1. 2024

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno



Miro

14. 2. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • vše super...
  • nic

Tomáš

25. 11. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Výborná


  • Skvělý zvuk
  • Pohodlnost sluchátek
  • Ovládání gesty, funkce odposlechu - ambient mod
  • Dají se složit do malého pouzdra

Se sluchátky jsem nadmíru spokojen.


Pavel

27. 10. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Výborná


Technologie odstranění hluku v okolí funguje super.