Synology RT2600ac

  • Výprodej

WiFi router, Frekvenční pásmo: 5 GHz, Wi-Fi standardy: 802.11ac, Šifrování: Mix WPA2/WPA, Přenosová rychlost 2,4 GHz: 800 Mbps, Přenosová rychlost 5 GHz: 1733 Mbps, LAN 4 ×, Přenosová rychlost RJ-45: 1000 Mbps Mbps, WAN: 1, USB 2 ×. Více info


Cena 6 490 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 65 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Wi-Fi router Synology RT2600ac pracuje v 2,4GHz i v pásmu 5 GHz. Podporuje Wi-Fi standardy IEEE 802.11a/b/g/n/ac a šifrování WEP, WPA/WPA2-Personal, WPA/WPA2-Enterprise, WPA2/WPA3-Personal, WPA3-Personal/Enterprise a Opportunistic Wireless Encryption (OWE). Je vybaven 4 externími anténami s technologiemi MU-MIMO a Beamforming, čtečkou paměťových karet a rozhraními Gigabit WAN, 4× Gigabit LAN, USB 2.0 i USB 3.0 portem. Přehledné zobrazení datového provozu umožňuje Synology Router Manager i aplikace DS Router. K dispozici také máte služby Safe Access a Threat Prevention.

Výkonný router

Router Synology RT2600ac vybaven 4 externími anténami s technologiemi MU-MIMO a Beamforming dokáže spolupracovat s dalšími kompatibilními zařízeními na vytvoření jednotné mesh sítě. Přenos dat může dosahovat rychlosti 800 Mb/s ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz a 1 733 Mb/s ve frekvenčním pásmu 5 GHz. Směrovač podporuje Wi-Fi standardy IEEE 802.11a/b/g/n/ac. Disponuje rozhraními 1× Gigabit WAN, 4× Gigabit LAN, 1× USB 3.0, 1× USB 2.0 i čtečkou paměťových karet SDXC a SDHC.

Snadná správa sítě

Systém Synology Router Manager usnadňuje práci se sítí a umožňuje průhledné zobrazení datového provozu. Vaši síť můžete jednoduše monitorovat a upravovat i na mobilních zařízeních s operačními systémy Android a iOS pomocí aplikace DS Router.

Inteligentní filtrování webového obsahu a rodičovská kontrola

Pomocí služby Safe Access můžete upravit pravidla pro každé dítě, aniž byste museli řešit nastavení rodičovské kontroly na všech jejich zařízeních. V přehledném menu každému uživateli vytvoříte profil, ve kterém budete spravovat všechna zařízení současně. Také zde můžete vytvořit jeden profil pro všechny budoucí zařízení, jeden profil pro hosty a jeden profil pro IoT zařízení. Nechybí možnost nastavení časových omezení ani možnost zablokování stránek s nevhodným obsahem.

Zabezpečení

Kromě rychlých a pravidelných aktualizací, které zajišťují ochranu před novými hrozbami, se směrovač vyznačuje několika vyspělými funkcemi. Služba Threat Prevention využívá pro kontrolu příchozích a odchozích dat v síti technologii Intrusion Prevention a automaticky blokuje tok škodlivých paketů a zároveň zachovává maximální rychlost připojení. Směrovač také podporuje zabezpečený bezdrátový přenos dat s šifrováním WEP, WPA/WPA2-Personal, WPA/WPA2-Enterprise, WPA2/WPA3-Personal, WPA3-Personal/Enterprise a Opportunistic Wireless Encryption (OWE).

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Wi-Fi standardy 802.11ac
Frekvence 5 GHz
LAN 4
WAN 1
Prenosová rýchlosť RJ-45 1000 Mbps Mbps

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Synology RT2600ac

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi