Logitech MX Anywhere 3 grafitová


Myš, Programovatelná tlačítka myši, Provedení: Bezdrátové, USB, Podporovaný OS: Windows 10, černá. Více info

Barva


Cena 1 799 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 18 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,5 / 5

90% Kvalita
Výborná

80% Hodnota za peníze
Výborná

2 dva nákupy

Zobrazit 2 recenze

Popis produktu

Kompaktní bezdrátová myš Logitech MX Anywhere 3 v moderním designu grafitové barvy s nízkoprofilovým provedením umožní pohodlnou práci kdekoliv. Je vybavena ocelovým rolovacím kolečkem MagSpeed a optickým senzorem Darkfield s nastavitelným rozlišením až 4 000 DPI, který umožní přesné snímání prakticky na jakémkoliv povrchu, včetně skla. Nechybí možnost přizpůsobení pro jednotlivé aplikace a technologie Flow pro plynulý přesun mezi obrazovkami. Konektivitu zajistí USB přijímač a technologie Bluetooth, díky čemuž je možné myš připojit až ke třem zařízením a plynule mezi nimi přepínat stisknutím tlačítka. Myš je napájena dobíjecí baterií Li-Po (500 mAh).

Inovované rolovací kolečko

Bezdrátová myš Logitech MX Anywhere 3 disponuje rolovacím kolečkem vyrobeným z odolné oceli, která mu dodává prvotřídní hmatovou odezvu a dynamickou setrvačnost. Díky funkci elektromagnetického posuvu MagSpeed ​​je skrolování rychlé, extrémně přesné a navíc tiché.

Přesné snímání i na skle

Senzor Darkfield s nastavitelným rozlišením až 4 000 DPI je zárukou precizní přesnosti snímání prakticky na jakémkoliv povrchu, sklo nevyjímaje. Výsledkem je pohodlná práce kdekoliv.

Vysoká výdrž a rychlé nabíjení

Zařízení je napájeno integrovanou baterií s vysokou výdrží až 70 dní na jedno plné nabití, což z něj dělá ideálního společníka pro práci. K nabíjení baterie poslouží USB-C kabel v balení, přičemž za 1 minutu nabíjení získáte až 3 hodiny používání.

Moderní design

MX Anywhere 3 se vyznačuje moderním kompaktním designem v elegantním barevném provedení. Vzhled doplňuje ocelové kolečko a praktické silikonové boční úchyty pro dokonalou hmatovou odezvu.

Jednoduché přizpůsobení

Výhodou myši Logitech MX Anywhere 3 je možnost přizpůsobení pro jednotlivé aplikace, které používáte. Díky předdefinovaným profilům budete moci pracovat v různých aplikacích, jako například v Adobe Photoshop, Google Chrome či Microsoft Word.

Pro práci s až 3 zařízeními současně

Pokud patříte mezi uživatele s vysokými požadavky, Logitech MX Anywhere 3 představuje tu správnou volbu. Práce s ní bude nejen pohodlnější, ale i přesnější a efektivnější. Logitech Flow software umožňuje ovládat tři počítače současně a kopírování či vkládání obsahu mezi nimi.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Typ použití Klasická
Rozhraní USB
Provedení Bezdrátové
Programovat.tlačítka myši Ano
Bezdrát.dok s nabíjením Ne

Hodnocení

4,5 / 5

2 recenze Logitech MX Anywhere 3 grafitová

90% Kvalita
Výborná

80% Hodnota za peníze
Výborná

Jak pracujeme s recenzemi

Jiří

3. 5. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Výborná


  • lehká
  • tlačítka jdou lehce
  • funguje na jakémkoliv povrchu
  • chytré kolečko
  • nabíjení standardní nabíječkou (USB-C)
  • provedení působí trochu lacině

Měl jsem i obě předchozí generace MX Anywhere, druhá gen. byla mnohem elegantnější, ale potřebovala dobrý povrch, aby fungovala. Z hlediska funkčnosti je třetí generace 100%.


František

6. 4. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Výborná


  • Myš je rychlá, funguje na všech površích, příjemná do ruky.
  • V ruce neprokluzuje, má kovové kolečko.
  • Možnost spárování až se 3 zařízeními
  • Chybí mi slot na uložení USB přijímače

Na pohled malá, v ruce velmi příjemná myš, kterou využívám zvláště na cesty. Má neuvěřitelnou výdrž baterie. Myš je určena pro praváky, ale ač jsem levák, vyhovuje mi.