Razer BlackWidow V3 Pro US Green Switch


Klávesnice, Podsvícení, Programovatelné klávesy, Multimediální klávesy, Lokalizace klávesnice: US/EN, Typ spínače: Razer Green, Provedení: Bezdrátové, Bluetooth, Typ baterie: Ni-MH, Podporovaný OS: Windows, černá. Více info


Cena 6 849 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 68 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Herní klávesnice Razer BlackWidow V3 Pro se vyznačuje odolným hliníkovým designem v černém provedení. Je vybavena mechanickými spínači Razer Green se životností až 80 milionů stisknutí, nastavitelným RGB podsvícením Razer Chroma, programovatelnými klávesami, multifunkčním kolečkem, záznamem maker a N-Key Rollover, integrovanou pamětí pro 5 profilů a odpojitelnou opěrkou zápěstí. Vlastnosti klávesnice si lze přizpůsobit dle vašich požadavků v softwaru Razer Synapse 3. Všestrannost konektivity nabídnou 3 režimy připojení - bezdrátový 2,4GHz USB přijímač s Razer HyperSpeed, technologie Bluetooth a USB kabel.

Mechanické spínače Razer Green

Mechanické spínače Razer Green se životností až 80 milionů stisknutí disponují zvukovým cvaknutím a hmatovými nárazy.

Odolná hliníková konstrukce

Herní klávesnice Razer BlackWidow V3 Pro se pyšní stylovým herním provedením. Díky hliníkové konstrukci je dostatečně silná na to, aby vydržela dlouhé hodiny intenzivního používání. Drážky, které jsou umístěny na spodní straně, vám umožní úhledné uložení kabelu a jeho vysunutí libovolným směrem.

RGB podsvícení

Nechte se ohromit novým rozměrem herního zážitku, který vám poskytne nastavitelné RGB podsvícení kláves Razer Chroma. Nejenže zjednoduší ovládání při zhoršených světelných podmínkách, ale jeho barevná schémata vytvoří působivé světelné efekty. Vše lze jednoduše nastavit prostřednictvím softwaru Razer Synapse, ve kterém si budete moci vybrat z již přednastavených schémat anebo si vytvořit vlastní.

Klávesy Doubleshot ABS

Klávesy Doubleshot ABS jsou vyrobeny ze dvou vrstev plastu spojených dohromady, čímž je zajištěna mimořádná odolnost při používání.

Užitečná výbava

Multifunkční kolečko a ovladač médií lze naprogramovat tak, abyste mohli pozastavit nebo spustit přehrávání a dolaďovat jas i hlasitost. Při dlouhodobém hraní se budete cítit méně unavení díky odpojitelné opěrce zápěstí.

Možnosti připojení

Bezdrátové připojení Razer HyperSpeed poskytuje o 25 % rychlejší přenos dat mezi klávesnicí a počítačem než jiné dostupné bezdrátové technologie. Každou milisekundu prohledává všechny dostupné kanály a automatický přepíná na ten, který je nejméně vytížen, aby bylo zajištěno bezproblémové a stabilní spojení. K dispozici je také připojení pomocí Bluetooth a USB kabelu.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Typ použití herní
Lokalizace klávesnice US/EN
Rozhraní Bluetooth
Podsvícení Ano
Podporovaný OS Windows
Provedení Bezdrátové
Ergonomické provedení Ne
Programovateľné klávesy Ano
Odolné vůči postříkání Ne

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Razer BlackWidow V3 Pro US Green Switch

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi