Yamaha YAS-209 černý

  • Sleva 17 %

Soundbar, Barva černá, Výkon reproduktoru: 200 W, Subwoofer, Bluetooth, Wi-Fi, Smart, Kompatibilní s Amazon Alexa, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS Digital surround, Zvukové formáty: mp3, wma, flac, ALAC. Více info

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

1 jeden nákup

Zobrazit jednu recenzi

Popis produktu

Výkonný soundbar Yamaha YAS-209 v elegantním černém provedení s technologií DTS Virtual: X vám poskytne virtuální 3D prostorový zážitek, protože je schopen vytvořit a simulovat zvuk ve více rozměrech. Jednoduše se ponoříte do čistých a živých tónů vašich oblíbených televizních pořadů, filmů, her či hudby. Tenké zařízení dokonale zapadne před televizor bez omezení výhledu na obrazovku, zatímco bezdrátový subwoofer může být umístěn kdekoliv v místnosti. S určitostí potěší funkce Clear Voice, která se postará o jasný zvuk dialogů a funkce rozšíření basů, se kterou se ocitnete v centru dění napínavého filmu. Disponuje technologií Bluetooth, takže preferovanou hudbu budete moci jednoduše streamovat ze svého smartphonu. Specifikem je podpora hlasového asistenta Alexa, aplikace Sound Bar Controller či podpora služeb Spotify a Amazon Music.

Hlasový asistent Alexa

YAS-209 nabízí vestavěné hlasové ovládání Alexa pro snadné ovládání zvukové lišty, inteligentních domácích zařízení, hudby a mnohem více.

Vzrušující 3D zvuk

Posuňte zážitek z domácího kina na zcela jinou úroveň - se zvukem, který vychází nejen ze všech stran, ale i shora. YAS-209 je vybaven DTS Virtual: X, díky čemuž zažijete vzrušující 3D prostorový zvuk z jednoho štíhlého zvukového panelu.

Bezdrátový subwoofer

Specifikem zvukového panelu je shopnost eliminovat potřebu prostorových reproduktorů či nepraktických kabelů v místnosti. Bezdrátový subwoofer nabízí ještě větší flexibilitu a možnost zažít dramatické basy se svobodou umístit subwoofer v místnosti na jakékoliv místo.

Unikátní vlastnosti

  • Jednoduchá instalace, snadné použití - Jednoduše zapojte zvukovou lištu a subwoofer do zásuvky a další ze zvukové lišty do televizoru. Díky HDMI-CEC je provoz možný pohodlně pomocí dálkového ovladače televizoru.

  • Funkce rozšíření basů - Zažijte nejnovější akční trhák s průvodním zvukem, který můžete skutečně cítit. Funkce rozšíření basů poskytuje nízkofrekvenční efekty, takže výbuchy mají větší úder a motory aut mají větší rachotivost - čím více se dostáváte do středu akce.

  • Clear Voice - S funkcí Clear Voice jsou dialogy jasnější, takže vám nikdy neunikne rozhodující scéna nebo překvapivé zvraty v zápletce.

  • Plynulé přehrávání hudby - Jednoduše spárujte zařízení Bluetooth se soundbarem a můžete bezdrátově přehrávat svou oblíbenou hudbu nebo zvuk videa.

  • Streamování hudby - Služby Spotify a Amazon Music otevírají svět neomezeného potěšení z hudby přímo ze zvukového panelu. Díky integraci služeb Spotify a Amazon Music již nemusíte přerušit streamování oblíbených skladeb se svého smartphonu během příchozího hovoru. (Dostupnost služeb se může lišit v závislosti na zemi).

  • Předvolby prostorového zvuku - Se snadno přístupnými intuitivními předvolbami prostorového zvuku posunete zvuk televizoru na zcela novou úroveň. Vychutnejte si filmy, hudbu, videohry, sportovní přenosy a televizní programy s vynikajícím prostorovým zvukem 3D.

  • Veškerá vaše hudba - Připojení zvukové lišty k síti Wi-Fi umožňuje prohlížet a streamovat hudbu ze všech připojených inteligentních zařízení, včetně počítače, notebooku nebo smartphonu.

  • Ovládání aplikací - Bezplatná aplikace Sound Bar Controller vám poskytuje vylepšené ovládání. Vyberte obsah, který chcete přehrávat, dolaďte svůj zvuk a zapněte a vypněte systém - vše pohodlně pomocí smartphonu.

Pokud se chcete dozvědět více, podrobnosti o domácích kinech a soundbarech najdete v našem magazínu.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Výkon reproduktoru 200 W

Hodnocení

5,0 / 5

1 recenze Yamaha YAS-209 černý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi

David

20. 12. 2020

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • -Precizní zpracování
  • -Kvalita - vše funguje jak má.
  • -Jen 200 w výkon? Není to poznat - basy masivní, výšky a dialogy jsou hodně slyšitelné.
  • -Subwoofer mám na asi 60 až 70% intenzitu basů (je příliš silný) sousedi by mě asi nepochválili.
  • - Různá zvuková nastavení na dálkovém ovladači
  • - Bluetooth a Wi-fi ( mělo by si rozumět se Spotify Premium - ještě jsem nezkoušel)
  • V konkurenci je hodně Saundbarů (třeba od Sony) o které jsem také uvažoval s celkovým výkonem 300 až 400 w a to i za nižší cenu, ovšem vůbec nejsem zklamaný a to jsem se tohoto typu od Yamahy bál. Těchto 200 w je opravdu natřískaných.

Pouštěl jsem si film Armagedon na Blu-ray přes tento soundbar a už jen přibližování meteoritu k zemi vyvolávalo silné basy v Subwooferu. Hudba v pozadí filmu je jasně slyšet, vysoké tóny jsou opravdu vysoké, hluboké tóny zase probouzí Subwoofer k životu. Je vidět(hlavně slyšet) že Yamaha má zkušenosti s výrobou hudebních nástrojů, pusťte si třeba hudební stanici Rebel a zaposlouchejte se. Ovšem důležité je že i dabing postav je dobře slyšitelný a čistý. Což se o mém předchůdci říci nedá.