Razer Huntsman Mini Optical Red černá


Klávesnice, Podsvícení, Programovatelné klávesy, Multimediální klávesy, Lokalizace klávesnice: US/EN, Typ spínače: Razer Linear Optical (Red), Provedení: Kabelové, USB, Podporovaný OS: Windows, černá. Více info


Cena 3 749 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 37 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Herní klávesnice Razer Huntsman Mini disponuje kompaktní velikostí a kvalitní hliníkovou konstrukcí v černém provedení. Vybavena je spínači Razer Optical Red s životností až 100 milionů stisknutí, nastavitelným RGB podsvícením Razer Chroma, multimediálními a programovatelnými klávesami. Tvorba maker pro 5 profilů a funkce N-Key rollover zajistí herní a uživatelské nastavení podle aktuální činnosti. Připojení zajistí odpojitelný kabel s koncovkou USB-C. Klávesnice má US lokalizaci.

Rychlost a spolehlivost

Opto-mechanické spínače Razer Optical Red s životností až 100 milionů stisknutí disponují rychlými reakcemi. Přispívá k tomu aktivační vzdálenost 1,2 mm. Generace těchto spínačů je vylepšená i o akustiku. Při stlačování se tlumí nárazy, čímž je zaručena tichá odezva.

Odolná hliníková konstrukce

Herní klávesnice Razer Huntsman Mini se pyšní stylovým herním designem. Díky hliníkové konstrukci je dostatečně silná na to, aby vydržela náročné používání. Navzdory kompaktnímu zpracování bez numerické části vám uživatelské rozložení a funkce umožní plnohodnotně využívat její potenciál.

RGB podsvícení

Nechte se ohromit herním zážitkem, který vám zpestří nastavitelné RGB podsvícení kláves Razer Chroma. Nejenže zjednoduší ovládání při zhoršených světelných podmínkách, ale jeho barevná schémata vytvoří působivé světelné efekty. Vše lze jednoduše nastavit prostřednictvím softwaru Razer Synapse, ve kterém si budete moci vybrat z přednastavených schémat, nebo vytvořit vlastní.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Rozhraní USB
Podsvícení Ano
Podporovaný OS Windows
Typ použití herní
Provedení Kabelové
Ergonomické provedení Ne
Programovateľné klávesy Ano
Lokalizace klávesnice US/EN

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Razer Huntsman Mini Optical Red černá

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi