Logitech K380 Multi-Device černá

Klávesnice, Lokalizace klávesnice: US/EN, Provedení: Bezdrátové, Bluetooth, Typ baterie: AAA, Podporovaný OS: Windows 7, Windows 10, Windows 8, MAC OS X 10.8, černá. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Lehká klávesnice Logitech K380 Multi-Device s kompaktními rozměry v černém provedení umožní pohodlné psaní na kompatibilním počítači, tabletu nebo smartphonu. Prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth Classic 3.0 s přibližně 10metrovým dosahem ji připojíte současně až k třem zařízením a můžete mezi nimi přepínat pomocí tlačítek. Napájení zajistí dvě AAA baterie. Klávesnice je kompatibilní se zařízeními s operačními systémy Windows 10, macOS 10.15 nebo novější, iOS 11 nebo novější, iPad OS 13.1 nebo novější, Android 7.0, Chrome OS a Apple TV 2. a 3. generace.

Bezdrátové připojení

Kompaktní klávesnice Logitech K380 Multi-Device v černém provedení má ve výbavě bezdrátové připojení Bluetooth Classic 3.0 s přibližně 10metrovým dosahem. Napájení zajišťuje 2× AAA baterie. Je kompatibilní se zařízeními s operačními systémy Windows 10, macOS 10.15 nebo novější, iOS 11 nebo novější, iPad OS 13.1 nebo novější, Android 7.0, Chrome OS a Apple TV 2. a 3. generace.

Easy-Switch

Logitech K380 Multi-Device můžete připojit současně až k třem zařízením a jednoduchým stisknutím tlačítka zvolit, na kterém zařízení chcete začít psát.

Známé rozložení kláves

Klávesnice rozpozná jednotlivá zařízení a automaticky nastaví klávesy tak, aby vám poskytla jednoduše návykové rozložení s vašimi oblíbenými klávesovými zkratkami. Díky schopnosti rozeznat připojené zařazení, odešle tato univerzální klávesnice vždy ty správné příkazy.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Rozhraní Bluetooth
Podporovaný OS MAC OS X 10.8, Windows 8, Windows 10, Windows 7
Typ použití Klasická
Provedení Bezdrátové
Lokalizace klávesnice US/EN

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Logitech K380 Multi-Device černá

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi