Lamax XBit Pro2 černý + červený řemínek

Fitness náramek, LCD (barevný) displej, Počet dní výdrže baterie: 7, Bluetooth: Ano, Wi-Fi: Ne, GPS: Ne, NFC: Ne, Vodovzdornost: voděodolný, Funkce: senzor tepové frekvence, krokoměr, monitoring spánku, notifikace, výpočet kalorií. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Fitness náramek Lamax XBIT Pro2 nabízí 0,96" LCD displej s rozlišením 80 × 160 pixelů. Výdrž zaručí Li-lon baterie s výdrží cca 7 dní. Spárování se smartphonem probíhá prostřednictvím technologie Bluetooth 4.0. Náramek je kompatibilní s operačním systémem Android 4.4+ a iOS 8+. Samozřejmostí je měření srdečního tepu, krokoměr, měření kvality spánky, sledování spálených kalorií, vyhledávání telefonu či dálkové ovládání fotoaparátu. K dispozici má na výběr 14 sportovních aktivit. Disponuje také certifikací IP67, která zaručí vodotěsnost do hloubky 1 m po dobu 30 min. V balení jsou dva unisex řemínky.

Stylový design s certifikací IP67

Fitness náramek disponuje 0,96" LCD displejem s rozlišením 80 × 160 pixelů. Komfortní používání bez nadměrného tlačení vám zaručí kvalitní silikonový řemínek. Abyste si mohli náramek přizpůsobit přesně podle svých představ, naleznete v balení hned dva unisex řemínky. Vybrat si můžete elegantní černé provedení nebo o něco výraznější, červené provedení. Lamax BFit Pro2 se pyšní certifikací IP67, díky které hravě zvládne ponoření do hloubky 1 metr až po dobu 30 minut. Náramek pohání Li-lon baterie, která vám poskytne výdrž cca 7 dní.

 

Užitečné funkce na každý den

Lamax BFit Pro2 vám poskytne praktické funkce přímo na vašem zápěstí. Ve výbavě najdete krokoměr, počítadlo spálených kalorií či monitor tepové frekvence, který zaznamenává tep v pravidelných intervalech 24/7. Náramek je ideálním společníkem nejen při sportu, ale i během odpočinku. Dokáže totiž měřit kvalitu vašeho spánku. Celou spánkovou analýzu lze prohlížet přímo v aplikaci. Mimochodem, k dispozici máte na výběr až 14 sportovních aktivit. Pro příjemné vstávání do nového dne můžete využít tichý budík, který vás probudí jen jemnými vibracemi.

 

Notifikace přímo na vašem zápěstí

Samozřejmostí je podpora moderní technologie Bluetooth 4.0, která umožňuje rychle a jednoduše spárovat náramek s vaším chytrým telefonem. Vy tak budete mít neustálý přehled o příchozích hovorech, zprávách nebo notifikace přímo ze sociálních sítí.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Funkce výpočet kalorií, krokoměr, monitoring spánku, senzor tepové frekvence, notifikace
Výdrž baterie v dnech 7
Vodovzdornost voděodolný

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Lamax XBit Pro2 černý + červený řemínek

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi