Dell S2421HS stříbrný


Monitor, rovná, 23,8 ", IPS, 1920x1080 px, Jas 250 cd/m2, Kontrast: 1000 : 1, Doba odezvy 4 ms, 75 Hz, Free sync, HDMI, DisplayPort. Více info


Cena 5 099 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 51 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Elegantní monitor Dell S2421HS ve stříbrném provedení poskytne vaší domácnosti nebo kanceláři spolehlivé zobrazovací zařízení pro univerzální využití. 23,8" LCD panel využívá IPS technologii pro zobrazení Full HD rozlišení 1920 × 1080 px plného pestrých barev a detailů. Jeho kontrastní poměr tvoří 1 000 : 1 a jas 250 cd/m². Rychlé přechody snímků bez prodlení zajistí AMD FreeSync spolu s obnovovací frekvencí 75 Hz a odezvou 4 ms. Pro připojení má k dispozici rozhraní HDMI, DisplayPort a 3,5mm audio jack. Ve výbavě nesmí chybět ani technologie Low Blue Light a Flicker Free pro pohodlné sledování.

Plynulý a živý obraz

Zažijte vysoce kvalitní obraz s působivě rychlou dobou odezvy. Snížená odchylka v přechodném čase znamená, že pohyblivé obrázky ve filmech nebo videohrách budou plynulé a působivé. Na tomto monitoru, který má obnovovací frekvenci až 75 Hz a dobu odezvy 4 ms, můžete hrát bez sekání. Vychutnejte si ostrý obraz a živé barvy s čistotou Full HD 1920 × 1080 px.

Připojte se bez námahy

Monitor je vybaven dvojicí vstupních portů HDMI a DisplayPort. Díky těmto portům můžete mít své základní vybavení, například herní konzoli a notebook, vždy připojené a připravené k použití.

Nadčasový design

  • Čistý výhled - pohodlné sledování je vaše s vysokým kontrastním poměrem a 27" matnou obrazovkou, která minimalizuje odraz od vnitřního osvětlení.
  • Elegantní a štíhlý - vylepšené tenké rámečky, černá povrchová úprava a robustní stojan kombinují moderní vzhled, který se hodí do každé domácnosti nebo domácí kanceláře.
  • Snadné přizpůsobení - díky snadno přístupným tlačítkům na spodním panelu můžete vyladit barvy, jas a kontrast na obrazovce pro správné zobrazení.
  • Pohodlný pro zrak - zvyšte pohodlí sledování minimalizací modrého světla s funkcí Dell Comfort View a potlačte rušivé vlivy pomocí obrazovky bez blikání a antireflexní úpravy.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 23.8 "
Rozlišení displeje (px) 1920x1080
Zobraz.frekvence obraz. (HZ) 75
Vestavěné reproduktory Ne
Technologie bez blikání Ano
Filtr modrého světla Ano
Odezva (ms) 4
Free sync Ano
USB-C Power Delivery Ne
Zobrazovací technologie IPS

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Dell S2421HS stříbrný

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi