Sonos Roam bílý

Bezdrátový reproduktor, Smart, Barva bílá, 2 × reproduktor, Kompatibilní s Amazon Alexa, Google Assistant, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, NFC, Certifikace IP 67. Více info

Barva


Cena 4 990 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 50 Kč Zobrazit nápovědu


Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

5,0 / 5

100% Kvalita
Vynikajicí

60% Hodnota za peníze
Dobrá

1 jeden nákup

Zobrazit jednu recenzi

Popis produktu

Elegantní bezdrátový reproduktor Sonos Roam v bílém provedení s sebou přináší čisté, hluboké a plné tóny vaší oblíbené hudby, kterou si díky tomuto kompaktnímu a odolnému reproduktoru můžete vzít všude s sebou. Technologie Bluetooth umožňuje bezdrátově streamovat skladby z mobilu či tabletu, zatímco integrovaná baterie se postará o 10hodinovou výdrž. Pomocí funkce automatického ladění Trueplay se reproduktor inteligentně přizpůsobí vašemu okolí a všemu, co právě posloucháte, abyste si vychutnali úžasně podrobný a dokonale vyvážený zvuk. Díky odolnosti IP67 je Roam odolný vůči pádu, vodotěsný do 30 metrů po dobu 30 minut, prachotěsný a připraven na každé vaše dobrodružství. K dispozici je i aplikace Sonos, hlasové ovládání, AirPlay 2 a praktická ovládací tlačítka, abyste měli vše pod kontrolou.

Přenosný inteligentní reproduktor pro všechna vaše dobrodružství

Vezměte si s reproduktorem Roam neuvěřitelný zvuk všude tam, kam půjdete. Vychutnejte si hudbu, hlasové ovládání a poslech ve více místnostech doma pomocí Wi-Fi nebo streamování pomocí Bluetooth. Reproduktor poskytne výdrž baterie po celý den a voděodolnost na cestách.

Bezproblémový poslech všude

Vychutnejte si bezkonkurenční zážitky se Sonos na Wi-Fi a streamujte přímo z vašeho chytrého telefonu, tabletu nebo počítače pomocí Bluetooth. Roam se automaticky připojí k domácí síti a spáruje se s telefonem.

10 hodin hracího času

Roam je napájen z vestavěné dobíjecí baterie a je připraven na ozvučení vašeho dne, ať už si chcete odpočinout na zahradě nebo uniknout do zapadákova.

Zvuk, který popírá očekávání

Precizně navržena akustika poskytuje čistotu, hloubku a plnost, jaké byste očekávali od mnohem většího reproduktoru.

Automatické ladění Trueplay

Pomocí automatického ladění Trueplay se Roam inteligentně přizpůsobí vašemu okolí a všemu, co právě posloucháte, aby získal zvuk úžasně podrobný a dokonale vyvážený.

Rafinovaný design

Štíhlá a promyšlená konstrukce reproduktoru Sonos Roam se nádherně hodí do vašeho domova, zatímco lehký ergonomický design umožňuje snadnou manipulaci.

Odolnost IP67

Robustně vyroben s krytím IP67 je Roam odolný vůči pádu, vodotěsný do 30 metrů po dobu 30 minut, prachotěsný a připraven na jakékoliv dobrodružství.

Neuvěřitelný ze všech stran

Když je Roam umístěn ve svislé poloze, má minimální stopu a zaoblený trojúhelníkový tvar se může pěkně zastrčit do rohu, kdekoliv je místo. Položte ho vodorovně, abyste dosáhli stabilitu na nerovném terénu, a funkce Roam jemně nasměruje zvuk směrem vzhůru ve směru vašich uší, abyste měli lepší zážitek z poslechu.

Vše pod kontrolou

  • Aplikace Sonos - pomocí aplikace můžete procházet a vyhledávat všechny své služby, ukládat oblíbené položky, nastavovat budíky a objevovat novou hudbu v rádiu Sonos.

  • Hlasové ovládání - získejte pomoc hlasových asistentů od společnosti Amazon Alexa nebo Google Assistant. Stačí požádat o přehrávání hudby, sledování novinek nebo ovládání inteligentních domácích zařízení. 

  • AirPlay 2 - posílejte zvuk přímo z vašeho iPhone, iPad nebo Mac do Sonos pomocí AirPlay 2 a potom požádejte Siri, aby ho zapnul nebo přeskočil skladbu.

  • Tlačítka - stisknutím tlačítek na obrazovce Roam přehrajete, pozastavíte, nastavíte hlasitost, přeskočíte, vypnete mikrofony a manuálně přepnete na Bluetooth.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Wi-Fi Ano
Bluetooth Ano
USB port Ne
Integr. čtečka karet Ne
Airplay Ano
NFC Ano
Počet reproduktorů 2

Hodnocení

5,0 / 5

1 recenze Sonos Roam bílý

100% Kvalita
Vynikajicí

60% Hodnota za peníze
Dobrá

Jak pracujeme s recenzemi

Vojtěch

14. 9. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Dobrá